| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Uden for vinduet Trim Idéer
    Placering trim på ydersiden af vinduet blokke fugt i at komme ind i vinduesrammen , hvilket kan få det til at rådne og warp . Afhængig af trim , du vælger , kan det også tilføje interesse for dit hjem eksteriør og øge dens bremse appel . Der er flere uden for vinduet trim muligheder , der giver funktion og appellere til en bred vifte af personlige smag . Dobbelt siddet Trim

    En grundlæggende , funktionelle trim er en tolags trim. Det er en mere overkommelig trim mulighed, der har et enkelt design af to forskellige lag, der giver det en hylde -lignende udseende. Trim dimensioner er 5 inches høj efter 1 1/2 inches lang med 8 inches lang, hvilket er ideelt til vindueskarme med firkantede kanter. Det trim kommer i en naturlig grå farve , der kræver male med udvendig -grade murværk maling når den er installeret , for at beskytte mod skader fra fugt og vand.
    Pilaster Trim

    boligejere , der foretrækker en mere defineret look, en pilaster -lignende trim er også tilgængelig. Denne trim ligner en, du ville finde i en victoriansk stil hjem. Den har en balanceret skrå form, der tilføjer et element af raffinement. Brug denne trim at forsegle hele ydersiden af et vindue eller , for maksimal effekt , det bruger kun siderne af vinduet . Trim dimensioner er 7 inches høj med 11 /2 inches dyb med 8 inches lang. Det trim kommer i naturlig grå, der er males med udvendigt -grade murværk maling, så du kan tilpasse det til at matche dit hjem udvendige farve ganen.
    Krydshoveder

    en stjerneskruetrækker trim er generelt placeret på toppen af ​​et vindue som en accent stykke . Det tilføjer en detaljeret element til en typisk rektangel vindue . Krydshoveder kommer i mange forskellige stilarter og størrelser til at rumme forskellige vinduesstørrelser . Afhængig af stil og størrelse , du vælger , kan en enkelt stjerneskruetrækker koste mere end $ 100, og som ikke omfatter side eller bunden trim at slutte vinduet. Disse trimmer kommer i standard fabrik -belagt grå med mulighed for malerarbejde med udvendigt -grade murværk maling.
    Kombineret stil Trim

    Når du ikke kan beslutte, om at holde det simpelt eller for at gå til en mere pynteudstyr design , overveje at kombinere de to stilarter. Visse trimmer blande enkelhed et skrinlagt look med trim, der har en overpyntet , skrå kant til at skabe en mere statelig udseende. Fordelen ved denne trim mulighed er, at du kan beslutte, hvordan du installerer det til at fremhæve vinduet, som du ønsker det. For eksempel kan du markere enkle linjer med sletten side tættest på vinduet eller pynte en ellers almindelig vinduet med mere dekorative side nærmest vinduet. En kombineret stil trim er dyrere end andre trimmer , og måske er bedst bruges til at fremhæve et enkelt vindue eller kun de vinduer i den forreste del af hjemmet. Det er også større end de fleste andre rammer , fordi det er dybest set to tilsammen trimmer . TRIM dimensioner er 7 1/2 inches høj efter 1 3/8 inches dyb med 8 inches lang. Ligesom de andre trim muligheder , er dette en installeret som en fabrik -belagt grå , der skal males med en udvendig -grade murværk maling i en farve efter eget valg.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes NetMeeting 
    ·Hvordan at tilføje MuWeb til startmenuen 
    ·Sådan Find en App Path 
    ·Sådan søger Fotos efter størrelse 
    ·Sådan justeres Task Manager på Windows 7 
    ·Sådan Fix en Windows logon Loop 
    ·Sådan ændres Administrator Hvis adgangskoden er Missi…
    ·Hvordan kan jeg få høj opløsning 
    ·Sådan får du din Active Desktop tilbage Efter det Gik…
    ·Sådan Slet Registry Key Fejl 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Sync Creative Zen Med MediaMonkey 
    ·Sådan Clean Up Startup i Windows 
    ·Hvordan til e-mail et billede til en AT & T mobiltelefo…
    ·Sådan gendannes en slettet fil 
    ·Hvad er en Splash Screen i Ubuntu 
    ·Sådan geninstalleres XP på en HP Mini 
    ·Sådan Format Tal i BASH Script 
    ·Sådan opdaterer Microsoft Vista 
    ·Sådan geninstalleres Solitaire FreeCell til Windows XP…
    ·Sådan tilføjes en Have Vindue 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com