| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan opbygger jeg Aftagelige Træ Mullions & sprosserne
    ? Divided ruder kan tilføje detaljer til en ellers almindelig vindue . Sprosser er de store horisontale skillelinjer stykker på toppen af ​​den nederste vinduesramme ramme og bunden af den øverste ramme , der deler vinduet i halve . Sprosserne er de små skillevægge , der faktisk adskille enkelte ruder . Oprettelse faux dividers er et projekt , som de fleste boligejere kan tackle med en lille smule planlægning og nogle omhyggelige målinger . Sprosser er typisk allerede er til stede . Oprettelse flytbare sprosserne er den enkle måde at opnå den ønskede virkning. Ting du skal
    Målebånd
    Dørstop støbning , 3/4 af 1/4 tomme
    Screen støbning , 3/4 af 1/4 tomme
    geringssav
    Hæftepistol < br > Sandpapir
    Latex halvblank maling
    Fin stritter paintbrush
    silikone caulk
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Measure det vindue, du ønsker at tilføje faux divisioner til . Måle fra indersiden til indersiden af ​​rammen fra side til side og top til bund på overfladen af glasset . Klip stykker fra ¾ -by- ¼ tommer dørstopper støbning. Dette bruges til vindues jambs og dør karme og kan købes på ethvert tømmer forhandler. Skær et stykke af højden af ​​rammen inderside til inderside . Skær et stykke bredden af vinduet , minus ¾ tommer . Skær denne anden brik i halve . Brug en geringssav til glatte nedskæringer. Sand stykkerne i hånden med 150 sandpapir .
    2

    måles og tilskæres ¾ -by- ¼ tommer skærm støbning. Skær et stykke til at passe vandret inde i rammen rammen. Fastgør de to stykker ¼ tommer dørstopper støbning til bagsiden af ​​skærmen støbning med en hæftepistol , skylles i hver ende , hvilket giver en ¾ tommer hul i midten. Brug en korte hver seks inches.
    3

    Position den lodrette dørstopper støbning på en 90 - graders vinkel til vandret divider forsamling. Juster stykker, indtil de krydser i midten af ​​den lodrette stykke . Staple dem sammen med to hæfteklammer i midten.
    4

    Skær to stykker skærmen støbning længden af enderne af den lodrette divider fra vandret skærm støbning til enderne af den vertikale dørstopper støbning, plus 1 /8 tomme på hvert stykke . Skær en bispehue i den ene ende af hvert stykke , med støbning stående på kanten til at skabe en mejslet tip .
    5.

    Flugt mitered stykker, så at de mejslet tips er mod kanterne af den horisontale skærm støbning at skabe en tæt samling . Staple gennem bagsiden af ​​den vertikale stop- støbning at vedhæfte dem med en hæfteklamme hver seks inches . Skær enderne flush på geringssav , hvis nødvendigt.
    6

    Sand hele forsamlingen . Placer den på en plastik dråbe klud og anvende to lag halvblank maling i samme farve som vinduesrammen. Brug en fin børste og anvende med lange, lige streger , der spreder malingen så jævnt som muligt for at forhindre løber og drypper . Tillad etiketten - anbefalede tørretid mellem lagene .
    7

    Påfør en ært - størrelse perle af silikone caulk ved afslutningen af ​​hver af de fire tværvanger og én i centrum. Monter sprosse samling i vinduesrammen , og tryk på plads fast at klæbe siliconen til glasset .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Turn Off the IBM Finger Mouse 
    ·Sådan Drej dit skrivebord i Linux 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en fjerncomputer ved hj…
    ·Sådan fjernes IMVU Ikoner 
    ·Sådan holder My proceslinjen forsvinder 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en fjerncomputer Brug e…
    ·Sådan åbner Kalender Creator Dokumenter 
    ·Sådan gør proceslinjen Strømknap lukke computeren 
    ·Sådan fjernes ting fra Windows Start Up 
    ·The Best Internet Browser til Windows 98 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kører Recovery på en Dell XPS M140 
    ·Sådan Set Up en adgangskode for at Slet browserdata 
    ·Hvordan man laver et lysbilledshow med stillbilleder 
    ·Removal Tool for OGA 
    ·Sådan bruges Registreringsdatabasenøgler for Deaktive…
    ·Sådan Fix Desktop.ini 
    ·Sådan udskrives en fontliste 
    ·Sådan Access EGO From Home 
    ·Sådan slippe af med uønskede Windows Vista Services 
    ·Sådan bruges Media Center til at gemme musik 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com