| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Svchost.exe Information
    Når brugere af Windows-operativsystemer udforske deres interne filer eller åbne Task Manager til at se, hvilke applikationer, processer og tjenester der kører , de ofte vil se en fil med navnet " svchost.exe ". Microsoft Corporation definerer Svchost.exe som "en generisk host proces navn for tjenester, der kører fra dynamic - link biblioteker ( DLL) . " Historie

    Med introduktionen af Windows NT (New Technology ) operativsystem i 1993 tilbød Microsoft forbrugerne en 32-bit multitasking , der kan køre flere programmer samtidigt hurtigere hastigheder . I 2001 udgav Microsoft Windows XP, sit første operativsystemet ikke er baseret på MS -DOS. Windows XP er en tung bruger af Svchost.exe og den ledsagende dynamic- link library ( DLL) .
    Function

    datalogi, en funktion er en enkelt computer drift . DLL -filer indeholder grupper af Windows-funktioner , men kan ikke starte et program som en " . Exe" fil. Svchost.exe er den eksekverbare program, der kan starte en DLL-fil for at gøre den tilgængelig til brug for andre Windows -applikationer, processer og tjenester ved at give forbindelsen mellem biblioteksfil og tjenesten anmoder de data, den indeholder. Svchost.exe tjener også til at bygge bro over data mellem DLL filer og Windows-kompatible software-programmer og applikationer.
    Fordele

    Brug Svchost.exe sammen med DLL'er i et operativsystem giver mulighed for at gøre op med mange gamle " . exe" filer, der kræves for at køre systemtjenester. Svchost.exe og DLLs spare diskplads , forbedre ydeevnen og reducere hukommelsesforbrug og belastning på CPU (central processing unit) . Svchost.exe ansøgning kan give forbindelser til at tillade flere programmer at få adgang til og udnytte det samme bibliotek filen samtidigt, det også kan duplikere sig selv når det er nødvendigt for at køre en lang række tjenester og programmer i systemized grupperinger
    Overvejelser < . br >
    p Det er almindeligt for flere forekomster af Svchost.exe at køre på ét system, navnlig Windows XP. For eksempel kan en instans af Svchost.exe køre tre processer , der er nødvendige for en firewall , mens en anden er at linke fem eller seks baggrund tjenester og endnu en er vært for DLL for computerens internetforbindelse. Men fordi Svchost.exe er en kritisk system fil , er det ofte manipuleret af malware-programmer i et forsøg på at stjæle følsomme personoplysninger .
    Warning

    mistanke om, at en malware program har infiltreret og bruger Svchost.exe er grund til alvorlig alarm. Dog bør den computer nybegynder ikke fjerne eller stoppe en forekomst af Svchost.exe , et systemnedbrud og muligvis permanent skade på operativsystemet er sandsynlig, hvis brugeren ikke kender den korrekte procedure for reparation eller fjernelse af malware, der har kapret et Svchost . exe ansøgning. Opretholde et sikkert system er den bedste forebyggelse .
    Forebyggelse

    Up-to -date sikkerhedsprogrammer er en nødvendighed. Det er lige så vigtigt at opdatere software , værktøjslinjer og gadgets , som skaberne af almindeligt anvendte software konsekvent opgradere det og gøre det mere sikkert . Dette kan være et vigtigt middel til at forhindre ubudne gæster mod kapring en Svchost.exe ansøgningen og en glat operativsystem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan pakkes Windows-filer fra en Compaq genopretnings…
    ·Sådan får til Dell Latitude DOS-prompt Når Genoptage…
    ·Agterspejl Idéer 
    ·Sådan Fix en SP DLL 
    ·Windows 7 Exchange Management Tools 
    ·Sådan tilbagevirkende kraft en computer 
    ·Sådan fjerner din Windows Password 
    ·Sådan ændres udseendet af din Windows 7 proceslinjen 
    ·Sådan Shrink Disk størrelse med en Virtual PC 
    ·Windows 2000 Ad- Aware og Microsoft Visual C + + Runtim…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres Regedit Med gpedit 
    ·Hvad er involveret for at opgradere fra Windows Vista t…
    ·Sådan Set Up et fritstående trådløs printer 
    ·Sådan bruges et hukommelseskort kontra en CD 
    ·Sådan Fix My Forsvundet Task Bar 
    ·Sådan Find en MP3 på en computer 
    ·Sådan aktiveres Java i Namoroka til Ubuntu 9.10 
    ·Sådan slettes registreringsnøgler Fra et Virus 
    ·Hvordan kan man se Hvis en trådløs PC Card Arbejder 
    ·Sådan fjernes ikoner fra Startup proceslinjen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com