| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Forskelle i IIS 6.0 & 7.0
    Internet Information Services ( IIS ) er den næstmest populære webserver ansøgning til rådighed , slog kun udføres af Apache HTTP Server . Den blev skabt af Microsoft til brug med Windows ( både klienter og servere ) . Når Windows er installeret, IIS ikke slået til som standard. Det skal vælges fra valgfrie funktioner . IIS 6.0 er tilgængelig med Windows Server 2003 og XP Professional. IIS 7.0 leveres med Windows Server 2008 og Vista. Arkitektur

    En af de største fordele ved IIS 7.0 mere end 6,0 er den nye modulære arkitektur. Moduler , enheder af kode, der udfører godkendelsen , autentificering, logning og mere , kan sættes ind eller ud efter behov. Serveren kan være mere let , fordi der ikke er behov for at installere en funktion , eller modul , medmindre det vil blive brugt. Administratorer vil være i stand til at styre deres omgivelser lettere. Udviklere vil være i stand til at skabe det optimale miljø for deres behov. Derudover har mange hosting virksomheder understøtter Microsoft URL Rewrite Module , som giver en måde at udføre omdirigeringer , sende svar og afbryde anmodninger er baseret på tilpassede regler. Der er over 40 forskellige moduler, der er til rådighed til anlæg i det IIS opsætningen.
    Integration

    Før IIS 7.0 , ASP.NET integreret med IIS ved hjælp af en ISAPI forlængelse. Dette væsentlige oprettet to server rørledninger, en pipeline inden for en rørledning , en for indfødte ISAPI -komponenter og en til ASP.NET og andre administrerede programkomponenter . IIS 7.0 giver en samlet pipeline , hvor indfødte og styret komponenter eksisterer som moduler. Alle moduler, indfødte og styres, kan ligeledes tilmelde dig arrangementer i støbeskeen. Dette giver også mulighed for et enkelt punkt i administrationen for implementering, konfiguration og overvågning af alle moduler og server funktioner. For dem, der er ubehageligt med eller forvirret af denne nye integrerede tilstand stadig IIS 7.0 understøtter en klassisk mode, som er den samme rørledning konfiguration som IIS 6.0 . I Classic-tilstand , kører ASP.NET rørledningen helt inden for IIS rørledningen.
    Security

    IIS 7.0 understøtter både IIS 6.0 godkendelsesprotokoller og en ny formularer godkendelse. Formulargodkendelse afhænger ikke Windows-konti og beskytter adgang til alle former for indhold . IIS 7.0 tilbyder to løsninger for tilladelser . Den væsentligste forskel er den måde af regler behandles. Den nyeste model processer regler rækkefølge barn forælder, så bedsteforældre . Den gamle ASP.NET godkendelsesproces regler præcis det modsatte. SSL værtsheadere er blevet flyttet ind i Http.sys butikken. Dette giver SSL-certifikater , der skal tilføjes til serveren i stedet for webstedet, hvilket gør det nemt at implementere en certificering til flere steder . IP Begrænsninger er præcis den samme i IIS 6.0 og 7.0. Den eneste ændring er en ny ejendom, allowUnlisted , hvilket gør for en enklere proces , når du konfigurerer den globale sikkerhedspolitikker.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan geninstalleres HP Officejet Pro L7580 
    ·Hvordan kan jeg måle Udvendige Skodder for en Brick Ho…
    ·Sådan Rediger Screensaver Timeout i en Registry 
    ·Sådan oprettes en 16x16 ikon 
    ·Sådan ændres den foretrukne Printer 
    ·Sådan Fix en blå skærm på Windows 7 
    ·Min Dell Dimension 4600 vil ikke starte den Multitester…
    ·Hvordan at slippe af Lwt.Exe 
    ·Sådan installeres et vindue med No Vindueskarm 
    ·Sådan fjernes Webex 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes en signatur til et elektronisk dokumen…
    ·Sådan Bliv Computer Literate 
    ·Sådan Del Comcast Internetforbindelser 
    ·Sådan installeres Webmin på HPUX 
    ·Hvordan til Mount en ISO image med OS X 
    ·Sådan udføres en Vista Systemgendannelse Uden en cd 
    ·Sådan oprettes en bootbar cd fra en bootbar diskette 
    ·Sådan installeres Photoshop på en MacBook Pro 
    ·Sådan slettes Windows Installer 
    ·Sådan Slet Apple Ansøgninger 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com