| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan opgraderer Glas på Eksisterende Træ Vinduer
    Opgradering glasset i dine gamle trævinduer kan i høj grad øge den samlede energieffektivitet i dit hjem ved at du sparer penge på opvarmning og afkøling omkostninger. Moderne vinduesglas er tilgængelig med en mikroskopisk belægning, der hjælper med at isolere glasset og holder energi fra overførsel gennem vinduet. Denne " lav - e glas " er tilgængelig i en række forskellige isolerede værdier . Udskiftning af din gamle vinduesglas med Low- e glas indebærer at fjerne gamle glas , rengøring rammen og installere nye glas på plads. Ting du har brug
    Handsker
    Øjenbeskyttelse
    Utility kniv
    spartel
    brækjern
    flad skruetrækker
    Claw hammer
    Akku bore
    Assorted bits
    120- sandpapir korn
    Primer
    Paintbrush
    Vinduesglas
    Glass skæreværktøj
    Målebånd
    Ruder kit
    Udvendig maling
    silikone caulking
    fugepistol
    dykker
    tætningslister
    Vis Flere Instruktioner
    Fjern vindue fra vinduet åbning
    1

    Pry væk udvendig trim fra omkring vinduet . Brug en brækjern til at løfte den udvendige vinduet trim. Hvis det er nødvendigt , skæres væk enhver kalfatring eller fugemasse med en hobbykniv . Vær forsigtig , når du tager ud af vinduet trim , . Vil du ønsker at geninstallere det , når du har udskiftet vinduet
    2

    Klip kalfatring eller fugemasse fra hele vinduesrammen med et hjælpeprogram eller spartel .
    3

    Find og fjerne de skruer , der holder vinduet i vinduet åbning. Disse kan enten være skruer eller søm . Bakke skruer ud med en akku-boremaskine . Brug en flad skruetrækker til at hæve sømhovederne og bruge en klo hammer eller kløer enden af ​​en brækjern til at løfte og trække neglene holder vinduet gratis.
    4

    Træk vinduet fri af vinduesåbning og sæt den på en flad arbejdsbord eller arbejdsområde . Fastsætte en dråbe klud under dit arbejdsområde til at indsamle eventuelle glasskår eller stykker , der kan skyldes en knækket rude .
    Fjern gamle glas og Rens vinduesrammen
    5

    Klip kalfatring eller glasering holder glaspladen på plads. Bær handsker , når arbejdet med vinduer og glas for at undgå skader som følge af knuste glasskår . Du kan have til at bryde de gamle ruder og fjern de enkelte skår . Fjern alle af glasset fra træ vinduesrammen.
    6

    skrabes væk eventuelle rester vinduesglas med en maling skraber.
    7

    Sand vinduet berømmelse til at fjerne eventuelle løse male. Sand træ vinduesrammen med et stykke på 120 sandpapir korn .
    8

    Tør rammen med en ren klud for at fjerne støv, som dannes under slibningen processen.
    9

    Prime træ vinduesrammen med en kvalitet udvendig primer. Påfør primeren med en pensel . Lad primeren tørre helt, før påføring af nyt vinduesglas til vinduesrammen .
    Glaze Window
    10

    Mål og klippe dit vinduesglas til at passe ind i vinduesrammen . Gør det færdige stykke glas 1/8-inch kortere end længden og bredden af indersiden af vinduesrammen i hvilken glasset vil være egnet . Rudematerialet vil udfylde det lille hul venstre mellem hver kant af slebet glas og kanterne af vinduesrammen . Brug et glas cutter at score glas, så bræk den overskydende glas langs din scoret linie. Brug handsker og øjenbeskyttelse ved arbejde med glas.
    11

    Påfør en 1/8-inch-thick stribe vinduesglas kit på indersiden af ​​vinduesrammen , hvor ruden vil hvile . < br >
    12

    Tryk din glasrude ned på perlen i vinduet kit. Derefter position "push peger " hvert seks til otte inches langs kanten af ​​glasset. Tryk push points ned i vindueskit , så de vil holde vinduesglas på plads.
    13

    Lay en tykkere , ¼ -tommer perle af kit langs kanterne af vinduesglas . Brug en spartel til facet kit og sprede det fra forsiden af ​​glasset til forsiden af ​​træ vinduesrammen .
    14

    Brug en hobbykniv til at skære en jævn , lige linje langs kanten af kit vulsten hvor opfylder vinduesglas . Lav én lang , glat slagtilfælde med din kniv . Brug din spartel til at skrabe væk overskydende glasmateriale tilbage på forsiden af ​​vinduesglas .
    15

    Lad ruder kit tørre i mindst 48 timer. Derefter male vinduesrammen og glasering kit med en udvendig maling i farve efter eget valg . Sørg for at male ruder kit, også , da dette vil holde det beskyttet mod elementerne og aflang dens levetid .
    16

    Vedhæft tætningslister til bagsiden af vinduet , hvilket betyder, den side af vindue, der vil blive presset mod vinduesåbningen . Kør peel- og -stick tætningslister langs kanterne af vinduet for at skabe en vejrbestandig forsegling omkring vinduet efter den er monteret i vinduet åbning.
    Geninstaller Nyligt glaserede vindue

    17

    Påfør en generøs perle af silikone kalfatring omkring vinduet åbning, hvori vinduet vil blive installeret .
    18

    Tryk vinduet i vinduet åbning . Kør en 2-tommer skrue gennem den øverste siderude karmen og ind i træet i vinduet åbning til at holde vinduet på plads.
    19

    Tjek vinduet for niveau og lod ved hjælp af en plan. Foretage justeringer af vinduet niveauet ved at indsætte tynde træ shims mellem bunden af ​​vinduet åbning, og vinduesrammen .
    20

    Fyld smalle mellemrum , måle ¼ tommer eller mindre , mellem vinduet og vinduet åbning med tætning . Fyld større huller med skumgummi backer stang tilskåret med din kniv. Derefter caulk sømmene omkring vinduet .
    21

    Udskift vinduet trim. Kør en perle af caulk omkring i og uden kanter af vinduet trim.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reload en Dell Inspiron 531 
    ·Sådan kopieres en Boot Sector CD til harddisk 
    ·Sådan oprettes en MS-DOS -startdiskette 
    ·Sådan Start Up en Mac i Target Disk Mode 
    ·Sådan geninstalleres A Desktop 
    ·Sådan Bypass Laptop administratorrettigheder 
    ·Sådan Fix en Memory Leak i SkypeMate 
    ·Sådan fjernes et digitalt Locker 
    ·Sådan Fix Task Manager i Windows Media Center Edition 
    ·Hvordan at slippe af Just-in- Time Debugging hvis Visua…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan deaktiverer jeg Strømsparetilstand 
    ·Sådan bruges GTD i IdeaMatrix 
    ·Sådan Set Up en Work Group for trådløs udskrivning 
    ·Sådan Opdatere en Microsoft Certificate 
    ·Sådan bruges 810 Firmware 
    ·Kan et SD-kort bruges til ReadyBoost 
    ·Sådan nulstilles administratoradgangskoden på en Wind…
    ·Sådan håndteres VNC Indstillinger i Ubuntu 
    ·Det partnerskab, Formed Microsoft 
    ·Sådan deaktiverer pauseskærmen i Windows 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com