| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan man opbygger en Window Pane Frame
    Windows tillade os at have lys og en visning på omverdenen , mens der tilbyder beskyttelse mod elementerne . Opbygning af din egen vinduesrammer kan spare penge og give dig en one-of- a-kind tilføjelse til dit rum. Single- rude windows ikke tilbyde de samme isolerende egenskaber, som dobbelt rude windows , så en storm vindue for enlige ruder , især på den nordlige side af dit hus , er det en god idé. Ting du skal
    Målebånd
    1 -by- 4 tømmer
    Rundsav
    Hammer
    Finish negle
    Brick skimmel
    geringssav
    Finish skruer < br > Bor
    Silicone caulk
    Painter caulk
    Vis Flere Instruktioner
    1

    måle åbningen for vinduet med et målebånd . Tag de indvendige dimensioner, side til side og top til bund. Skær to stykker 1 -by- 4 tømmer , ét stykke til at passe fladt inde i toppen af åbningen og en for bunden ved hjælp af en rundsav . Påfør et tykt perle af silikone caulk til undersiden af brædderne , og søm dem på plads med en hammer og 2- tommer dykker .
    2

    Skær to stykker 1 -by -4 til at passe inde de øverste og nederste stykker, du lige har installeret , flade mod åbningen sider. Mål og skære hver side for en pasform . Påfør en stribe af silikone på bagsiden af ​​hvert bord og søm dem på plads , den ene mod højre side , den ene mod venstre.
    3

    Skær to stykker mursten støbning til at passe ind bundåbningen . Gerings begge ender ved 45 grader , et højre og et venstre , ved hjælp af en geringssav . Skær miters ved enderne af den brede flade , med detaljer om den lange kant og miters løbe ned ind i de udvendige hjørner . Gør det samme for top og sider , for i alt otte, to toppe, to bunde og to hver højre og venstre.
    4

    Bor forboringer hver 8 inches gennem mursten skimmel gennem den smalle kant , ved hjælp af en 1/8-inch smule . Påfør en stribe af silikone på bagsiden af ​​ét bundstykke og sæt den ind i åbningen , detalje side ud , flugter med yderkanten af åbningen. Kør en 2 1/2-inch færdig head træskrue gennem hver pilot hul med en akku-boremaskine . Sænk hoveder bare lidt .
    5.

    Påfør silikone og installere to sidestykker , ved hjælp af samme teknik. Caulk bagsiden af ​​en top stykke og sæt den mellem sidestykkerne . Kør en skrue gennem hver pilot hul.
    6

    Påfør en stribe af 100 procent silikone til indersiden af ​​mursten mug og indstille din glas mod den. Påfør en stribe omkring udsatte kanten af ​​glasset og en anden perle på forsiden af ​​glasset 1/2 tommer fra kanten .
    7

    installere de resterende stykker af mursten støbning med detaljer i , anvendelse af en lignende teknik , der anvendes på de udvendige dele . Tryk støbning mod glas og caulk bagsiden af ​​hvert stykke , før du sætter .
    8

    Caulk alle leddene i lister med malerens caulk . Brug en farve tæt på din maling farve hvis rammen vil blive malet og klar , hvis det bliver plettet. Caulk over skruehullerne i mursten formen så godt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Afslut en kælder vindue med Indervæg 
    ·Sådan Setup SSL til Exchange 
    ·Sådan Fix Windows Stifinder fejl 
    ·Sådan kontrolleres Registry for Internet History 
    ·Sådan ændres standardhandlingen for en tom cd 
    ·Hvad Er X86 Files 
    ·Sådan får Forbi Windows Login Password 
    ·Sådan Tile åbne programmer i Windows 
    ·Sådan Find & Korrekt registreringsfejl på Hjem Comput…
    ·Sådan oprettes en gendannelsesdisk fra en Recovery Par…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Arranger Foretrukne i IE7 
    ·Sådan importeres en DVD til en harddisk 
    ·En MacBook Pro , der slukker uventet 
    ·Kan jeg slette Systemgendannelse & øjebliksbilleder i …
    ·Sådan Pin et program til proceslinjen i Windows 7 
    ·Sådan Fremskynde en computer med Systemgendannelse 
    ·Proceslinjen i Windows XP Alternativer 
    ·Hvordan skal tjekkes DLL filer 
    ·Sådan Fix Trådløs konfiguration i Windows XP 
    ·Min Outlook er langsom i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com