| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Snap-in værktøjer til Windows MMC
    Microsoft Management konsoller eller MMC-kort , først dukkede op med indførelsen af Windows 2000-operativsystemet , eller OS . En MMC er et Windows -baseret konsol , der består af en rude split lodret. Du kan tilføje enkelte værktøjer til et MMC og endda skabe en suite af værktøjer, som du ofte bruger , der er indeholdt i et enkelt MMC . Disse værktøjer er kendt som snap - ins.The venstre side af MMC viser værktøjer . Når et værktøj er valgt, den højre side af MMC indeholder de elementer, det valgte værktøj er designet til at konfigurere. Group Policy Object Editor

    Group Policy Object Editor snap- in giver en computer administrator til at konfigurere indstillinger , der gælder for bestemte brugere af en computer eller alle brugere. I et Microsoft -netværk, kan administratorer bruge snap-in til at skabe politikker, der kan gælde for bestemte brugere , uanset hvilken computer de logger ind på. Snap-in giver også mulighed for administratorer at konfigurere indstillinger , der gælder for bestemte computere , uanset hvor brugerne logger ind på dem. Som administrator kan du bruge gruppepolitikker oprettet med denne snap-in til at konfigurere brugerrettigheder, såsom hvorvidt brugere kan ændre systemets tid på en computer , eller om de kan sikkerhedskopiere filer og mapper , der er indeholdt på computeren. Du kan også konfigurere hvilke ikoner vises på computer desktops og forbyder brugeren adgang til Kontrolpanel. Du kan endda prækonfigurere sikkerhedsindstillingerne i Internet Explorer for alle brugere af bestemte computere.
    Device Manager

    Du kan tilføje en Enhedshåndtering snap -in til et MMC , som du derefter kan gemme på din computer eller en anden praktisk placering på din computer. Når du har behov for at få adgang Device Manager til at undersøge eller fejlfinding en enhed installeret på din computer , skal du blot åbne MMC . Når du vælger at tilføje Device Manager til et MMC , bliver du bedt med en option box spørger, om du ønsker, at Enhedshåndtering snap-in til at fokusere på den lokale maskine eller en ekstern computer på netværket . Dette kan være nyttigt for administratorer , som kan skabe en enkelt MMC , der indeholder flere forekomster af Enhedshåndtering med hver enkelt fokuseret på en anden maskine på netværket. Dette gør det muligt for administratoren at styre alle maskiner på netværket fra en enkelt , central computer.

    Active Directory-brugere og-computere

    Active Directory-brugere og-computere er en MMC-snap- in, som giver netværksadministratorer at oprette, administrere og slette netværket brugerkonti og computer konti. I et Microsoft Windows-netværk , ved hjælp af servere, der kører Windows 2000 eller nyere Active Directory er en central database gemt på servere kaldet " domænecontrollere " eller udviklingslande , der indeholder oplysninger om alle de brugere lov til at logge på netværket , og hvilke computere de kan bruge til at logge på netværket. Selvom Active Directory-brugere og-computere kan bruges til at skabe komplekse ressource adgangsregler for brugere og computere , er dette også det værktøj, der anvendes til grundlæggende administrative opgaver, såsom skiftende adgangstilladelser og føje brugere til grupper, hvis medlemmer har adgang til specifikke ressourcer på netværket.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet PCHealth Helpctr Folder 
    ·Sådan deaktiveres den HASP License Manager 
    ·Sådan password beskytte mapper i et Windows Server 
    ·Sådan konfigureres en direkte kabeltilslutning Med Win…
    ·Sådan Stop et program fra Start Up 
    ·Sådan ændres en Header på WordPress 3.0 Tematisk 
    ·Sådan Bestem højden af ​​en DIV Tag 
    ·Hvordan laver Motors Arbejde på store objekter i Roblo…
    ·Hvordan kan man øge Partition Drive Space 
    ·Sådan Genaktiver Opret Partition Wizard 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan se min produktnøgle 
    ·Sådan Ping en port på Linux Ubuntu Terminal 
    ·Sådan gendannes Icon Bar i Desktop Vandret 
    ·Sådan konfigureres en Verizon UM150 USB Modem på Ubun…
    ·Sådan installeres AGP på Ubuntu 
    ·Sådan importeres Tekstfiler i en Mac Address Book 
    ·Sådan installeres en Task Bar 
    ·De anbefalede specifikationer for Windows Vista Busines…
    ·Valg Udskiftning Windows 
    ·Sådan deaktiveres tekst til tale 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com