| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Avancerede værktøjer til Microsoft ActiveSync
    ActiveSync kan du synkronisere data gemt på din mobile enhed med din pc (personal computer). Dette er et Windows-program , og det er kompatibelt med de fleste Windows-operativsystemer , herunder XP, Vista og 7 . ActiveSync værktøjer giver dig mulighed for at få adgang til fjerncomputere eller mobile enheder og køre tests på disse systemer. Der er intet gebyr for at bruge disse programmer , og du kan downloade dem fra Microsofts websted. ExRCA Tool

    Exchange Server Fjernbetjening Connectivity Analyzer Tool, eller EcRCA er en administrator værktøj , hvilket betyder, at du skal logge på som administrator for at bruge dette værktøj . Det giver dig mulighed for at køre Outlook og ActiveSync Autodiscover tests. Den Autodiscover tjeneste giver dig mulighed for at manipulere profilindstillingerne af mennesker, der bruger Microsoft Outlook 2007 og 2010 , samt mobile enheder, der kører Windows Mobile 6.1 eller nyere. Dette værktøj giver dig også mulighed for at køre test på ActiveSync og indgående SMTP ( Simple Mail Transfer Protocol) e-mails, og det giver dig mulighed for at køre test på Outlook 2003 RPC ( remote procedure call ) over HTTP ( HyperText Transfer Protocol). Du kan teste både ugyldige og legitime certifikater med dette værktøj så godt. Dette værktøj er kompatibelt med Microsoft Exchange Server 2003 og 2007.
    Web Administration Tool

    Microsoft Exchange Server ActiveSync Web Administration Tool er for administratorer , og det giver dig mulighed for at adgang til og manipulere data på mistede eller stjålne mobile enheder. Det giver dig mulighed for at slette data på disse enheder fra et fjerntliggende sted . Andre funktioner i dette værktøj omfatter evnen til at se alle de enheder , som en bruger i øjeblikket er at udnytte og se logfiler over slette kommandoer. Microsoft Exchange Server ActiveSync Web Administration Tool giver dig værktøjer til at vælge den enhed, som du ønsker at slette og derefter se status for denne kommando. Dette værktøj er kompatibelt med Microsoft Exchange Server 2003 med SP2 (Service Pack 2 ) og mobile enheder er kompatible med denne server.
    Developer Power Toys

    Windows mobile Developer Power Toys er Windows Mobile udviklere , og det kommer med to ActiveSync værktøjer , herunder Emulator ActiveSync Connection Tool og ActiveSync Remote Display . Det første værktøj giver dig mulighed for at tilslutte ActiveSync til en Emulator session via Visual Studio. NET 2003. Emulator er et Windows værktøj, der imiterer et stykke hardware er installeret med Microsoft Windows CE -platform , og det giver dig mulighed for at teste effektiviteten af hardwaren . ActiveSync Remote Display kan du se Pocket PC applikationer på enten din bærbare eller stationære computer. Andre funktioner i dette værktøj omfatter CECopy , som giver dig mulighed for at kopiere filer til din mobile enhed ved hjælp af ActiveSync , og Hopper , som giver dig mulighed for at teste , hvor godt systemet kan håndtere data inputted af en bruger.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find en gratis Fejl Remover man laver en pc til …
    ·Sådan flette to computere på et hjemmenetværk 
    ·Sådan Sluk Ehtray.Exe 
    ·Fjernelse Windows Startup Programs 
    ·Sådan installeres Atrium Windows 
    ·Sådan hente slettede filer 
    ·Sådan fjernes Disney Læring for First & Second Grade 
    ·Sådan deaktiveres Filassociationer i Print Shop 22 
    ·Hvordan kan jeg konvertere et vindue til en Casement 
    ·Hvordan at slippe af Wuaucit.Exe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdaterer OEM version af Windows Vista 
    ·Hvordan man gør en Hug Emoticon 
    ·Hvordan til at forbinde en Mac-computer til Dial -up 
    ·Sådan downloader opdateringer Uden Windows Update 
    ·Sådan fjernes en harddisk password på en bærbar 
    ·Sådan fjernes VMWare Fusion til Mac 
    ·Sådan tilføje genveje til menuen Start i Windows 7 
    ·Hvordan får jeg vist de skjulte historie besøgte webs…
    ·Sådan Transfer brugerfiler og indstillinger til en ny …
    ·Sådan at lukke en computer ved hjælp af Notepad 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com