| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Ideer til at skygge for solen fra en Skylight
    Hvis du er interesseret i at tilføje både lys og illusionen af plads til dit køkken eller badeværelse kan et tagvindue være en af ​​dine muligheder. Selvom ovenlys tilbyder både funktion og stil til dit værelse, kan lejlighedsvis behov for mindre lys og varme penetration medføre frustration . Uanset om du ønsker at installere et skylight eller håber at behandle en eksisterende skylight , muligheder for at blokere sollys tilbyde løsninger til varierende stilarter og budgetter. Tonet Glas

    Installation tonet glas i din ovenlys er en permanent løsning, der vil give dig begrænset lys penetration. Bronze - eller grå - tonet ruder reducerer den mængde lys , som ellers ville trænge klart glas. Tonet glas er en af ​​de foretrukne muligheder for ovenlys installeret i køkkener, hvor sollys kan beskadige naturtræ kabinetter, gulve eller bordplader over tid. For en mere dramatisk look , farve - tonet glas i lilla nuancer som blå eller grøn er også en mulighed . Det er bedst at vælge den tonet glas , før du installerer sollys erstatter glasruden i et eksisterende vindue er en af ​​de mere kostbare muligheder for boligejere, der allerede har ovenlys .
    Skylight Dækker
    < br >

    skylight dæksler er typisk grå eller bronze - tonet plast eller glas kupler , der passer over en eksisterende ovenlysvindue at reducere mængden af ​​lysgennemtrængning . Folk typisk installere ovenlys covers på tagene af kommercielle bygninger , selvom de er egnede til boliger samt . Installation af en skylight dækning er meget enklere end at installere et nyt glas i et eksisterende ovenlys og dette ofte reducerer prisen.

    Skylight covers fås i mange stilarter og profiler til at passe både størrelse og form ovenlysvindue samt æstetik i hjemmet. En anden fordel ved skylight covers er, at du kan installere dem på det indre eller ydre af et tagvindue . De er ofte aftagelige, så du kan styre , når du vil tillade fuld lys penetration.
    Skylight Shades

    Du kan købe specielle nuancer monteret på størrelsen og vinklen på din tagvindue , der tilbyder room- brunfarvning evner og UV - beskyttelse . Mange af disse nuancer er honeycomb -stil nuancer , som du styrer ved hjælp af ekstra lange snore tilgængelige fra gulvet eller ved fjernbetjening . Du kan købe skylight nuancer i mange stilarter og farver til at matche dine eksisterende vindue behandlinger . Shades også tilbyde et simpelt system til at styre lys penetration at opretholde ordentlig rumtemperaturer i dit hjem.
    Vinduesfilm
    p Hvis du kan lide udseendet og funktionaliteten af ​​tonet glas , men ønsker ikke at investere i en ny rude til din eksisterende tagvindue , overveje at anvende en tonet vinduesfolie , der klæber til klart glas for at tilbyde lys blokering. Farvet film fås i mange farver, som matcher eller supplerer dit design ordningen . Selvom nogle tonede film kommer med gør- det-selv vejledning , en professionel installation reducerer risikoen for luftlommer og folder i filmen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes til en tidligere dato 
    ·Sådan konfigureres CIFS til Windows 
    ·Sådan Hold Page Fra Shrinking på min Toshiba Satellit…
    ·Sådan Vise Hibernate knap Når Nedlukning 
    ·Sådan Slet Page Files 
    ·Sådan Block Wireless 
    ·Sådan ændre indstillingerne, så papirkurven ikke aut…
    ·Sådan ændres holdning Start Proceslinje 
    ·Sådan ændres et ur fra Military Time 
    ·Sådan Put åbne programmer på proceslinjen 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Opdatere en Remote Registry 
    ·Sådan kopieres et gendannelsespunkt 
    ·Hvordan indstiller jeg en Desktop Baggrund 
    ·Sådan fjernes en Security Tool på den enkle måde 
    ·Sådan deaktiveres Cookie Fyld på vBulletin 
    ·Sådan installeres en 8,6 System på en iMac computer 
    ·Sådan oprettes en SCR Filer 
    ·Hvordan til at overføre filer via FTP fra en pc til en…
    ·Sådan Clear TMP i Fedora 
    ·Sådan Switch Out et stort vindue med et mindre vindue 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com