| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres acrylblok Vinduer
    acrylblok vinduer er en mulighed for hjemmet eller business ejere, der ønsker at have en mere dekorativt vindue end standard glas. Blokkene også give ekstra lys ind i et rum uden at ofre privatliv som med en typisk vindue . Installationen er enkel og bruger snittede blokke , dannet spor og plast afstandsstykker alle er designet til at passe sammen sikkert . Alle leverancer og installation kits er tilgængelige på de fleste hjem forbedring eller vindue forsyning butikker . Ting du har brug
    Målebånd
    Nedstryger
    Window sporing
    Pencil
    Bor og bits
    Skruetrækker
    Akryl blokke
    Lodrette afstandsstykker
    Vandrette afstandsstykker < br > Shims
    Isolering eller ekspanderende skum spray
    Utility kniv
    Silicone caulk
    Silicone sealer
    Plastic spartel
    Damp klud
    Vis Flere Instruktioner
    < br > 1

    mål vandrette og lodrette sider af åbningen til vinduet ved hjælp af et målebånd . Skær dele af sporer med en nedstryger . For de to vandrette stykker , match målingerne nøjagtigt . For de to sidestykker , trække 1 1/2 inches fra målingerne. Det er nødvendigt at trække de 1 1/2 inches , så de lodrette brikkerne passer i åbningen venstre mellem den øverste og nederste spor stykker .
    2

    Mark placering til pilot huller i vinduesrammen brædder med en blyant , mens sporet er stadig på plads . Sporene har fabrik -cut huller , så gør blyantstreger gennem disse huller bemærker pilothullet placering. Fjern sporet og bore pilot huller halvt så dybt som længden af skruerne . Dette hjælper grave skruerne i strammere ved at tvinge dem resten af vejen gennem massivt træ.
    3

    Sæt bunden og side spor stykker , justere hullerne og tilsæt skruer. Brug enten en manuel skruetrækker eller en boremaskine med en chauffør vedhæftet fil. For en magt driver, lette langsomt skruen på plads i stedet for at tvinge dem i hurtigt for at undgå stripning skruehovedet .
    4

    Placer den første acrylblok i bunden spor og på linje langs venstre vandrette kant. Anbring den næste blok ned i sporet siden af ​​den første , og smutte en lodret afstandsstykke mellem blokkene før skubbe to tæt sammen. Fortsæt denne proces, indtil alle blokke er på plads i den nederste række .
    5.

    Position en vandret spacer , skåret til at passe den fulde længde af vinduet , på tværs af toppen af blokken række. Gentag trin med at indsætte en række blokke , derefter en anden spacer , så en række af blokke indtil alle undtagen den sidste række er færdig .
    6

    Anbring den sidste række af blokke og afstandsstykker på plads , og indsætte endelige stykke af sporing langs toppen . Det tager nogle indsats , men banen er fleksibel og designet til at give en smule. Indsæt shim stykker mellem sporet og vinduesrammen foroven , indtil sporet er stramt og vil ikke bevæge sig. Stuff isolering eller udvides skum spray ind eventuelle huller tilbage efter sims at forsegle alle åbninger.
    7

    Skær plastik tip fra toppen af ​​en silikone caulk rør ved hjælp af en hobbykniv . Påfør caulk til den omgivende omkredsen af ​​vinduet og spor, og hvor som helst du se en mærkbar forskel . Må ikke anvende caulk på afstandsstykkerne eller blokke selv.
    8.

    Seal sømmene af blokkene og afstandsstykker ved hjælp af en silicone sealer. Påfør en 1/8-inch perle af silikone sealer lodret ned rækkerne. Tving sealer i sømmene mellem blokkene og afstandsstykker med en plastik spartel. Fyld de vandrette sømme når de lodrette sømme er fuldstændige og tør eventuelt overskydende sealer med en fugtig klud .
    9

    Gentag tætning og sealer på den anden side af vinduet , og lad begge materialer til at tørre natten over . Tilføj interiør og eksteriør trim støbning for at skjule samlingerne af vinduet spor til væggen og generelt giver vinduet et færdigt udseende.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du den Product Key For Microsoft Office 
    ·Sådan Slet Volume Shadow i Windows 7 
    ·Sådan ændres Skriftfarve i Windows Stifinder 
    ·Sådan Scan & Defrag 
    ·Papirkurv Instruktioner 
    ·Sådan fjernes Justitskontoret den Uniblue 
    ·Sådan ændres Picture på My Screensaver 
    ·Sådan kører en Python Script 
    ·Min Explorer-vindue kan ikke lukkes 
    ·Sådan Unload min hukommelse ved opstart på min bærba…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til Mount ISO som filsystem i Ubuntu 
    ·Sådan Reset , ændre eller fjerne Administrator Passwo…
    ·Sådan får Windows ISO på en Thumbdrive 
    ·Sådan Bloker en bestemt spil 
    ·Sådan Get Photos for e-mails 
    ·Hvordan man laver en bootbar Ubuntu USB-nøgle 
    ·Quiltning Ideer til en 75-års fødselsdag 
    ·Sådan bruger du din e-mail -konto med vægt på downlo…
    ·Sådan Break en Computer adgangskode 
    ·Sådan Opret din egen Restore Disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com