| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan reparere problemer med Windows Registry
    Windows registreringsdatabasen er den database, der gemmer de filer, dit system og programmer kræver for at fungere korrekt . Når problemer eller konflikter opstår i registreringsdatabasen, kan nogle velkendte programmer eller system funktioner stoppe med at arbejde eller vise fejlmeddelelser. Problemer med Windows registreringsdatabasen opstå af mange årsager, herunder hvis du for nylig har installeret eller fjernet et program eller uheld slettet en vigtig system, komponent eller fil. Både Windows og tredjeparts programmer kan hjælpe med at reparere sådanne problemer. Instruktioner
    Run Systemgendannelse
    1

    Klik på "Start " knappen, hvis du bruger Windows XP eller Windows-logoet på knappen i Windows 7 og Vista.
    2

    Gå til "Alle programmer " liste i Start-menuen og vælg " Tilbehør ". I " System Tools " undermenuen , klik på " Systemgendannelse " for at åbne programmet. Klik på "Næste " i vinduet Systemgendannelse .
    3

    Klik på et børsnoteret gendannelsespunkt , som du ønsker at gendanne Windows-registreringsdatabasen og systemfiler . Klik på "Næste " og derefter "Finish ". Dette vil genoprette registreringsdatabasen og automatisk genstarte computeren , så ændringerne kan træde i kraft.
    Run Registry Repair software
    4

    Find en gratis Windows registreringsdatabasen reparation program på en computer tidsskrift eller software download hjemmeside, der indeholder mapper af forsyningsvirksomheder og tredjeparts software-programmer. Eksempler på disse lokaliteter omfatter Softpedia , PC World og PCMag.com . Gå til " Utility " eller "System Recovery " sektionen af ​​download hjemmeside og gennemgå de registreringsdatabasen reparation programmer , der er anført som " fri ", såsom Registry Repair ved Glarysoft , RegCleaner ved TweakNow , Wise Registry Cleaner fra WiseCleaner og IObit Toolbox af IObit . Vælg den software, du ønsker, og klik på "Download" linket for at gemme programmet på din harddisk .
    5.

    Åbn registreringsdatabasen reparation program er downloadet filer. Kør installationsfilen for at installere softwaren på din computer.
    6

    Dobbeltklik på registreringsdatabasen software program ikon på skrivebordet eller finde softwaren på din " Alle programmer " , og klik på programmet for at åbne den. Klik på " Start" eller " Scan" knappen for at gøre det muligt for software til at scanne din registreringsdatabasen og systemfiler til fejl og problemer.
    7

    gennemgå resultaterne af scanningen. Mange programmer automatisk en liste over og placere en markering ud for poster i registreringsdatabasen , der er sikre at fjerne og /eller fastsætte hvis beskadiget . Klik på " Fix" eller " Repair" knappen og vente på software til automatisk at løse den valgte registreringsdatabasen og systemfiler. Luk programmet, når du er færdig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Windows Så Password ikke udløber 
    ·Hvordan laver man en FLV Video til et Screensaver 
    ·Sådan opgraderer og Skift Mappeikoner 
    ·Billige Skylight Idéer 
    ·Hvordan at reparere en 64 Bit Registry 
    ·Hvordan Frigør Virtual Memory på Windows 
    ·Sådan deaktiveres dvaletilstand på et netværkskort 
    ·Hvordan man finder forsvundne Mouse Drivers 
    ·Sådan kopieres Desktop Temaer fra Windows 98 til Windo…
    ·Sådan fjernes Shockwave Updater Fra Toolbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan vælger et program til at åbne en Mac File 
    ·Hvordan laver man en XP -cd Boot Disc 
    ·Sådan oprettes en Security Adgangskode til filmapper 
    ·Sådan Print Med Ubuntu & EMC2 
    ·Sådan fjernes en Mirar Søg efter Free 
    ·Sådan Slet Historie Fra Run 
    ·Sådan Bestem Hvis Microsoft Installer blev installeret…
    ·Hvordan man kan montere en Vista Partition i Ubuntu 
    ·YUM Install af WordPress & Rackspace 
    ·Sådan har forskellige niveauer af adgangskoder i Windo…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com