| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan installerer jeg Andersen Woodwright Vinduer i Brick
    ? Andersen woodwright udskiftning vindue skær er en alsidig og smuk produkt. Karakteren af ​​en erstatning insert er sådan, at den oprindelige vinduets ramme og trim efterlades intakt , og det nye vindue gled ind i åbningen efterladt ved at fjerne de oprindelige vinger . Fordi den oprindelige ramme er installeret i mursten vindueskarm , den udvendige overflade af bygningen har stort set ingen effekt , hvilket giver en enkel installation . Ting du skal
    Træ mejsel
    Hammer
    Utility kniv
    ¾ tommer krydsfiner
    Målebånd
    Rundsav
    Andersen vindue indsætter
    Window trim < br > Montering hardware kit fra Andersen
    Drill
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Fjern den indvendige stopper beliggende langs vinduet karmen lodret. Brug en træ mejsel til at lirke stop væk fra vinduet. Løft den nederste vinduesramme ud af vinduet og skære rammen ledningen på begge sider af rammen . Fjern separator stopper placeret bag den nederste vinduesramme , du lige har fjernet , der kører lodret op karmen . Brug en træ mejsel til at lirke det ud af stikket . Træk den øverste vinduesramme ned og ud . Skær snore på siderne .
    2

    Lirke vinduesramme ledningen remskiver fra jambs med en lille brækjern . Klip et stykke ¾ tommer krydsfiner til at passe stramt ind i hullet, hvor remskiven var på hver side af vinduet , og tryk den på plads med en hammer.
    3

    Fjern skibsfart stopper ( typisk orange) fra udskiftning rammen. Åbn den nederste vinduesramme , og fjern skærmen fra rammen. Sæt den til side for at geninstallere .
    4

    Påfør en stribe caulk langs toppen af ​​vindueskarmen . Sæt indsatsen ind i åbningen , og skub det tilbage mod ydersiden vinduet stop. Placer en plan om karmen af vinduet og justere den op eller ned med afstandsstykker til niveau det. Drive en skrue gennem karmen af indsatsen på hver side i den laveste hul . Spænd ikke fuldstændigt.
    5.

    Mål hvor dybt karmen af udskiftningen insert er fra forsiden af ​​kabinettet . Vip toppen af ​​vinduet i eller ud for at matche det . Wedge shims mellem toppen af ​​indsatsen og vinduesrammen bag at holde det på plads .
    6

    Luk vinduet og låse det . Mål fra nederste venstre hjørne til øverste højre , og mål fra det nederste højre til øverste venstre og sammenligne. Hvis målingen er slukket med mere end 1 /8 tomme , dit vindue er ude af pladsen. Tryk shims bag rammen på øverste hjørne , der målte lang. Kontroller målingen igen og tilføje shims efter behov, indtil vinduet er firkantet .
    7

    Drive skruer gennem hullerne i den side jambs og toppen i den gamle vinduesramme bag . Må ikke over- stramme skruerne , da dette vil bøje rammen ud . Tilføj shims bag skruehullerne i midten af ​​hver karmen for at undgå bøjning .
    8

    Fyld rummet mellem indsatsen og den oprindelige ramme med isolering. Skub en perle skum WEATHERSTRIP ind i åbningen . Caulk omkring begge sider og på tværs af toppen .
    9

    Cut og installere de trim stykker til siderne og bunden af indsatsen. Skru skruerne leveres gennem hullerne i trim i vinduesrammen bag . Installere WEATHERSTRIP , og caulk ydersiden af ​​vinduet omkring indsatsen . Skær trim passer til alle fire sider på ydersiden og skru det på plads.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Roter din Desktop Wallpaper 
    ·Sådan deaktiveres et Hiberfil.sys 
    ·Sådan tilføjes en partition til din eksisterende Driv…
    ·Sådan kører 16 bit på 64 bit Windows 
    ·Sådan fjernes Windows Update Malware 
    ·Sådan får Registry produktnøgle til Office 2002 
    ·Sådan Edit Winload.exe 
    ·Sådan geninstalleres A Printer Spooler 
    ·Sådan bruges Group Policy til Disable usignerede drive…
    ·Sådan får du vist et CVR Filer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at reparere en korrupt indskrive i XP 
    ·Sådan Tillad Services at køre som en System konto 
    ·Hvordan at reparere en brugerprofil i Windows XP 
    ·Sådan fjernes Dwwin.exe fejl 
    ·Sådan Find Device MAC-adresse i Linux 
    ·Sådan deaktiveres Printere og faxenheder 
    ·Sådan Set Up Fjernadgang til Comcast 
    ·Sådan Fortæl Hvis din computer kan støtte Windows 7 
    ·CD Writer Software til Linux 
    ·Sådan oprettes en Windows 98 startdiskette Disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com