| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows Domain Tools
    Et domænenavn er en del af Domain Name System , som er et navnesystem , der identificerer individuelle computere eller tjenester forbundet til internettet , eller at bruge en IP (Internet Protocol) adresse. Et domænenavn dybest set giver en person adgang til og kontrol over en vis plads på Internet . Windows Domain Name værktøjer giver brugerne mulighed for at manipulere og kontrollere deres aktive domænenavne. Mens nogle af disse værktøjer kan allerede er installeret, vil de fleste nødt til at blive downloadet. Active Directory-domæne Omdøb Tools

    Active Directory Domain Omdøb Tools er kompatibel med Windows Server 2003, som er forløberen til Windows 2008 . Dette værktøj giver brugerne mulighed for sikkert at omdøbe domænenavne inden for en Active Directory , som er et Microsoft -netværk services rammer. Værktøjet kan også omdøbe ansøgning bibliotek partitioner , hvilket er en mappe partition , der tillader replikation for kun visse domænecontrollere. Brugere kan også omdøbe DNS (Domain Name System) og NetBIOS ( Network Basic Input /Output System , som giver applikationer på flere enheder at kommunikere med Local Area Network) navne.
    Active Directory Domain tjenester

    Dette værktøj er kompatibel med Windows 2000 Server , Windows Server 2003 og Windows Server 2008 , så længe disse operativsystemer bruge nogle form for domænecontroller. Brugere kan oprette klient applikationer til at tillade dette værktøj til at køre på Windows 95, 98 , 2000, XP , NT 4.0 og Vista. Active Directory Domain Services Værktøjet opretter en sikker og organiseret måde at opbevare objekter, der bruges af netværket. Disse objekter omfatter slutbrugere eller enheder, herunder printere og computere. Værktøjet skaber en ramme, hvor brugerne kan finde og manipulere hver komponent. Brugere kan få adgang til dette værktøj via en brugergrænseflade.
    Administrativ rolle Separation

    Dette værktøj giver brugerne mulighed for at passere administrative RODC (Skrivebeskyttet Domain Controller) Server tilladelser til et Active Directory bruger . Det betyder, at den udpegede brugeren vil være i stand til at udføre de samme opgaver som administrator , herunder vedligeholdelse . Men betyder den nye bruger ikke har tilladelse til at få adgang til andre Active Directory Domain Controller , holde sikkerheden intakt. Kun Windows 2008 -brugere kan få adgang til administrativ rolle Separation værktøj.
    Skrivebeskyttet Domain Controllers

    Dette værktøj blev introduceret med Windows 2008 , og det giver brugerne mulighed for at lancere en domænecontroller , selvom miljøet er ikke sikker. Dybest set, vil en skrivebeskyttet version af Active Directory Domain Services database skal sættes ind. Dette værktøj giver brugerne mulighed for at fjerne ventetiden forbundet med afdelingskontorer ( giver brugerne adgang til flere andre tjenester end dem, der leveres af home office placering). Det øger også sikkerheden , da afdelingskontorer er ofte usikrede adgangspunkter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan får jeg en Wii controller 2 Arbejde på en Asp…
    ·Hvordan at skjule en Recycling Bin 
    ·Sådan ændres Partition navn i et PC 
    ·Sådan Genstart explorer.exe 
    ·Sådan Gendan tastetryk til en Sony Vaio 
    ·Hvordan man laver en DVD Audio med Nero 
    ·Sådan ændres Registrerede ejere i Regedit 
    ·Sådan fjernes Opera på Windows Mobile 
    ·Hvordan du udskifter en ugyldig Fondskode Med Standard …
    ·Sådan Find ud af hvilken slags Bluetooth Jeg har 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan indstilles Firmware Password på en Mac 
    ·Hvordan tjekker jeg manuelt efter opdateringer på Vist…
    ·Sådan at tvinge en Group Policy i Windows Server Activ…
    ·Sådan Set Up EarthLink Mail i Ubuntu 
    ·Hvordan man gør en Factory Restore på en Compaq Presa…
    ·Sådan ændres værdien i registreringsdatabasen Comman…
    ·Sådan Stream et videosignal 
    ·Sådan søger Hard Drive af filstørrelse 
    ·Hvad er MS -DOS Text 
    ·Sådan Indtast et Refund Into Quicken 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com