| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er den optimale PC Virtual Memory
    ? Virtuel hukommelse ikke er på en chip. Det er et rum reserveret af system, der tager et mellemrum fra hukommelsen lagring på harddisken . Forstå den måde denne rubrik benyttes , vil hjælpe ejeren af ​​en computer kører maskinen med bedre effektivitet . Den måde det er skåret ud er ikke svært at forstå. Historie
    Memory

    Hukommelse er elektronisk lagring og det gemmer midlertidigt materiale hurtigt , hvor det er i stand til at få adgang til det hurtigt. Computeren CPU har til kamp for at få adgang til alle dele af data, den har brug for at levere hver program, der anmoder om det. Denne proces er et mirakel af organisation, der er afsluttet på hurtigere end lynets hast.

    Fleste oplysninger aflæses harddisken , som er det vigtigste lagerområdet. Opbevaringen her er meget billige og rigelige , så det er rimeligt, at nogle af disse kan bruges i hukommelsen adgang proces kalder sig virtuel hukommelse .
    Function

    Selv selvom data programmet skal gemmes på harddisken , computeren bruger en kombination af dette og virtuel hukommelse i en proces, der kaldes " caching " for at fremskynde dataadgang , ellers ville det være smerteligt langsomt . Nogle af oplysningerne er holdt i hukommelsen og CPU adgang dette meget hurtigere.

    Overvejelser

    mange Windows pc-systemer , Microsoft anbefaler en og en halv gange den chip hukommelse til virtuel hukommelse . I Windows 7 , er det mindste mængden af ​​installerede RAM-chip hukommelse plus 300 MB , og den maksimale størrelse er tre gange mængden af ​​installeret RAM. Afhængig af hvilket operativsystem der anvendes , er den konfiguration tilgås fra forskellige steder. For Windows XP , Windows Vista og Windows 7 , er virtuel hukommelse tilgås via Systemegenskaber i Kontrolpanel. For Vista og Windows 7 den person at gøre dette , skal have forhøjede privilegier som administrator.
    Overvejelser

    Virtuel hukommelse sjældent blev brugt i ældre edb-systemer, undtagen den tidlige IBM system/370-serien Advanced Function i 1972 , som tidligere personsøgning, eller "virtuelle" systemer for at øge ydeevnen . Moderne Windows-systemer gearing personsøgning som en selvfølge. Desuden, hvis computeren har flere drev eller partitioner , kan det sprede den virtuelle hukommelse på forskellige drev, der vil helt sikkert hjælpe performance. Windows 7 operativsystem accepterer også SD chip hukommelse til brug som virtuel hukommelse .
    Fordele

    Virtualisering er afgørende for intensiv behandling , såsom regneark og mange grafik " rendering " aktioner . For eksempel, når et program som Adobe Photoshop forsøger at opdatere et stort eller kompleks form vil den bruge en masse hukommelse . Uden virtuel hukommelse, vil handlingen være forfærdeligt langsomt , eller vil simpelthen mislykkes. Grafik handlinger også brug hukommelse for at tillade kunstneren at se resultaterne af sine handlinger. Det vil være nogen nytte overhovedet, hvis et forsøg på at tegne et stort form resulterer i computeren hængende , uanset om formen bliver synlig bagefter. Handlingen skal være synlige i realtid.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan logger du af Delte mapper 
    ·Sådan kører Windows 7 på en Lenovo T400 Laptop 
    ·Hvordan kan man se Hvis en PC Spil kan bruge en Logitec…
    ·Sådan fjerne en korrupt exe-fil 
    ·Forskellen mellem Casement & Sash Windows 
    ·Dobbelt Hung Window Typer 
    ·Sådan tilføjes et netværksdrev 
    ·Sådan bruges Task Manager Uden hjælp Tastaturgenveje 
    ·Sådan bruges BZR SVN -Import 
    ·Windows Password Recovery og Reset 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan deaktiverer jeg Windows XP til at installere på…
    ·Hvordan bruger jeg en FireWire-kabel til at flytte data…
    ·MS -DOS Kendetegn 
    ·Hvordan at vælge den bedste erstatning vinduet for My …
    ·Hvor Er Wmiprvse.Exe i Registry 
    ·Hvordan kan jeg oprette en CFG fil 
    ·Sådan Fix Rundll32 
    ·Sådan slettes en harddisk på en Hewlett- Packard comp…
    ·Sådan Fix XP Blue Screen of Death 
    ·Hvordan at reparere en WMI fejl 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com