| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Fordele ved Windows 2000 Server
    Windows 2000 Server integrerer teknologier, der tidligere havde været usammenhængende , såsom evnen til at tjene websider , administrere brugere i store grupper og tilføje funktionalitet til netbaserede tjenester ved hjælp af scripts og kodning. Operativsystemet giver også mulighed for netværksadministratorer at drage fordel af nye sikkerhedsteknologier og giver en bred vifte af wizard- baserede værktøjer til at forenkle ellers komplekse processer. Internet Information Server 5.0

    Windows 2000 Server introducerede Internet Information Server 5.0 , som tilbød betydelige fordele i forhold tidligere teknologi. IIS 5.0 , den del af Windows Server 2000 , der gør det muligt for serveren at være vært websteder , øget tilgængeligheden af websider betjenes ved at fremme overholdelse af en bredere vifte af browsere end tidligere IIS versioner. IIS støttede nye teknologier som HTTP 1.1 standard , som definerer standarderne for HTML, det sprog, der bruges til at overføre data på tværs af internettet. IIS 5.0 understøttes også CGI , som gør det muligt database forbindelser , scripting og andre typer af interaktivitet på web -servere. For sikkerhed, tilbød IIS 5.0 raffineret støtte til SSL, den teknologi, der giver mulighed for sikre forbindelser mellem en browser og en webserver og dermed bidraget til at fremme levedygtigheden af ​​e-handelstransaktioner .
    Active Server Pages

    Windows 2000 Server indførte støtte for Active Server Pages ( ASP) . ASP -teknologi, proprietære til Microsoft, slået særdeles interaktive websider , både til brug inden for en Windows 2000 Server-netværk og til brug i eksterne websteder . ASP -teknologi, understøttes i IIS 5.0 , forudsat at en scripting og kodning rammer, integreret, både med serveren ' s teknologi og med Microsoft browsere på Microsoft- klient operativsystemer som Windows 2000 Professional. En hurtig vedtagelse af ASP bidraget til udbredelsen af ​​interaktive hjemmesider , der tillod brugerne at udføre online-søgninger , oprette interaktive dialoger i fora og adgang til data , der er indeholdt i Web -tilsluttede databaser.
    Active Directory < br >

    administrerende interne netværksforbindelser , herunder brugerkonti, klientcomputere og delt netværk hardware såsom netværksprintere og routere , faldt der hører under Active Directory med indførelsen af ​​Windows 2000 Server . Active Directory databaser tilladt netværksadministratorer at styre tilladelser og tilgængelighed for alle netværksforbundne objekter , og skabte genbrugelige skabeloner , kendt som grupper , således at administratorer kan tilføje hele sæt af brugere til et netværk ved at anvende foruddefinerede tilladelser og adgangsbegrænsninger til de nye brugere ved blot at tilføje den nye bruger til den relevante gruppe . Tilsvarende Active Directory tilladt netværksadministratorer at have et holistisk syn på nettet objekter inden for en given subnetværk eller domæne. Med Active Directory , kan en netværksadministrator nemt se relationerne mellem objekter , såsom at se , hvilke grupper af brugere havde tilladelse til at få adgang til bestemte servere eller mapper på en server.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan flytter et program i en Start Menu 
    ·Sådan ændres indstillingerne for Windows Firewall Fje…
    ·Sådan afspille filmfiler Fra dvd'er på en Lenovo comp…
    ·Sådan tilføjes ikoner til en proceslinjen 
    ·Hvor hen til Reset Symantec Passwords 
    ·Sådan gendannes til en tidligere dato 
    ·Sådan bruges et gendannelsespunkt for System Recovery 
    ·Sådan Kill Update.exe 
    ·Sådan Reset Keyboard Defaults på en Gateway Laptop 
    ·Sådan Gør dine egne wallpapers til din computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Windows 7 Upgrade Systemkrav 
    ·Sådan installeres en ny Admin Password i XP 
    ·Sådan Konverter TIFF til JPEG til Mac 
    ·Sådan installeres XP Professional SP2 med alle opdater…
    ·Hvad er roden Directory 
    ·Sådan Maksimer Windows XP Performance 
    ·Sådan installeres MagicJack på Ubuntu 
    ·Hvordan man opbygger en bootbar XP-cd 
    ·Sådan Fix Windows Stifinder fejl 
    ·Sådan tilmelder du dig Dll filer Brug en kommandopromp…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com