| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan konfigureres en multihomed Server
    A multihomed computeren har mere end ét netværkskort kort eller embedded netværks chip og port installeret. Konfiguration en multihomed computer i de fleste tilfælde kræver yderligere indstillinger for at sikre, at computeren sender oplysninger til bestemmelsesstedet værter på netværket uden fejl. Ved at tilføje yderligere parametre til konfiguration af netværksadapteren en multihomed computer , kan du undgå fejl i forbindelse med dobbelt netværksforbindelser. Ting du har brug
    multihomed Microsoft Windows 7 eller 2008 Server computer
    2 netværksforbindelser med forskellige IP-adresse spænder
    IP-adresse , subnet mask, default gateway IP-adresse og DNS IP-adresse for hver netværksforbindelse < br >
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Klik på "Start " og " Søg "-boksen. Skriv " ncpa.cpl " (uden anførselstegn ), og tryk på "Enter "-tasten. "Network Connections " vises.
    2

    Højreklik på den første netværkskort og klik på " Egenskaber" punkt i menuen , der vises. Rul ned på listen over protokoller og dobbeltklik på " Internet Protocol Version 4 ( TCP/IPv4 )" udvælgelse . "Internet Protocol Version 4 TCP/IPv4 Properties" vises.
    3

    Klik på " Hent en IP- adresse automatisk " radio- knappen og derefter klikke på " Anskaf en DNS -server IP-adresse automatisk " hvis netværket understøtter dynamisk tildeling af IP-adresser ( DHCP) . Hvis netværket ikke understøtter dynamisk IP-adresse opgave, og klik derefter på "Brug følgende IP-adresse " radio-knappen og derefter klikke på "Brug følgende DNS-server adresser " radio-knappen . Indtast IP -adressen, undernetmasken , standard-gateway IP-adresse og DNS-server IP -adresse, der er tildelt den første netværkskortet i de relevante felter.
    4

    Klik på knappen "Avanceret" . Den " Advanced TCP /IP- indstillinger" vises. Fjern markeringen af ​​"Automatic metric " boksen og derefter skrive et "1 " i " interface metric " feltet , hvis nettjenester , der anvendes oftest ved computeren er placeret på nettet forbundet med den første netværkskort. Ellers skriv et "2 " i " interface metriske " feltet.
    5.

    Klik på "OK " i " Advanced TCP /IP- indstillinger" vinduet og klik på "OK " i " Internet Protocol Version 4 ( TCP/IPv4 ) " vinduet. Klik på " OK " i " Local Area Connection" vinduet for at gemme konfigurationen.
    6

    Konfigurer den anden netværksadapter efter samme procedure som den første netværkskort. I " Advanced TCP /IP-indstillinger " konfigurationsvinduet for den anden adapter , sikre, at antallet skrives ind i " interface metriske "-boksen er en " 2", hvis første netværkskort " interface metric " box værdi er en "1" , eller omvendt , således at de metriske værdier er forskellige for hvert netværkskort og netværkskort med " interface metriske " box værdi på "1" er forbundet til netværket, forudsat at størstedelen af de nettjenester til computeren. < br >
    7

    Gentag ovenstående fremgangsmåde for hver ekstra netværkskort , tildele et nummer i " interface metric "-boksen i forhold til andelen af ​​brug og prioritering af det netværk, som den grænseflade er tilsluttet.
    < br > 8.

    Klik på " Start" knappen og derefter klikke på "Søg "-boksen. Skriv " cmd " i feltet . Højreklik på kommandolinjen , der vises i øverste venstre rude, og klik derefter på " Kør som administrator ". På kommandolinjen , skal du trykke type " ipconfig /all " og " Enter "-tasten. Se kommandolinjen output og kontrollere, at den IP-adresse, undernetmaske og gateway IP-adresse til hvert netværkskort er forskellig fra de andre netværkskort.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en System Program 
    ·Sådan aktiveres FTP Trafik i Windows Firewall 
    ·Sådan Place Et billede på en anden i Paint 
    ·Hvad er Svchost.exe 
    ·Sådan Silent Installer Visio Viewer 2003 
    ·Skjulte processer på Task Manager 
    ·Sådan Flyt Registry filer fra computer til computer 
    ·Sådan gendannes Recycling Bin Efter et uheld at slette…
    ·Hvad betyder nylig Modified på computeren Mean 
    ·Sådan kopieres en Boot Block fra en diskette til en US…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan geninstalleres DHCP 
    ·Sådan Put min router som DNS i Fedora 
    ·Linux Desktop Effects 
    ·Sådan nulstilles en mistet adgangskode på en MacBook 
    ·Sådan gendannes en Grub menu.lst fil 
    ·Hvordan at slippe af SimSun Font 
    ·Sådan Gør Windows Icons Transparent 
    ·Sådan Transfer Microsoft Office til en ny harddisk 
    ·Hvad betyder 64-bit operativsystem Mean 
    ·Unix Windows Tools 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com