| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er samlet virtuel hukommelse
    ? Udtrykket "total virtuel hukommelse " er summen af alle de virtuelle hukommelse tildeles hver partition på en harddisk. Samlet virtuel hukommelse , også kendt som " virtuel hukommelse ", er helt forskellig fra den fysiske hukommelse eller random access memory (RAM) er installeret på en computer. Virtuel hukommelse er ledig plads på en harddisk, der et operativsystem bruger som en ekstra kilde til hukommelse, når mængden af ​​fysisk hukommelse er utilstrækkelig til at køre et program . Men virtuel hukommelse er for langsom til at være fungere som en direkte erstatning for fysisk hukommelse , så det bør kun bruges, når det er nødvendigt. Sådan fungerer det

    Et styresystem bruger plads på en harddisk som virtuel hukommelse, når den løber tør for RAM. Det øger chancerne for at køre flere programmer ganske komfortabelt uden at installere ekstra hukommelseskort på en computer. Når et operativsystemet bruger virtuel hukommelse , det gemmer det i en type fil er kendt som " pagefile " i roden af ​​en harddisk s partition. Virtuel hukommelse kan øges ved tre gange mængden af ​​fysisk hukommelse , selvom Microsoft anbefaler 1,5 gange som den ideelle mængde virtuel hukommelse , der skal tildeles et operativsystem.
    Applications

    fleste applikationer, såsom spil, bruge en masse RAM til at fungere effektivt. Undertiden den mængde hukommelse, der kræves ved en ansøgning kan overstige mængden af ​​RAM , der er tilgængelig på en computer. Hvis mængden af ​​virtuel hukommelse til rådighed er også utilstrækkelig , vil programmet gå ned. Derfor bør en tilstrækkelig mængde plads på harddisken blive tildelt til operativsystemet som virtuel hukommelse for at undgå sådanne nedbrud sker.
    Resultater

    Selvom virtuel hukommelse giver operativsystemet med ekstra hukommelse , det er betydeligt langsommere end fysisk hukommelse . Årsagen bag dette er, at hastigheden på en harddisk er langsommere i forhold til hastigheden af ​​en RAM, så det tager lange ventetider , når du opretter og læse swapfiler på harddisken . Denne tendens til at forårsage applikationer til at få langsommere eller bliver helt afvisende til tider.
    Justering Virtual Memory

    Virtuel hukommelse kan justeres manuelt . Windows 2000 og Windows XP-brugere kan højreklikke på "Denne computer ", vælge "Egenskaber ", og gå til Avanceret > Ydeevne > Indstillinger> Avanceret og Change. Windows Vista og Windows 7-brugere kan gå til Kontrolpanel > System og sikkerhed > System> Avancerede systemindstillinger> Avanceret > Ydeevne > Indstillinger> Avanceret og Change. Den " Virtual Memory " dialogboksen giver brugerne mulighed for at ændre den virtuelle hukommelse ved at skrive de nødvendige mængder i "Initial size" og " Maksimal størrelse " bokse.
    Ekspert Insight

    Virtuel hukommelse er den ideelle løsning, hvis computeren ikke har for meget RAM installeret. Men virtuel hukommelse er betydeligt langsommere for brugere, der ønsker en glattere oplevelse med applikationer såsom videospil. Derfor er den eneste løsning er at installere mere RAM, som kan vise sig at være ganske dyrt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en adgangskode til min nye computer i…
    ·Sådan Gør min perfekte Music Playlist 
    ·Instruktioner for Roll Up Blinds 
    ·Sådan Slet System 32 
    ·Sådan Klon en AHCI Drive 
    ·Sådan Gør min PC Fast 
    ·Hvordan får jeg tilladelse til at slette et program Je…
    ·Sådan Track Activity på en computer med Windows 7 
    ·Sådan fjernes spyware og adware fra en Windows- comput…
    ·Sådan Skjul Task Manager 
      Anbefalede Artikler
    ·Begrænsninger i Kopiering af valgte filer til Windows …
    ·Hvordan skal tjekkes for en MCSE 
    ·Sådan Erstat Windows XP med Linux Ubuntu 
    ·Hvordan få adgang til registreringsdatabasen i Vista 
    ·Sådan fjernes HP Port Resolver 
    ·Sådan installeres Msvcr80.Dll 
    ·Hvordan får jeg billeder fra min PC til min Mac 
    ·Hvordan til Mount en ISO billede vha. fstab 
    ·Sådan at indgive en Bug med Apple 
    ·Sådan fjernes Java i Windows Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com