| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Brugerdefineret Password Filtre i Windows
    En adgangskode filter giver dig mulighed for at sikre, at dine brugere anvender adgangskoder. Disse filtre også underrette dig, når nogen ændrer sin adgangskode. Du kan synkronisere adgangskodeændringer fra dine lokale og eksterne databaser. Mange af disse brugerdefinerede password filter programmer er gratis at bruge, men du kan være nødvendigt at logge på som administrator for at bruge dem. Password Filter DLL

    Password Filter Dynamic Link Library ( DLL) tillader en administrator at styre password forandringsprocessen , og dette hjælper administratoren synkronisere de ændrede adgangskoder med lokale og eksterne databaser. En administrator kan udføre denne handling enten som den person er ved at ændre sin adgangskode eller efter. For at bruge dette filter , skal du sørge for, at DLL er installeret på alle domænecontrollere i dit domæne. Du skal logge på som administrator eller være medlem af administrator gruppen for at bruge dette filter. Hvis du ønsker at gennemtvinge en brugerdefineret password filter og Windows-adgangskode filter, som er to forskellige typer af filtre , så skal du aktivere " Adgangskoder skal opfylde komplicerede krav politik" indstilling. Du kan få adgang til denne indstilling ved at gå til Ydelse og vedligeholdelse og derefter på Administration. Indenfor Administration, skal du gå til Lokal sikkerhedspolitik , så konto Politikker og derefter Password Policy .
    DictionaryFilter
    p Dette er en open source , freeware program , hvilket betyder, at du kan bruge og dele dette program uden at betale en licensafgift . Dette program . designet til at fungere sammen med Windows 2000 , er en brugerdefineret password filter, der giver dig mulighed for at tilføje mere komplekse adgangskoder . Du kan bruge dette program til at se, om brugeren er bare bruger det samme brugernavn stavet bagfra , og du kan sammenligne adgangskoder til en ordbog. Du kan også bruge dette værktøj til at begrænse antallet af American Standard Code for Information Interchange II ( ASCII) til mellem 33 og 136 tegn , og man ser , om brugeren anvender tastatur sekvenser.
    < br > nFront

    nFront Password Filter giver dig mulighed for at sikre, at brugerdefinerede passwords er stærke, og skaber op til seks forskellige politikker for hver Windows- domæne. Du kan også bruge dette værktøj til at sikre, at dine medarbejdere følger de anbefalede password retningslinjer og dette produkt har også hjælper dig med at beskytte din organisation fra både eksterne og interne angreb. Du kan styre passwords hele virksomheden fra en Group Policy Object ( GPO) . En GPO er en gruppe af indstillinger for en bestemt gruppe brugere . Den nFront Password Filter er kompatibel med Windows 2000, Server 2003 , Server 2003 R2 og Server 2008 og Server 2008 R2. En gratis prøveversion download version af dette produkt er tilgængeligt. Efter at prøveperioden udløber , dog skal du købe den fulde version, som koster $ 195 i 2010.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet Volume Shadow Copies 
    ·Sådan Tilpas Windows opstartsbillede 
    ·Sådan copy & paste en Screen Shot 
    ·Sådan at forstå Jobliste 
    ·Hvordan til at dræbe Baggrundsmusik i Call of Duty: Mo…
    ·Sådan Optag din stemme med Freecorder & en mikrofon 
    ·Sådan får Norton Internet Security til Tillad fildeli…
    ·Sådan Bridge en Wired NIC Med en Trådløs NIC 
    ·Sådan Isoler med bobleplast 
    ·Hvordan kan jeg fjerne en pc Toolbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til Mount USB-hubs i Linux 
    ·Sådan krypteres en fil i Linux 
    ·Sådan Fix en Code 39 til Vista 64 
    ·Sådan Embed Album Art i en MP3 Tag 
    ·Hvordan jeg SSH Into My Laptop From My Desktop 
    ·Sådan tilsluttes Laptop til internettet Gennem SCH- A9…
    ·VirtualBox & Ubuntu Krak 
    ·Sådan Opdatere en Microsoft Firewall 
    ·Hvordan at vide, hvis Windows 7 32-bit eller 64- bit 
    ·Sådan Omdøb Start Menu til Musik i Windows 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com