| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Reparation en Up & Down Home Window
    Windows , der går op og ned for at give ventilation kommer i to store varianter: single -hang vinduer , hvor kun den nederste vinduesramme , eller ramme , flytter , og dobbelt -hang vinduer , hvor både øvre og nedre vinduer er i stand til at bevæge sig. De fleste problemer opstår i dobbelt hang vinduer med kontravægt -systemer. Den fejlfinding proces for enkelt -hang vinduer er den samme som for kun den nederste vinduesramme . Ting du skal
    Træ mejsel
    brækjern
    Knife
    Rope
    Sponge
    Opvaskemiddel
    slibesvamp
    gummihammer
    Finish negle
    hammer
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Kør vinduet op og ned for at bestemme , hvad problemerne er . Et vindue, der er svært at åbne og vil ikke holde op er formentlig afbrudt fra sin modvægt. Vinduer, der er svære at åbne , fordi de holder typisk kræve en grundig rengøring af karmen . Kanterne kan også brug slibning at udglatte operationen.
    2

    Fjern den indvendige stop fra dit vindue. Dette er en tynd , rektangulær , lodret stykke af trim på siderne af vinduet . I træ vinduer , bruge et træ mejsel til at lirke den nederste ende af trim forsigtigt ud , og arbejde dig op blidt for at fuldføre fjernelse. For nyere vinduer , fjerne skruerne fra trim og løft den ud . Gentag dette på den modsatte side af vinduet.
    3

    Løft den nederste vinduesramme ud af vinduet . Der bør være to reb , et vedhæftet i et hak i hver øverste hjørne. Hvis en eller flere af disse er brudt , vil det skal udskiftes . Afhægte rebene fra rammen ved at trække dem fast ud fra siden til at springe ud af hak.
    4

    lirke sidebeklædning fra vinduet for at blotlægge kløften bag at afsløre vinduet modvægt. Skær knækkede reb fri vægtene. Udskift med den samme tykkelse af reb . En blød nylon reb fungerer godt . Skær rebet til at matche længden af ​​den oprindelige og binde en knude i den ene ende. Før den løse ende gennem øjet af vægten , op og over kontravægten trisse i karmen og ned. Bind en knude i denne ende og glider den ind i hakket på den side af rammen , hvor den oprindelige rebet kom fra. Udskift begge tove , hvis nødvendigt.
    5.

    Skrub rammen af vinduet ned godt med en opløsning af varmt vand og opvaskemiddel . Brug en scrubber svamp . Kig efter bebyggede maling eller andre problemer på rammen ramme eller i kanalen af vinduesrammen . Skrubbe kanal af rammen . Slib kanterne af rammen og kanalen bag med en mellemlang sandkorn slibning svamp. Hvis den nederste vinduesramme er det eneste problem , skal du geninstallere den ved at tilknytte de reb , og trykke på stop- plads med en gummihammer .
    6

    Fjern dividere stopper bag den nederste vinduesramme , hvis det øverste vinduesramme frame kræver opmærksomhed. Behandle det på samme måde . Udskift knækkede reb , rene og sand kanterne og erstatte det . Tryk stop på plads med en kølle . Sæt bunden skærf som beskrevet ovenfor.
    7

    Træk gamle søm gennem bagsiden af side trim med låsetænger at bevare ansigt trim. Justere trim og søm det på plads med dykker , én hver otte inches .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en langsom Boot 
    ·Sådan tilføjes flere farver til WordPad 
    ·Hvad er fordelene ved Drive Mapping 
    ·Sådan Fix Task Bar Clock 
    ·Sådan fjernes Realtek Audio Manager Uden at fjerne dri…
    ·Sådan får du adgang en C-drev fra en startdiskette 
    ·Sådan Bloker Internetadgang i Windows 
    ·Sådan copy & paste Clip Art 
    ·Sådan fjernes Lodret Sliding Windows 
    ·Sådan Genstart min computer med Kør kommando 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Jolicloud Cloud OS og Keep Windows 7…
    ·Hvordan kan man se Hvis Windows Firewall er installeret…
    ·Sådan konfigureres en HP printer i Solaris 10 
    ·Sådan Double Space på en computer 
    ·Sådan at tvinge Windows til at bruge forskellige drive…
    ·Sådan Skjul tilstedeværelsen af ​​en Office Communica…
    ·Sådan får du adgang HP Recovery Skillevægge 
    ·Sådan Beregn Gennemsnitlig filstørrelse 
    ·Sådan slette sange fra en Rewritable CD 
    ·Sådan at låse din computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com