| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Problemer med Argon Gas Windows
    Kendskab alle dine muligheder, når det kommer til at købe nye vinduer er vigtig. Argon gas er blevet en udbredt metode til at tilføje isolering til dine vinduer. Denne gas har dog fordele i forhold et vindue, der ikke er fyldt med det, men der er nogle problemer , som du bør være opmærksom på. Omkostninger

    Anmeldelse omkostningerne ved en argon -vinduet. Vinduet kan spare dig penge over tid med en lavere energiregning , men hvis du betaler for meget for det vindue op foran, vil din opsparing være lille. Desuden betyder argon ikke hjælpe at aflede mange af solens ultraviolette stråler, som støtte i at varme op dit hjem. Den ekstra varme til dit hjem vil køre op din regning i sommeren , når du forsøger at køle dit hjem. Window udskiftninger løber omkring $ 300 til $ 700 i november 2010. Hvis du får argon vinduer , få en med Lav E belægning for at hjælpe reflektere solens stråler .
    Lækage

    En fremtrædende bekymring med argon -fyldte vinduer er en problem med lækage . Argon er en farveløs og lugtfri gas , så det ikke kan påvises af et menneske , hvilket betyder, at argon kan lække fra dine vinduer over tid, og du ville ikke indse det . Én årsag til lækage er en forkert forsegling af vinduet . Hvis vinduet sæl har endda et lille hul i det, vil du miste din argon. Gøre nogle forskning om, hvordan vinduet er oprindeligt fyldt på fabrikken. En række fremgangsmåder , herunder en én -hullers og to huller metode , eksisterer for at placere argon i vinduet . Hver metode kan påvirke, hvor godt argon er fanget i vinduet . Et hul metode betyder, at kun ét hul blev anvendt til at pumpe i argon og giver vinduet færre point at mislykkes . De to- hullers metode betyder , at forseglingen havde to huller til at pumpe i argon , og der er flere svigt point.

    Altitude

    Beboere i de højere luftlag har specifikke bekymringer om deres vinduer. Når du går 2.500 meter i højden over hvor dit vindue blev fremstillet, du har brug for et kapillarrør eller ånderør at forhindre ændringen i højde forårsager en sæl fiasko. Argon gas diffunderer gennem rørene meget hurtigt , og med den tid, det når dit hjem , kan der ikke være nogen gas starter. Vinduesproducenter er ikke ansvarlige , fordi vinduet ikke behøver at blive testet for argon indhold, efter den forlader fabrikken. Sørg for, at hvis du bor på et højtliggende , at dine vinduer er fremstillet i samme højde .
    Mellemrum

    afstand i dit vindue er en anden faktor for argon fastholdelse. Den spacer er det stykke på kanten af vinduet , der adskiller hver glasrude. Metalafstandsstykker er fælles og bruge en gummiblanding at forsegle den. Metalafstandsstykker er ikke godt, fordi de vil tillade, at gas lække ud over tid samt adfærd varme og lyd . Overvej ikke- metal syntetiske afstandsstykker , der tætner bedre, og det vil ikke give din gas til at flygte .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at dechifrere Windows-fejlmeddelelser 
    ·Sådan Fix : Kan ikke få adgang til delte mapper Fjern…
    ·Sådan fjernes NET Framework 2.0 
    ·Sådan Boost Windows 7 Startup Speed ​​
    ·Sådan Start Windows Wireless Services 
    ·Sådan bruges Chameleon Loader for at installere OS X 
    ·Hvordan at spare musik fra en MP3 mappe til mappen Musi…
    ·Kan jeg opgradere min Windows 98 til Windows Vista, 7 e…
    ·Sådan overføres data til en USB-drev 
    ·Sådan redigeres en anden brugers Registry 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Hent Open SSH i Cygwin 
    ·Hvordan laver Real Player Standard Player i Linux 
    ·Sådan Splice en MacBook Power Cord 
    ·Sådan slettes Skriv beskyttet Uinstalleret Bearshare 
    ·Sådan Load Windows CE på en WebPad 
    ·Mest almindelige Vista Problemer 
    ·Om Marvin Windows 
    ·Hvordan man laver en bootbar cd med Windows XP SP2 
    ·Sådan konfigureres en Dialer 
    ·Sådan installeres Windows 98 Uden en Floppy Boot Disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com