| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Vira , som deaktiverer Task Manager
    En handicappet Jobliste gør fjerne virus, handicappede det særlig vanskeligt , hvilket gør dette til en populær taktik blandt malware udviklere. Vira , som deaktiverer Jobliste også ændre en række værdier i registreringsdatabasen , og mange kører også skjulte processer , der er ekstremt vanskelig at opdage. I de fleste tilfælde er selv erfarne brugere bedst fra med kommercielle anti- virus software til at fjerne denne type malware . Win32.Brontok

    Bronze er leveret gennem en e-mail vedhæftet fil , og udbreder ved at emaile kopier af sig selv fra den inficerede computer. Den e-mail transporterer Bronze vil have en emnelinjen i "My Best Photo " eller " Fotuku yg Paling Cantik " med filen " photo.zip " vedhæftet til meddelelsen. Når det er installeret på sin nye vært, Bronze deaktiverer Task Manager og enhver anti -virus software , som det finder inden du opretter flere kopier af sig selv på harddisken for at gøre fjernelse så svært som muligt . Bronze blokerer adgang til en række anti- virus software udvikleres websteder og vil lukke ned det inficerede system , hvis den opdager et åbent programvindue indeholder strenge , herunder " Symantec ", " Norton ", " Panda " og " Microsoft ".

    Win32.Imaut

    Imaut spredes gennem chatbeskeder sendt via Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger og Windows Live Messenger. Brugeren modtager en besked med et link til en hjemmeside , som inficerer systemet med den Imaut ormen , hvis besøgt. Når det er installeret på et system , Imaut deaktiverer Task Manager og eventuelle anti -virus programmer , den finder , ændrer registreringsdatabasen, så den automatisk kører, når Windows starter, og ændringer Internet Explorer hjemmeside. Imaut kan også hente og anvende opdateringer til sig selv.
    Win32.netsky

    Netsky er en orm , der distribuerer sig gennem masse emailings til de adresser, den finder på harddisken på sin vært system. Netsky ændringer og sletter værdier i registreringsdatabasen for at deaktivere Task Manager og lette driften. Netsky udløser en falsk spyware infektion advarsel, som popper op på brugerens skrivebord , spørge brugeren til at klikke på pop- up er " OK" -knappen for at starte et system scanning. I sidste ende , er malwaren meningen at skræmme brugere til at købe en falsk spyware afsked værktøj. Hvis brugeren forsøger at omgå advarslen pop- up , vil han blive bombarderet med et væld af andre pop -ups og hans desktop billede vil skifte til en advarsel om tilstedeværelsen af ​​spyware på hans system.
    < br > Win32.Sality

    Sality er en virus af russisk oprindelse , der først blev opdaget i 2003. Moderne versioner er blevet opdateret med nye funktioner, der hjælper virus udbrede og overleve på sine værter. Sality søger systemets drev for filer med . Exe og . Scr extensions og inficerer dem , mens invaliderende Task Manager og alle anti- virus software, at det opdager . Når det er installeret på et system , Sality aktivt downloader krypterede malware filer , som den derefter unencrypts og udfører . Sality forbinder sit inficerede vært system til et peer -to- peer-netværk for at lette yderligere malware downloads.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes proceslinjen i Windows 7 
    ·Hvordan man partitionerer en USB-lagerenhed 
    ·Sådan Format din harddisk med BartPE 
    ·Sådan installeres Bertha Skodder 
    ·Sådan ændres udseendet af proceslinjen i Windows 
    ·Sådan ændres indstillinger for automatisk opdatering 
    ·Sådan får du din computer Off of Power Save Mode 
    ·Sådan genstarte min laptop tilbage til fabriksindstill…
    ·Sådan Clean Up Microsoft Windows 
    ·Sådan indstilles den lokale Windows Update Server i Gr…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Clean Up the Operating System 
    ·Sådan bruges CentOS som en Desktop 
    ·Sådan Redigering af billeder med Windows Photo Gallery…
    ·Hvordan laver BackTrack 3 USB Bootable 
    ·Sådan ændres Brugernavn i XP 
    ·Sådan installeres Ubuntu 8.10 til dual boot med Vista …
    ·Sådan at kombinere to TAR Arkiver 
    ·Sådan downloader Windows Vista SP1 
    ·Sådan Setup en Laptop for et domæne på et fjerntligg…
    ·Sådan Reparation Linux Software Raid 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com