| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan måler Skodder
    Skodder kan forbedre udseendet af et hjem. Udvendige skodder kan anvendes til at tilvejebringe et dekorativt touch eller til at dække vinduer. Indvendige skodder kan holde sollyset , samtidig forbedre udseendet af kedelig vinduer. Skodder kan custom -made til at passe enhver vinduet. Vinduerne skal måles korrekt for at sikre en korrekt pasform. Vinduer i et hjem er ikke altid den samme størrelse . Mål hvert vindue i hjemmet , før du køber skodder. Instruktioner
    Dekorative Udvendig Skodder
    1

    Place enden af ​​et målebånd på den ene side af vinduet trim og udvide den til den anden side af vinduet. Læs målingen på den yderste kant af vinduet trim. Dette er bredden af ​​vinduet .
    2

    Beslut på den ønskede bredde for lukkeren. Shutter Contractor anbefaler en lukker bredde på 25 til 33 procent af bredden af vinduet . For skodder , der vises bred nok til at lukke over vinduet , vælge skodder , der er 50 procent af bredden af vinduet , med undtagelse af vinduet trim.
    3

    Placer enden af båndet måle på den øverste kant af vinduet trim over toppen af vinduet. Udvide den til den nederste kant af vinduet trim . Læs målingen på den nederste kant af trim. Dette er højden af ​​vinduet . Fratræk 1/4 tomme fra højden måling, hvis du installerer vinyl skodder på et vindue med en vindueskarm.
    Betjenes udvendige skodder
    4

    Placer enden af ​​et målebånd på yderkanten af vinduet trim nær toppen af vinduet på venstre side . Udvide den til højre og læs målingen på den yderste kant af vinduet trim. Måle midten og bunden af ​​vinduet på en lignende måde .
    5.

    Divider mindste mål med to. Dette er den korrekte bredde for skodderne .
    6

    Placer enden af ​​målebåndet på den øverste kant af vinduet trim på venstre side af vinduet. Udvide den til den nederste kant af vinduet trimme og læse målingen på den nederste kant af trim . Måle den midterste og højre side af vinduet i en lignende måde . Den mindste måling er højden for skodderne .
    Interiør Skodder
    7

    Placer enden af ​​et målebånd på den indvendige kant af bunden af vinduesrammen nær glasset og udvide den til den ydre kant af rammen . Læs målingen . Dette er dybden af vinduesrammen .
    8

    Bestem hvis skodderne vil blive monteret i eller uden for vinduesrammen. Beslutte, hvilken type af lukkeren , der skal anvendes, og bestemme den dybde, der kræves for den ønskede lukkeren . Hvis rammen ikke er dyb nok til at rumme lukkeren , skal den monteres på ydersiden af ​​rammen .
    9

    Mål højden af ​​vinduet fra den øverste kant af centrum af vinduesrammen til den nederste kant af vinduesrammen for højden af en udvendig monteret lukkeren . Placer målebånd på den udvendige kant af den side af vinduesrammen nær toppen og udvide den til den ydre kant på den modsatte side . Læs målingen . Gentag nederst på rammen . Den mindste måling er den korrekte bredde til en udvendig monteret lukkeren .
    10

    Mål højden af ​​vinduet fra den indre kant af toppen af ​​vinduesrammen til den indvendige kant af bunden af ​​vinduet ramme til højden af ​​en indvendig monteret lukkeren . Placer målebånd på den indvendige kant af den side af vinduesrammen nær toppen og udvide den til den indre kant på den modsatte side . Læs målingen . Gentag nederst på rammen . Den mindste måling er den korrekte bredde for en indvendig monteret lukkeren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan måler for Udvendig Vinyl Skodder 
    ·Hvordan at tilføje RAM til GeForce 
    ·Hvordan man opbygger et vindue etageadskillelsen Skot 
    ·Sådan Kopier Win98 Installation til din harddisk 
    ·Sådan gendannes en System Brug fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Tag et skærmbillede Ved hjælp af en PC 
    ·Sådan kontrolleres Registry for en slettet Program 
    ·Sådan Fix Microsoft Installer 
    ·Sådan oprettes en genvej i Windows CE 
    ·Sådan Oplev en Buffalo Terabyte Drive 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Perl moduler i Plesk 
    ·Mac Python Development 
    ·Windows kan ikke finde min Iomega Portable Hard Drive 
    ·Sådan Set Up en Microsoft Remote Desktop Connection i …
    ·Sådan ændres Task Bar Font 
    ·Sådan Konverter Windows visuelle stil filer til Window…
    ·Hvordan får jeg adgang Password -beskyttede data på e…
    ·Sådan opdaterer Ubuntu 8,04-9,10 
    ·Finde Out Power Supply oplysninger Med Linux 
    ·Hvordan skal tjekkes hukommelsesforbrug på en Mac Powe…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com