| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan man laver en Skylight i køkkenet
    Ovenlys let bringe naturligt lys , varme og værdi til dit hjem . De har også spare dagtimerne el og lad du drage fordel af solen. Under et skylight er gavnlig, især i køkkenet, hvor tilstrækkelig belysning er en prioritet. Ovenlys bliver stadig mere populære i dagens nye bygninger , da de er nemme at medtage i byggeplaner. Hvis du ønsker at installere en selv efter at huset er konstrueret til at spare energi og samtidig drage fordel af sol lys , eftermarkedet ovenlys er bredt tilgængelige , og er fremstillet i mange stilarter til at passe din indretning og belysning behov . Ting du skal
    Lumber kridt
    elektrisk boremaskine
    16d negle
    Plumb bob
    Utility kniv
    Saw
    Chisel
    Tagdækning fugemasse
    spartel < br > Ny skylight
    Nye helvedesild, som er nødvendige
    Vandtæt caulk
    2 af 4 tømmer
    Træskruer
    vise flere Instruktioner
    1

    Vælg en ideel placering til ovenlys. Mark med tømmer kridt tagvindue åbning på loftet , herunder center og fire hjørner af den foreslåede ovenlys position. Indsæt 16d søm gennem disse fem punkter . Hvis nogen af ​​neglene ramte et loft bjælke , overveje at justere den foreslåede skylight åbning størrelse eller flyt den planlagte åbning for at spare indramning arbejde. Hvis du skal skære en tværbjælke sektion , se trin 12 for støtte.
    2

    Rydde eventuelle forhindringer på loftet inden for det område af disse fem negle , herunder isolering , rør, ledninger , opvarmning eller nedkøling kanaler hvor arealet af den foreslåede åbning vil blive placeret . Hvis tagspær eller en større strukturel medlem er i åbningen , flyt åbning eller ændre størrelsen for det foreslåede loft åbning. Et andet alternativ er at bruge en spredte eller vinklet tagvindue akslen mellem taget og loftet, hvis du flytter naturligt lys et andet sted er ikke en mulighed.
    3

    Brug et blylod at justere center loftmbningen negl lige op til taget. Mærk med tømmer kridt producentens vejledende dimensioner for tagåbningen på undersiden af taget. Lav et lille hul i hvert hjørne og i midten af ​​den foreslåede åbning med en boremaskine . Drive en 16d søm gennem hvert hul for at markere det sted på tagfladen .
    4

    Fjern helvedesild i ovenlysvindue åbning område på taget . Hvis du har træ helvedesild , skær dem ved hjælp af en hobbykniv og lineal . Brug en rundsav med en gammel HM- klinge til asfalt helvedesild . For en præfabrikeret tag ( bebyggede tag) , skal du bruge engangs savklinge til at skære åbningen. Vend forsigtigt tilbage og reservere de helvedesild, der senere vil blive dækket med blinkende .
    5.

    lirke op beklædningen nedenunder helvedesild ved hjælp af en mejsel. Tagmaterialet du bliver nødt til at fjerne varierer , afhængigt af typen af ​​din tagvindue .
    6

    Kontroller , at beklædningen omkring ovenlys åbning er dækket med tagpap . Skub beklædningen stykker pænt under de eksisterende filt og trimme dem på kanterne af skylight åbning som nødvendigt , ved hjælp af kniv.
    7

    Spread tagdækning fugemasse med en spartel i et band 4 inches lang og på mindst 1/4-inch tyk omkring ovenlys åbning. Lad fugemasse til at tørre grundigt inden arbejdet skrider frem, tager normalt en time.
    8

    Ret ovenlys ramme over den ru åbning og stram flangeskruerne ned på tagdækning fugemasse. Når hvilede korrekt, vil flangen sidder på toppen af ​​helvedesild. Fastgør tagvindue til beklædningen gennem flangen . Se den type sikring nitte foreslået af producenten .
    9

    Påfør tagdækning fugemasse til at dække toppen af flangen , kanten af flangen , skruerne og skruer.
    10

    Fold og tryk helvedesild i fugemasse , mens det stadig er fugtigt. Sørg for, at helvedesild dækker bunden , siderne og toppen , hvor ovenlys rammen møder taget. Udskift helvedesild hvis beskadiget.
    11

    Fastgør tagvindue klare dækning på sin ramme i henhold til producentens anvisninger. Anvende caulk til alle de synlige sømme for at forhindre vand og utætheder .
    12

    Support snittet loft tværbjælke eller tag spær , hvis du har gjort skade på en eller flere af dem. For hvert beskadigede medlem skære to stykker 2 af 4 tømmer længe nok til at forbinde de to strøerne eller spær på hver side af den afskårne sektion . De studser skal nå mindst 12 inches i længden fra kanten af ​​åbningen . Placer støtte tømmer på hver side af snittet åbning, sandwich og overlappende de afskårne kanter af det oprindelige tværbjælke eller spær . Fastgøre dem med træskruer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes E-mail i Retention 
    ·Hvad er Net CLR 
    ·Sådan kører en Java-applet Uden en check 
    ·Sådan Monitor Aktivitet på en Remote Computer 
    ·Sådan Capture en Internet Network Connection 
    ·Sådan Stop en inaktiv Internet Fra Afbrydelse 
    ·Geninstallation af Windows Dell Inspiron 6000 
    ·Hvordan at slippe af en Crackstack.Exe 
    ·Sådan Fix Heat Sink fejl 
    ·Sådan installeres ActiveX OCX 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres & Reset Administrative adgangskoder på …
    ·Sådan : Kodeord på en fil i XP 
    ·Sådan Konverter en video til en DVD i Linux 
    ·Den bedste måde at fastsætte en korrupt explorer.exe …
    ·Hvordan du ændrer din Windows-computer SID 
    ·Mini PE baserede værktøjer 
    ·Processen for Hotfix 
    ·Windows Placering af afinstallere programmer 
    ·Sådan Fix resolutionen om en computer 
    ·Sådan Put DSL på USB 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com