| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan måler et Skylight
    Ovenlys er åbninger i loftet i et rum , der er dækket med glas. Disse omfattede åbninger tillader naturligt lys ind i et rum . Ovenlys er en god mulighed for værelser , der ikke har mange vinduer til det fri , eller for folk, der nyder at have en stor mængde af naturligt lys. Ovenlys er installeret enten efter eller under opførelsen af ​​bygningen . Hvis du installerer dem efter bygningen er færdig , er du nødt til at give målinger for ovenlys installationsvirksomheder . Ting du skal
    Målebånd
    Calculator
    Ladder
    Vis Flere Instruktioner
    1

    måle længden og bredden af ​​det rum, hvor du planlægger at installere ovenlys . Multiplicer de to tal sammen for at finde det samlede areal af rummet.
    2

    Gang området med 0,05 , hvis du har en masse af lys i rummet fra vinduer . Multiplicer området med 0,15 , hvis lokalet ikke modtager en masse af naturligt lys . Det tal, du får, er den største mængde areal dine ovenlys bør tage op i rummet. Større ovenlys kan producere for meget lys i rummet , eller kompromittere integriteten af tagkonstruktionen .
    3

    Vælg mellem et fladt tagvindue og en kantsten monteret tagvindue . En flad ovenlys er installeret direkte i et hul i taget . En kantsten monteret tagvindue er bygget over en "bremse " på ydersiden af taget . Disse ovenlys ligne en boble, der passer over kantstenen som en krone .
    4

    Vælg en størrelse for den flade ovenlysvindue. Kig på lister over gennemsnittet skylight størrelser. Skylight installation virksomheder vil give dig med denne liste efter anmodning, og nogle har oplysningerne på deres hjemmesider. Multiplicer længde og bredde sammen for at finde området . Hvis der er mere end én , tilføje alle resultaterne sammen . Sørg dette tal er mindre end det antal, du kom op med i trin 2. .
    5.

    Opsæt en stige og bruge det til at klatre op på taget mål til en kantsten monteret tagvindue . Rådfør husets tegninger forhånd, hvis du har dem til rådighed , for at finde ud af, hvor kantsten af taget er placeret. Vær meget forsigtig, når klatring på stigen og tag. Har et familiemedlem eller en ven, holde stigen , mens du klatre op og kommer ned. Stå ikke for tæt på kanten af taget.
    6

    måle dimensioner af hele området, hvor tagvindue vil sidde med et målebånd . Måle alle fire sider af ovenlys og sørg målingerne danner en perfekt kvadrat eller rektangel. Medtag kantstenen materiale i målingen , ikke bare åbningen hvorover det vil passe. Multiplicer længde og bredde sammen for at finde området . Hvis der er mere end én , tilføje alle områderne sammen . Sørg dette tal er mindre end det antal , du fik i trin 2 .
    7

    Indsend disse numre til et skylight virksomhed, hvis du har planer om at leje en entreprenør til at fuldføre projektet . Uanset om du sender målingerne til et eksternt firma , eller købe forsyninger og færdiggøre arbejdet på egen hånd , er det vigtigt at bemærke, at ovenlysvinduer måles i bredden efter længde .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Rundll32 i Microsoft 
    ·Hvordan at finde og fjerne registreringsfejl 
    ·Sådan Find Windows Product Key i Microsoft Office 
    ·Windows : Vista Business Vs. XP Pro 
    ·Sådan Set Up en statisk IP Windows 7 
    ·Sådan Tøm papirkurven 
    ·Sådan Set en japansk Non- Unicode 
    ·Hvordan ændrer jeg farven på min stationære Fonts 
    ·Sådan ændres Ekstern HDD Betegnelse 
    ·Sådan Opdatere en SMART Notebook 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du en Screenshot med en vedhæftet skærm 
    ·Sådan ændres display lysstyrke på en Dell 
    ·Sådan Optag 800 MB på en cd 
    ·Sådan Udskift Rundll.exe 
    ·Hvordan til at overføre filer mellem to computere 
    ·Amarok kan ikke overføre til Sansa Clip 
    ·JavaScript er langsom i IE8 
    ·Sådan åbner Scrabble på en Mac 
    ·Sådan formateres en iMac & Geninstaller Software 
    ·NT Password Recovery Tools 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com