| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Load Win98
    Windows 98 , også kendt som Win98, er et operativsystem produceret af Microsoft. Det var en efterfølger til Windows 95 og forgængeren Windows ME . Selvom Microsoft ophørte support den 11. juli 2006 er det operativsystem, der stadig fungerer, og du kan indlæse Windows 98 ved at formatere harddisken og installere operativsystemet med en installation disk . Ting du skal
    Windows 98 installation disk (diskette )
    Diskettedrev
    Windows 98 installation disk (cd-rom )
    Windows 98 produktnøgle
    Vis Flere Instruktioner < br > Forbered Hard Drive
    1

    Placer Windows 98 floppy installation disk i dit diskettedrev på din computer. Tænd for computeren og vent på startmenuen at indlæse.
    2

    Rul med piletasterne på dit tastatur til muligheden for "Start computeren uden cd -rom- support" , og tryk på "Enter". Input " fdisk " og klik på "Enter". Tryk på " Y" og "Enter" når du bliver spurgt , om du vil aktivere understøttelse af store drev . Bemærk, at dette vil formatere dit drev som et FAT32-filsystem , som er mere kompatibel med moderne software og programmer.
    3

    Tryk på " 1" på dit tastatur , og vælg indstillingen for "Opret DOS-partition eller logisk DOS-drev . " Tryk på " Enter " og derefter trykke på "1" igen for at vælge den DOS-partitionen mulighed. Tryk på " Enter".
    4

    Tryk på " Y" på dit tastatur og hit "Enter". Tryk på " Escape" -knappen på dit tastatur to gange for at afslutte Fdisk
    5

    Input " format c: " . Og tryk på " Enter". Tryk på " Y" -tasten på tastaturet , og klik på "Enter ". Tillad Windows 98 til at formatere dit drev som forberedelse for isætning af operativsystemet. Bemærk, at dette vil slette alle oplysninger på drevet. Tryk på " Enter ", når processen er færdig .
    Installer Windows 98
    6

    Genstart computeren. Sørg for, at Windows 98 installation disk i dit diskettedrev . Rul med piletasterne på tastaturet til muligheden for " Start computeren med cd-rom- support " og tryk " Enter". Windows vil blinke en meddelelse, der ligner " Drive X: = driver OEMCD001 ," når cd- rom-drivere belastning. Bemærk, at " X " vil være drevbogstavet for din CD-ROM .
    7

    Placer Windows 98 installations-cd'en i cd- rom-drev. Input " X: \\ setup" , erstatter "X" med drevbogstavet for dit cd -rom, og trykke på ". Enter"
    8

    Tryk på " Enter " for at tillade Windows 98 for at udføre et system kontrollere og bagtalelse . Klik på " Fortsæt ", når installationen af ​​Windows 98 vises
    9

    Vælg indstillingen for " C: \\ Windows" . " . Next" som hjemsted bibliotek for Windows 98 , og klik Tillad Windows at forberede bibliotek for installationen.
    10

    Vælg " Typical " og klik "Næste". Vælg indstillingen for "Installer de mest almindelige komponenter " og klik " Næste". Input computer identifikationsoplysninger , hvis du vælger . Bemærk, at dette er valgfrit og kan ændres senere . Klik på "Næste".
    11

    Rul gennem listen, og vælg dit land. Klik på "Næste " og derefter " Genstart nu ".
    12

    Input dit foretrukne brugernavn når du bliver bedt , og klik på " Næste". Vælg den mulighed for at acceptere licensaftalen og klik på " Næste". Indtast den 16 -cifrede produktnøgle i felterne , og klik på " Næste". Du kan finde det produkt nøgle på en mærkat på installations -cd'en , bagpanel Windows 98 instruktions hæfte eller på en mærkat på siden af ​​computeren tårn ( hvis computeren oprindeligt blev leveret med Windows 98) . Klik på "Finish " og derefter " Genstart nu ".
    13

    Indstil den korrekte tid og tidszone for din placering og klik på "Anvend ". Klik på " Genstart nu " en sidste gang og vente på, at computeren genstarte og indlæse Windows 98-skrivebordet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan redigeres et register fra en genoprettelseskonso…
    ·Sådan deaktiveres et Smart-filter 
    ·Sådan Genstart en Toshiba E -Studio 455 
    ·Sådan Partition a Hard Drive Brug MS DOS-prompt 
    ·Sådan ændres en Print Spooler Fra Gem i hukommelse ti…
    ·Sådan permanent Maksimer vinduet Stifinder 
    ·Sådan Administrer DNN SQL 
    ·Sådan gendannes en ThinkPad R61 
    ·Sådan opdaterer InstallShield 
    ·Sådan Slut Øresund på HP Pavilion Elite M9250F 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Grab adresse kontakter ud af en hjemmeside 
    ·Sådan får Vista Ikoner 
    ·Sådan Find en administrativ adgangskode 
    ·Sådan ryddes en papirkurven 
    ·Sådan Capture en Screen Shot 
    ·Sådan Edit Services i en Registry 
    ·Sådan vises Album Art i en filmappe i XP 
    ·Sådan installeres FFmpeg Brug Python 
    ·Hvordan at finde den seneste Updates List på XP 
    ·Sådan Fix File Ejerskab 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com