| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows Authentication Typer
    Windows-godkendelse er den proces, en bruger bevise, at de har ret til at få adgang til systemet . Windows-godkendelse kan gøres ved hjælp Kerberos , SPNEGO og NTLM . SPNEGO står for " Security Negotiation " . Kerberos-godkendelse er opkaldt efter de tre- headed hund, bevogtede indgangen til den græske underverden. SPNEGO kan også stå for Enkel og Protected Generic Security Services Application Program Interface Forhandling Mechanism . NTLM står for NT LAN Manager. NTLM Authentication

    Windows NTLM-godkendelse er en challenge /response -metoden. Brugeren indtaster sit id og derefter udfordret til at indtaste en gyldig adgangskode. Brugeren er nægtet adgang til systemet , hvis en ugyldig adgangskode indtastes. Hvis brugeren ikke kan logge ind med den korrekte adgangskode, fjernes brugerkonto deaktiveret. NTLM bruges med permanente TCP-forbindelser mellem betroede computere. NTLM-godkendelse kan sættes op med symmetrisk nøgle kryptering for at øge datasikkerheden. NTLM-godkendelse drives af NTLM Security Support Providers på Microsofts servere. Denne type godkendelse bruges på webservere , netværk servere og computernetværk. Windows NTLM-godkendelse anvendes typisk indenfor sikrede netværk.
    Kerberos-godkendelse

    Kerberos bruger hemmelig nøgle -godkendelse , ved hjælp af en delt hemmelig nøgle genereres af en aftalt system. Kerberos bruger en nøgledistributionscenter , som også kaldes en KDC . KDC distribuerer en nøgle bruges til kryptering og dekryptering. Kerberos kører to tjenester. Man fordeler pre- godkendelse ( anmodninger om en hemmelig nøgle) og godkendelse ( verifikation af den hemmelige nøgle ) anmodning. Den anden service er en billet yde service. Efter godkendelse af serveren , tildeles computeren en "billet ", gør det muligt for computeren og brugeren adgang til applikationer og hjemmesider for denne session. Fordi Kerberos ikke er afhængig af en bestemt computer -forbindelse eller host , anses det for et statsløst godkendelsesmetode.

    Kerberos kan bruges til proxy server og netværksservergodkendelse .

    Kerberos kan anvendes foruden NTLM-godkendelse , med brugere at skulle passere challenge /response NTLM-godkendelse , før de kan forsøge at få adgang til et computernetværk med Kerberos-godkendelse . Windows servere ofte bruge Kerberos for HTTP-servere og Internet fuldmagter .
    SPNEGO Authentication

    SPNEGO bruges, når to computere eller servere ikke har en foruddefineret godkendelsesmetode mellem dem. I Windows SPNEGO godkendelse, giver klientcomputeren en liste over tilgængelige godkendelsesmetoder. Tjenesten vælger derefter en godkendelsesmetode den finder mest sandsynligt, at arbejde . Andre typer af Windows-godkendelse ikke giver denne mulighed for at vælge godkendelsesmetoder. To computere ved hjælp SPNEGO godkendelse kan vælge Kerberos som deres middel til godkendelse.

    Windows Forenklet Sign On godkendelse, når gjort gennem Active Directory bruger SPNEGO til godkendelse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver WP- SnapAvatar Pictures Bigger 
    ·Sådan Hold en computer fra Låsning og beder om en adg…
    ·Sådan Tilføj port til en Windows Firewall ved hjælp …
    ·Sådan Set en virtuel hukommelse 
    ·Sådan Bypass Boot Up Page ved start og gå direkte til…
    ·Sådan Re- Glaze Windows 
    ·Sådan slette en Mac drev på en PC 
    ·Hvordan kan jeg få min 500MHz PC Go Faster 
    ·Fjernelse Beskyttelse Fra Microsoft Slide Software 
    ·Hvad skal jeg gøre ved Low virtuel hukommelse 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan geninstalleres Microsoft proceslinjen & Start Me…
    ·Sådan deaktiveres en firewall til Vista 
    ·Sådan konfigureres Always -On Bredbåndsforbindelse ti…
    ·Ikke af Windows XP & Kan ikke se andre computere i Work…
    ·Sådan Sammenlign CheckPoint til SonicWall 
    ·Sådan aktiveres en Diskoprydning Tool 
    ·Sådan Stop en Automatisk opdatering i Windows XP 
    ·Sådan ændres den primære skærm 
    ·Sådan må en Fast Defrag i Vista 
    ·Sådan fjernes Applications i Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com