| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan man opbygger et træ Ramme til en Single- Pane Window
    Opbygning af dit eget træ ramme til en enkelt rude vindue er en måde at fylde en vinduesåbning uden udgifter til en brugerdefineret dobbelt eller tredobbelt termisk rude. Trævinduer kan vare i mere end et århundrede med ordentlig vedligeholdelse og stil og ynde af træ korn bringer klassisk elegance til ethvert rum . Omhyggelige målinger og håndtering af glasset er de vigtigste faktorer i at gøre dette projekt til en succes. Vælg træ, der supplerer din eksisterende træværk for et vindue, der tilføjer til din boligindretning. Ting du skal
    Målebånd
    2 -by- 4 tømmer
    geringssav
    bordrundsav
    Chisel
    Glass
    1/2-by-3/4 tommer trim støbning
    Nails
    Hammer
    Square
    Træ lim
    Silicone caulk
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Measure den ru åbning for vinduet inderside til inderside fra side til side og top til bund. Skær stykker af 2 -by- 4 tømmer, i dit valg af korn , til at passe. Skær alle fire sider med 45 graders miters i hver ende, den ene højre og en til venstre, så de udvendige punkter i miters er ¼ tomme kortere end den indvendige måling af din ru åbning, ved hjælp af en geringssav .

    2

    Indstil din bordrundsav til ½ tomme dybde og hegnet ½- tomme fra bladet. Kør hvert stykke man skærer i det forrige trin med den smalle indvendig kant over dette blad. De punkter i miters bør være på den øverste kant . Flip hvert stykke rundt og lave en anden passage med den modsatte flade mod hegnet af bordsaven at skabe en 1/4-inch bred , 1/2-inch dyb rille ned i midten af ​​den indvendige kant .
    < Br >
    3

    Kør en skarp 1/4-inch mejselsæt gennem hver af disse riller for at fjerne enhver lille ribben, der kan forblive i bunden af ​​rillen.
    4

    Køb din glas 7/8-inch bredere end den korte indvendige kant på dine vandrette mitered stykker og 7/8-inch længere end din vertikale stykker og 3/16-inch tyk.
    5.

    Lim og søm de vandrette stykker til en af ​​de brancher med trælim og dykker . Match op de 45 graders miters at danne 90 graders hjørner, billedramme stil.
    6

    Skub glasset ind i rammen fra den åbne side . Forsigtigt arbejde glasset helt ind i bunden af ​​rillen . Tving ikke glasset. Kør mejslen tilbage gennem nogen rille, der modstår glasset.
    7

    Juster det resterende lodrette stykke med de åbne ender af de vandrette rammestykker . Lim og søm det på plads som før. Kontroller hjørnerne af din ramme med en firkantet og bruge en hammer til forsigtigt justere den , ved at trykke ind på den venstre eller højre øverste hjørne , mens du holder den nederste fast til et stabilt underlag , indtil det er firkantet .
    8

    Cut ½ -by- 3/4 tommer strips til at passe indersiden af ​​din rå åbning. Du skal bruge to øverste og nederste stykker og fire sider. Nail én øverst og én nederst i åbningen , flugter med yderkanten , ¾ tommer ansigt mod vinduet åbning rammen. Skær de to sidestykker til at passe lodret mellem disse to og søm dem til siderne. Kør en perle af silikone caulk omkring den indvendige kant af denne ramme.
    9

    Placer dit vinduesrammen i åbningen ved at trykke den mod " stop" ramme, du oprettede i det sidste trin. Påfør en stribe af silikone langs en 1/2-inch kant og installere de resterende 1/2-by-3/4 tommer stykker mod indersiden af vinduesrammen , som du gjorde udenfor.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Stop Microsoft Office 2003 WGA Nag 
    ·Sådan Slet iFit Live kort 
    ·Sådan installeres IPX -protokollen 
    ·Forsvinder Task Bar Mens der i en Remote session i Wind…
    ·Minimumskrav til Windows 2000 
    ·Sådan installeres ATI Graphics Drivers i Windows Serve…
    ·Sådan Slet Windows Search History Brug Registreringsed…
    ·Sådan tilføjes en Western Digital 1TB der er anerkend…
    ·Kan jeg overføre et operativsystem fra en computer til…
    ·Sådan omformatere en Dell Inspiron 710m 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at omformatere & Partition eksterne harddiske p…
    ·Sådan Put volumenkontrol på skrivebordet 
    ·Sådan oprettes en Windows XP Recovery Uden CD 
    ·Sådan ændres opløsning på din Vista Computer 
    ·Sådan Tweak en Comcast modem 
    ·Sådan Reset My Windows Toolbar 
    ·Dele af en Casement Window 
    ·Hvordan man finder ud af kernetemperatur My Mac Book 
    ·Sådan nulstilles den administrative adgangskode i Wind…
    ·Sådan Setup på Windows XP Black Screen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com