| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Læs Old Mac filer på en PC
    I de tidlige år af personlige computere , Mac-og pc- filer var uforenelige . DataViz , grundlagt i 1984, begyndte som en virksomhed, der markedsførte fil konvertering software . Overførsel af filer mellem Mac'er og pc'er blev mindre af en opgave i 1990'erne. I 1998 begyndte Apple skibsfart Macs med USB-porte og Microsoft gjorde filformatet for sin Mac-version af Word kompatibel med Windows-versionen --- Word 97 på det tidspunkt. Begge udviklinger forenklet filoverførsler . Filer gemt i standard tekstbehandling, regneark , billede, lyd og video formater på begge platforme typisk åben på den anden platform, hvis du har software, der åbner format. Instruktioner
    1

    Åbn den mappe, hvor du har placeret kopier af gamle Mac-filer på din Windows-pc. Dobbeltklik på hver fil for at forsøge at åbne den. Hvis du får en fejlmeddelelse eller en forvansket udgave af filen åbnes på din skærm , skal du annullere enhver operation og ikke gemme filen. Hvis en fil åbnes , og ser godt ud, flytte markøren til menuen Filer , vælg " Gem som" fra drop- down menuen, og gemme en ny kopi af Mac -filen til den placering på computeren drev, hvor du ønsker at holde det .
    2

    Åbn et passende program på din pc til en bestemt filtype, der ikke vil åbne , ved at klikke på det. For eksempel starte din tekstbehandlingsprogram for at forsøge at åbne et tekstbehandlingsdokument . Åbn et foto editor til at forsøge at åbne et billede.
    3

    Flyt markøren til menuen Filer øverst i programvinduet , skal du vælge "Åbn " fra drop -down menuen og vælge den Mac fil, du forsøger at åbne fra listen over filer, der vises i vinduet. Hvis filen åbnes på denne måde , skal du gå til menuen Filer , vælger "Gem som" fra drop- down menuen og gemme en ny kopi af filen til din pc -drev.
    4

    Vend tilbage til Windows-mappen , hvor du har gemt de Mac-filer , der stadig ikke vil åbne. Kig på deres navne for at se, om Mac-filer vise deres filtypenavne --- en periode, og filtype i slutningen af navnet.
    5

    Højreklik på en Mac -fil, du stadig kan ' t åbne og vælg " Omdøb ". Skriv et nyt navn , herunder en periode, og filtypen i slutningen, og tryk på " Enter" på tastaturet. For en Microsoft Word-fil , type ". Doc " i slutningen af navnet. For en Excel-fil , skal du skrive " . Xls ". For et billede i JPEG-format , brug " . Jpg " som filtypen . PowerPoint-filer får en " . Ppt " udvidelse og PDF-filer bruger " . Pdf. " Tekstfiler brug " . Txt " eller " . Rtf ", og indfødte Photoshop-filer bruges ". Psd ". Ændring af navn og filtypen ændrer ikke filen, men kan bidrage til pc'en genkende det.
    6

    Dobbeltklik på den omdøbte fil til at forsøge at åbne den. Hvis det ikke virker, så prøv igen at åbne det fra en applikation. Hvis en metode virker , skal du gemme en ny kopi af filen til sin endelige destination på din pc -drev.
    7

    Gentag trin 5 og 6 med forskellige filtypenavne eller software ansøgninger, hvis en fil vil stadig ikke åbne og hvis du ikke er sikker på, hvilken slags fil det er. Hvis intet virker , filen er beskadiget eller inkompatibel med din software. Du har brug for ekstra software for at forsøge at konvertere det til et brugbart format eller reparere den.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Host en WPF Anvendelse i Silverlight 
    ·Sådan Forny en Group Policy 
    ·Sådan udskille et domæne 
    ·Sådan Boost din computers Lydudgangsmodus 
    ·Dell Dimension 3000 Inddrivelse 
    ·Sådan Deltag CBR filer 
    ·Hvordan løser jeg DLL i Windows 
    ·Sådan konfigureres en computers hukommelse Indstilling…
    ·Hvordan stopper jeg HP Opdateringer fra Running i Windo…
    ·Sådan får forskellige fisk til min Windows Media Scre…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af Googlenav.Dll 
    ·Sådan Indtast fejlsikret tilstand på en Dell Inspiron…
    ·Hvilken Mac computere kan køre OS 9 
    ·Sådan Erstat Aluminum ruder 
    ·Hvordan man laver en Skull & Cross Bones på Computer 
    ·Hvordan kan man se om det er Vista 32 eller Vista 64 
    ·Sådan Skift en Microsoft Product Key 
    ·Sådan Tilføj Puppy 4.21 til Grub 
    ·Sådan fjernes en BDC 
    ·Alternativer til en ren geninstallation 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com