| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er en Registry File Manglende
    ? Microsoft Windows er den mest anvendte operativsystem platform , ifølge w3schools.com . Windows -platforme udgør næsten 90 procent af computere i brug som juni 2010 statistik. Windows XP, et NT-baseret system, der anvendes af mere end 50 procent af computere , bruger en register for at organisere indstillingerne for operativsystemet og programmerne . Topdomæneadministratoren

    Ifølge University Information Technology Services Department ved Indiana University, Registreringsdatabasen i Windows er en database, hvor indstillinger for både operativsystem samt programmer er gemt. Disse filer bruges til at dirigere operativsystemet til at åbne filer under visse betingelser og lede OS til at fungere ordentligt . I de fleste tilfælde er registreringsdatabasen bruges uden kendskab til brugeren.
    Definition

    lejlighed en indskrive fil kan blive beskadiget , der producerer en " Registry File Manglende " fejl . Det betyder, at filen enten ikke fungerer korrekt eller ikke returnere korrekte værdier , der er nødvendige for at kunne fungere korrekt . I tilfælde af et program, kan en indskrive fil fiasko få programmet til at stoppe med at arbejde . Til operativsystemet , dog vil en fil fejl producere en blå skærm og lukker ned for computeren. Der er et par måder , at et register fil fejl kan forekomme. Disse omfatter vira, program konflikter og harddisk fiasko .

    Vira

    Virus er programmer udviklet af hackere, der i de fleste tilfælde forsøger at stjæle personlige oplysninger . Disse virus kan ændre registreringsdatabasen for at omdirigere operativsystemet til at åbne de virale filer i stedet for de korrekte . Programmører af de virus typisk sat i sikkerhedsforanstaltninger for at holde brugerne i at stoppe virus, der kan producere " Registry File Manglende " fejl .
    Program Konflikt

    Hvis fejlen begyndte indtruffet efter installation af et program , kan det være på grund af en konflikt mellem den og et andet program på computeren. Til tider kan programmer forsøger at få adgang til de samme grundlæggende operativsystem, filer producerer fejlen. Dette foregår primært med programmer, der kører kontinuerligt på computeren.
    Hard Drive Manglende

    endelige potentiel årsag er harddisk fejl . Alle elektronik i sidste ende få gammel og kan holde op med at fungere korrekt . Dog kan andre årsager, såsom at droppe en computer kan forårsage harddisk fiasko . Drevet anvender en nål , der læser drevet. En dråbe kan beskadige overfladen af drevet , hvilket gør det ulæseligt .
    Solutions

    I tilfælde af et program konflikt afinstallere nyligt installerede programmet for at se , om det løser fejlen . Hvis ikke, køre en anti -virus program til at bestemme den , der er problemet . Hvis de ikke løser problemet, tage computeren til en professionel for en diagnostisk service. De vil være i stand til at fastslå årsagen til problemet , og fremgangsmåde til at tage.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes LiveTV Toolbar 
    ·Sådan geninstalleres WUA 
    ·Sådan Åbn Jobliste 
    ·Sådan Bloker en vifte af Websites i Host File 
    ·Mine iTunes vil ikke afspille tv-udsendelser 
    ·Sådan Find en DHCP -adresse 
    ·Hvordan at begrænse bredden af ​​en Block i en e-mail 
    ·Sådan opdaterer Uden Windows Genuine Advantage 
    ·Sådan Genstart pc fra Run Menu 
    ·Sådan Bestem version af en Media Player Med Registry 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up Logfiler for Diskoprydning 
    ·Sådan tilføjes en zoom -knap til proceslinjen 
    ·Krav til en kælder Egress Window 
    ·Sådan opdatere enhedsdrivere i Windows Vista 
    ·Hvordan man udvider en Windows- desktop til en anden co…
    ·Min WinDVD 9 ikke starte 
    ·Hvordan downloader jeg Canon PowerShot A640 Billeder på…
    ·Problemer med AIM på Vista 
    ·Sådan fjerner Media Center Fra Installer Media 
    ·Sådan deaktiveres Windows XP Ubrugt Icon Oprydning 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com