| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Microsoft Licensing Options
    Microsoft-softwareprodukter , såsom Windows-operativsystemer og Microsoft Office- applikation er ikke juridisk gyldige , medmindre en licens er blevet købt fra Microsoft gør det muligt for brugeren at installere og drive dem. Microsoft tilbyder en række licensaftaler muligheder for at opfylde brugernes behov , såsom en person, der har en computer derhjemme , computerproducenter , der ønsker at præ-installere Microsoft-software på deres computere forud for salget , og store organisationer, der ønsker at installere software på en stort antal computere uden at skulle købe individuelle tilladelser. OEM System Builder License

    Original udstyrsproducenter eller OEM'er , typisk købe OEM System Builder -licens til de Microsoft-produkter , som de agter at levere til salg med deres udstyr . For eksempel kan en computer hardware producent som Dell ønsker at levere computere til deres kunder , der kører et Microsoft Windows -operativsystem og Microsoft software applikationer. Hardwareproducenten køber et system builder licensen og de ​​vilkår og betingelser om, hvordan softwaren skal bruges og distribueres er fastgjort til pakken indeholder software medier , typisk en eller flere cd'er eller dvd'er. Computeren Fabrikanten skal fastsætte en etiket for alle computere , kendt som certifikat af autoritet eller COA , der indeholder licensnummer vedrørende denne enkelte installation af Microsoft-software. Dette gør det muligt for producenten at pre- installere softwaren på computere det leverer til slutbrugerne , så slutbrugerne ikke behøver at installere softwaren selv, hvilket kan resultere i tidskrævende og bekostelig støtte opkald til producenten.
    < br >
    Volume Licensing

    Volume licenser tillader købere at installere flere forekomster af Microsoft-software på separate computere uden at det er nødvendigt at erhverve flere kopier af installations medier samt dokumentation. Det mindste antal licenser , der er indeholdt i en volumenlicens er fem, men en volumenlicens køber , såsom en virksomhed eller uddannelsesinstitution kan øge antallet af licenser vedrørende omfanget licens på ethvert tidspunkt som nye computere er købt og anvendt. Microsoft tilbyder et udvalg af volumenlicensmedier muligheder for at passe til kravene i de forskellige organisationer, såsom skoler, som kan købe en School Agreement volumenlicens tilbyder licenser til nedsatte priser. School Agreement licenser er nonperpetual , hvilket betyder, at licensen løber for en tidsbegrænset periode , hvorefter det skal fornys . Andre volumenlicenser omfatter Enterprise Agreement og Enterprise Agreement For regering, som tillader statslige og store kommercielle organisationer til at købe tidsubegrænsede licenser , der aldrig udløber . Enterprise Agreement -licenser omfatter Microsoft Software Assurance , som omfatter uddannelse, software, support og værktøjer til at hjælpe organisationer migrere software til nyere versioner af Microsoft-produkter.
    Full Packaged Product License
    < br >

    Full Packaged Product licens eller FPP , er den type licens, der leveres med en enkelt anvendelse, boxed software erhvervet gennem en Microsoft-forhandler . En forhandler er en virksomhed, der sælger Microsoft -software produkter direkte til slutbrugeren , og forhandlere typisk indhente deres produkter fra Microsofts autoriserede distributører og i nogle tilfælde direkte fra Microsoft. FPP licensen tillader engangsbrug af software produktet og er den type licens købes normalt af private brugere og mindre virksomheder , når de køber et Microsoft-operativsystem eller software , såsom Microsoft Office.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gør Genvej Arrow forsvinde i Windows 7 
    ·Sådan Find My OS Information 
    ·Sådan gendannes et system, Crashed 
    ·Hvordan at dechifrere Windows-fejlmeddelelser 
    ·Sådan overføre billeder fra en pc til en dvd i Window…
    ·Sådan Slet Surfing Historie 
    ·Hvordan får jeg min Start Bar Tilbage 
    ·Almindelige årsager til en blå skærm 
    ·Hvordan laver ReadyBoost 
    ·Sådan geninstalleres en OS System 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan aktiveres Windows via telefon eller Serial 
    ·Hvordan kan jeg ændre mine DNS-adresse i Vista 
    ·Sådan arbejder du med mursten Molding 
    ·Sådan Fix en computer , der siger NTLDR Missing 
    ·Sådan låser en fil i Windows 2000 Server 
    ·Sådan Konverter Mbps til Frequency 
    ·Sådan Læs OS X Files på Windows XP 
    ·Sådan fjernes Service Pack 3 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP uden at indtaste Nøgl…
    ·Sådan løses Norton på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com