| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Alternative Udskiftninger for Windows Stifinder
    Windows Explorer er en indbygget interface, der er installeret med alle Windows -operativsystem computer. Programmet giver brugerne mulighed for at se et mappens indhold og manipulere filer via kopiering, slette eller overføre sådanne filer til en anden mappe. Mens programmet er nyttigt for at manipulere filer , der erstatter det interface med et andet program giver brugerne mulighed for at få mere avancerede muligheder, herunder mulighed for at se en fil uden at åbne den. Flere alternative programmer er tilgængelige til at erstatte Windows Stifinder gratis. FreeCommander

    FreeCommander er gratis software, som giver mulighed for en alternativ metode til browsing filer og mapper. Den software giver alle de sædvanlige funktioner såsom evnen til at kopiere, omdøbe, slette og flytte filer, men med mulighed for at se multimediefiler med en langt større miniature. Filfiltrering og fil søgning er også tilgængelige til at give lettere konstatering af mapper og filer. Programmet kan læse. Zip , . Kabine og . Rar filtyper.
    P Du kan downloade FreeCommander fra sin dedikerede hjemmeside (se Referencer ) eller fra en shareware site. Du kan downloade og udføre programmet fra et flash -drev for at undgå installation på en computers harddisk . Dette giver dig mulighed for at bruge interface på enhver computer uden at invadere nogens hukommelse.
    Xplorer2

    Xplorer2 er en anden freeware program, der giver brugerne mulighed for at erstatte Windows Stifinder med en mere håndterbar grænseflade . Programmet giver brugerne mulighed for at få vist næsten enhver fil ved at opdele vinduet i tre portioner : tree bibliotek , mappeindholdet forhåndsvisning panel. Handlingsknapper vises i stor størrelse øverst i vinduet , uden at det er nødvendigt at højreklikke på individuelle filer. Xplorer gør det også muligt at skifte mellem mapper alle i blot ét vindue , hvilket gør filoverførsel lettere og med mindre rod . Med Windows Stifinder , har brugerne til højreklikke på individuelle filer for at få adgang til kommandoer og åbne flere vinduer for at overføre filer .

    Xplorer2 er tilgængelig for download fra dets udvikler website . (Se reference 2 ).
    Explorer + +

    Explorer + + er en anden Windows Stifinder udskiftning, der er til rådighed gratis. Dette program har en multitab system, der giver adgang til en lang række mapper på bare én rude . I stedet for at erstatte Windows Stifinder Stifinder + + vil arbejde sammen med programmet , hvis du har brug for at bruge begge på samme tid. Derfor er du i stand til at trække og slippe individuelle filer mellem begge programmer med lethed. Yderligere funktioner omfatter en forhåndsvisning panel , tilpasselig grænseflade og lettere folder sammenlægning kapacitet. Explorer + + giver dig også mulighed for at bruge tastaturgenveje for nemmere navigation . Programmet kan downloades fra sin hjemmeside. (Se Reference 3 ).
    NexusFile

    NexusFile giver en farvekoordineret alternativ til fil styre på Windows-computere . Programmets brugerflade giver brugerne mulighed for at ændre programmets udseende gennem flere hud temaer. Interfacet er udstyret med en dual- rude system, der tillader seerne at se et træ directory på deres computer og mappens indhold . Tastaturgenveje til rådighed for at lette lettere adgang , for eksempel giver tabulatortasten en bruger til at skifte aktive ruder. NexusFile giver brugerne mulighed for at åbne mere end én mappe på samme tid , mens du stadig bruger den samme brugerflade , der giver mindre rod og konstant skift mellem åbnede vindue paneler. Understøttede filtyper omfatter FTP . Zip , . Es, . Alz . Arj og . Rar . NexusFile kan downloades fra Xiles hjemmeside. ( Se henvisning 4 ).

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Defragmenter en partition 
    ·Sådan Slet flere Windows i Hotfix 
    ·Sådan deaktiverer Hvad Kører i Task Bar 
    ·Sådan fjernes kolonner fra et datasæt 
    ·Sådan Igangsætte Systemgendannelse uden at bruge menu…
    ·Sådan Stop rundll32.exe 
    ·Sådan må en eMachines System Recovery 
    ·Sådan Konverter waypoints filer til Open Office 
    ·Sådan bruges F11 Knap til Systemgendannelse 
    ·Sådan kører Windows CE på en PC 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reload XP med en reparation Option 
    ·Sådan ændres en startdiskette på Mac OS X 
    ·Sådan installeres Windows Vistas Express Upgrade 
    ·Sådan Tether Din Droid i Ubuntu 
    ·Hvordan fjernes Google Search 
    ·Hvordan man gør en Restore god session på en Dell Ins…
    ·Sådan oprettes en Security Adgangskode til filmapper 
    ·Sådan ændres Windows XP aktiveringsnøgler 
    ·Sådan vært spil på en Mac 
    ·Sådan aktiveres Vis tegn i Windows Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com