| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Erstat Windows på en Stuk House
    Nye vinduer kan øge en boligs energieffektivitet. Eliminering udkast holder aircondition inde, men oven i det , et vindue evne til at isolere og reflektere lys i høj grad effekt energieffektivitet. Windows har ratings er baseret på solvarme koefficient ( SHGC ) , U- faktor og synlig transmittans (VT) . Energieffektive vinduer har lavere ratings for SHGC , mængden af solvarme overføres gennem glasset , og U- faktor , vinduets isolerende evne. Stuk kan beskytte et hjem fra vejr i mange år , undertiden op til 100 år. Mange hjem - remodeling projekter omfatter udskiftning vinduer på en stuk overdækket hus. Ting du skal
    Målebånd
    Blyant
    retskinne
    Safety briller
    Støvmaske
    Rundsav
    Murværk klinge
    Hammer
    Chisel
    Razor knife
    Drill
    flad skruetrækker
    brækjern
    spartel
    Hand gyvel
    Moisture fugebånd
    Udvendig -grade vindue caulk
    1-inch skruer < br > Afdækningstape
    Stuk cement
    Water
    Sand
    Bucket
    Flat murske
    Sponge
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Measure ud fra vinduesrammen 3 inches på alle sider med et målebånd . Mark disse målinger med en blyant . Brug en lineal til at tegne en linje omkring vinduet på målemærker .
    2

    Ifør sikkerhedsbriller og støvmaske .
    3

    Skær stuk langs blyantstreger med en rundsav . Udstyre rundsaven med en muret klinge . En murværk klinge har en glat klinge med diamanter indlejret i det.
    4

    Chip væk stuk fra mellem vinduesrammen og snittet linie med en hammer og mejsel . Hold mejsel på en 45 graders vinkel , mens slående det med hammeren .
    5.

    Skær kalfatring mellem vinduet og gipsvæg inde i hjemmet med en barberkniv . Fjern det gamle kalfatring perlen.
    6

    Skru gamle vinduets monteringsflange fra huset med en boremaskine . Vinduets monteringsflange , en 1 1/2 tommer fladskærms montage - beslag , omgiver vinduet under stuk og tillægger den udvendige væg med skruer.
    7

    Træk det gamle vindue fra huset. Brug en flad skruetrækker eller brækjern til at bryde monteringsflangen fri fra tætningsmateriale bag vinduet flange. Tætningsmateriale , tætning eller en gummibelagt bånd , holder vandet i at sive ind i hjemmet fra hele vinduets monteringsflangen .
    8

    Rengør vinduesåbning . Fjern alt tætningsmateriale , med en spartel , resterende stuk og feje alt støv og snavs fra vinduet åbning med en hånd kost. Efterlad det oprindelige vindue shims , små træstykker placeret nederst i vinduet åbning , på plads.
    9

    Stick fugt tætningsbånd til husets ydervæg . Tryk fugt forsegling tape , en gummibelagt bånd , på den ydre mur tværs i toppen, bunden og begge sider. Skære tapen til størrelse med en barberkniv . Den sorte gummi side af båndet klæber til huset, mens vinyl side vender mod ydre.
    10

    Påfør en liberal stribe udvendigt -grade vindue caulk til midten af ​​det nye vindues monteringsflange . Kalfatring må ikke have huller , især i hjørnerne.
    11

    Sæt vindue ind i hjemmets vinduesåbning . Placer bunden af vinduet på det gamle vindue mellemlæg , og skub derefter den øverste mod hjemmets eksteriør . Når det gøres rigtigt , vil bunden af ​​vinduet fungere som et hængsel , som de øverste presser på plads. De shims vil holde vinduet niveau .
    12

    Screw vinduets monteringsflangen til det ydre af hjemmet med 1 -tommer skruer. Placer skruerne 1 inch fra hvert hjørne på hver side og i midten af ​​hver side . Lange vinduer skal have to ekstra skruer, jævnt fordelt mellem hjørnet og mellemledere skruer.
    13

    Åbn og luk vinduet for at kontrollere vinduet ikke binder ved åbning . Hvis det binder , derefter skrue bunden og begge sider. Åbne og lukke vinduet , så kalfatring at strække og vinduet til at flytte , og skru derefter monteringsflangen plads igen. Re - teste vinduet. Normalt vinduet binder hvis vinduet bunden er skiftet til den ene side .
    14

    Dæk vinduesrammen med malertape . Placer lange strimler langs kanten af rammen , hvor stuk vil røre . Båndet vil give stuk en perfekt lige kant, når fjernet.
    15

    Mix stuk cement, sand og vand i en spand med en flad spartel for at blande. Følg stuk cement producentens anvisninger for den korrekte blanding beløb. I almindelighed blandes en del stuk cement til tre dele sand . Tilsæt vand , indtil blandingen har konsistens af havregryn.
    16

    Fugt ydervæg med vand i stuk s reparation område. Dette vil hjælpe nye stuk cementbindingen til det ydre af huset .
    17

    Fyld området mellem vinduesrammen og den gamle stuk med den våde stuk mix. Brug den flade murske at skubbe stuk cement ind i tomrummet . Den nye stuk bør være lidt overlappe malertape og det eksisterende stuk.
    18

    Lad den våde stuk cement til tørre i 15 minutter.
    19

    Blend nye stuk ind den gamle med en våd svamp . Brug cirkulære bevægelser. Hvis den gamle stuk har en sand finish, så stop her. Hvis den gamle stuk har en ru overflade , og brug derefter din finger til at kaste små mængder af våde stuk på patch. Brug den flade murske til at flade toppen af ​​stuk klumper.
    20

    Fjern malertape afslører en lige stuk kant langs vinduet.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres Large Drive Support 
    ·Sådan gendannes en fil, der blev udskiftet og gemt ove…
    ·Sådan ændres et navn i Regedit 
    ·Sådan formateres en eMachine 
    ·Hvad er forskellen mellem Windows Vista og Windows XP 
    ·Hvad er single og dobbelt sprossede vinduer 
    ·Sådan Clean Out Page Files 
    ·Typer af ruder 
    ·Hvordan til at afsætte et drev 
    ·Sådan Print High School Diplomer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Opdater OS på en Gateway PC 
    ·Hvordan kan man øge den størrelse grænse på en spar…
    ·Hvordan laver man et pileikon i Windows 
    ·Sådan fjernes Mislykkede opdateringer i XP 
    ·Sådan eksporteres billeder fra en iPad til en MacBook 
    ·Hvordan til at logge på Client Fra et 2000 Server 
    ·Sådan Update A Card Reader driver til SDHC 
    ·Sådan Print Metallic Ink Over Gray 
    ·Sådan ændres maskinens id i XP 
    ·Sådan udskrives der på en iMac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com