| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan man opbygger en ny åbning for en udskiftning Window
    fleste udskiftning vinduer er beordret til at passe til åbningen af ​​det oprindelige vindue . Ændringer i størrelse eller beskadigelse af væggen rammen kan gøre det nødvendigt at oprette en ny åbning i løbet af udskiftning af et eksisterende vindue . Standarden vinduesåbning består af et dobbelt stud på hver side ( kendt som kongen og jack studs ), et tømmer header over vinduet og et tømmer vindueskarm nedenfor. Åbningen er typisk bygget 1 inch højere og 1 tomme bredere end de udvendige dimensioner af vinduesrammen . Ting du skal
    Utility kniv
    2 -by- 4 tømmer
    Målebånd
    Rundsav
    16d negle
    Hammer
    ½- tommers krydsfiner
    Træ lim
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Skær væk gipsvæg fra gulv til loft for at eksponere væg ramme i det område, hvor vinduet skal installeres. Vælg en stud at starte imod . Hvis en af ​​de oprindelige side nitter fra eksisterende vindue er tilgængelig , begynder der at minimere den nødvendige rework . Denne stud vil være din konge stud .
    2

    Installer en anden tap parallelt med den eksisterende stud . Placer anden tap i en afstand svarende til din udskiftning vinduets udvendige bredde , plus 4 inches. Skær det til at passe mellem bundkarmen af væggen og under den øverste plade af væggen . Søm det på plads ved sømning gennem enden af tappen på en vinkel . Brug to søm i hver ende. Dette er din anden konge stud .
    3

    Stræk en chalkline mellem de to konge studs 2 inches nedenfor, hvor karmen af udskiftningen vinduet hvile. Snap linjen mod enhver studs mellem de to konge studs. Gentag denne proces i en højde 6 inches over hvor toppen af ​​udskiftning vinduets ramme vil hvile . Disse afskårne studs er kendt som krøblinge .
    4

    Skær de markerede studs mellem kongen stutterier med en bajonetsav på begge mærker. Dette vil efterlade korte pigge på højden af ​​bunden af rammen karmen og øverst højde ramme header .
    5

    Skær to 2 - af - 6 brædder til at passe mellem konge studs. Skær et stykke ½ tommer krydsfiner , så længe de 2 - af - 6 plader og 5 ½ inches lang . Lim begge sider af krydsfiner og sandwich den mellem 2 -by- 6 bestyrelser med alle kanter flush . Nail disse tre stykker sammen. Dette er din header. Klip et stykke 2 -by -4 til at passe mellem kongen stutterier , og dette er din ramme karm
    6

    Mål og sav to stykker 2 -by -4 i samme højde som den korte studs. du skærer under vinduet åbning. Søm en af ​​disse stykker på ansigtet af hver konge stud med sin nederste ende på bundkarmen af væggen . Skær to stykker 2 - af - 4 til den samme længde som de korte pigge over vinduesåbning . Søm dem til kongen stutterier med deres øverste ender mod bunden af ​​den øverste plade af muren.
    7

    Position rammen karmen på toppen af ​​2 -by- 4 boards du har installeret på kongen pigge under vinduesåbningen i det foregående trin . Søm det på cut nitter og stykker du har installeret. Position header du har bygget tidligere med sin brede flade flugter med kanterne af knopperne , presset op mod de korte knopper og stykker du naglet til kongen pigge over vinduet åbning. Nail gennem kongen stutterier i enderne af header til søm det på plads.
    8

    Mål og sav to stykker 2 -by -4 til at passe mellem rammen karmen og header du lige har installeret . Nail en til hver konge stud mellem karmen og header.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Test trussel mod den indre gyldighed 
    ·Sådan Gør Windows Boot på en USB 
    ·Core 2 Vs. Pentium D 
    ·Sådan : PXE Boot ISO 
    ·Sådan få adgang til din administrator -konto i Window…
    ·Hvordan kan man øge den virtuelle hukommelse på en co…
    ·Hvordan man laver en WinXP bootbar Fra et USB 
    ·Hvad er MCP 
    ·Hvordan man laver en Private Server for en Web Client 
    ·Sådan ændres Recoil Pad Icon 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes stillbilleder fra Desktop & Print Scree…
    ·Sådan Gør Typing Quick & Let at lære 
    ·Hvordan ændrer jeg Standard Hent destination i Vista 
    ·Sådan får musik til en Windows Music Player 
    ·Sådan Bestem Operating System & Service Pack fra en we…
    ·Sådan deaktiveres Msiexec.exe 
    ·Sådan oprettes en bootbar USB -enhed 
    ·Hvordan jeg Fremskynde Windows respons på min computer…
    ·Sådan fjernes Windows Genuine Advantage Program 
    ·Hvordan til Mount USB-hubs i Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com