| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Definition af Registry filer
    Windows registreringsdatabasen er en væsentlig del af operativsystemet funktioner. Windows-registreringsdatabasen er en gruppe af filer, der indeholder al den hardware, software og operativsystemer indstillinger. Filerne er en integreret del af systemet, og hvis de er beskadiget, maskinen ikke starte korrekt . Betydning

    Windows registreringsdatabasen erstatter den gamle. INI og . BAT filer, der bruges i ældre Windows-operativsystemer. De sidste fil komponenter blev brugt til at indlæse software , hver gang henrettet applikationer. Windows registreringsdatabasen indeholder alle disse indstillinger i en central placering, så softwareudviklere behøvede ikke at skrive til en ekstern fil . Dette gør det nemmere for softwareudviklere at spare brugerens præferencer , og det giver Windows til at gemme interne indstillinger med færre systemfiler.
    Funktioner

    Windows registreringsdatabasen er opdelt i dele . Det første afsnit indeholder alle filtypenavne og programmer , der er forbundet med filerne . Det sparer indstillinger, når en bruger dobbelt klikker på en fil, og softwaren åbner automatisk . Det næste afsnit indeholder hardware- indstillinger. Dette er, hvor computerens hardware og enhedsdrivere indstillingerne er placeret. Det tredje afsnit indeholder alle de software -indstillingerne for både operativsystem og installeret software. Endelig den fjerde afsnit indeholder brugertilladelser og netværksindstillinger , der kræves for fjernadgang.
    Identifikation

    Registreringsdatabasefilerne gemmes med en . REG forlængelse. De er komprimeret for at spare plads på brugerens harddisk. Den indskrive filer er også identificeret og redigeres ved hjælp af Windows registreringsdatabasen editor. Der er to redaktører " regedit " og " regedit32 ". " Regedit " giver ændringer i registreringsdatabasen til den lokale maskine. " Regedit32 " giver brugerne en måde at eksportere indstillinger i registreringsdatabasen , og administratorer kan redigere Remote Registry filer på netværkscomputere.
    Overvejelser

    Siden Windows registreringsdatabasen er sådan en vital komponent til operativsystemet , er brugerne opfordres til at bakke op filer, før du foretager ændringer til systemet. Når en bruger installerer den nyeste Microsoft service pack , Windows automatisk gemmer en kopi af registreringsdatabasen filer. Brugere kan også tænde regelmæssige sikkerhedskopier i systemindstillinger. Disse sikkerhedskopier bruges til at genoprette ødelagte indskrive filer skal brugerens maskine er blevet inficeret med en virus eller lider af en harddisk nedbrud .
    Warning

    Nogle hjemmesider tyder at ændre indstillinger i registreringsdatabasen. Brugere bør være forsigtige , før du følger instruktionerne til at ændre registreringsdatabasen filer. Altid lave en sikkerhedskopi først, og sikre ændringerne ikke deaktivere vigtige Windows -komponenter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Adobe Reader Speed ​​Launcher Fra Startu…
    ·Sådan geninstalleres et operativsystem på en Dell bæ…
    ·Sådan bruges en Sony Memory Stick til RAM 
    ·Sådan fjernes Windows Genuine Advantage Notifications …
    ·Sådan importeres billeder i en DICOM Viewer 
    ·System 32 Korrupte Folder Problemer 
    ·Hvor er Chkdsk gemt for Reboot 
    ·Sådan Udskift en Windows 7 Interface 
    ·Fejlfinding en Gigabyte GA- EP45 - UD3R 
    ·Sådan installeres Win 7 fra en USB- chip 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up et modem på Linux Mint 
    ·Sådan ændres en dato fil i MS -DOS 
    ·Sådan Konverter en sparsom billede til DMG 
    ·Hvordan man laver et program Install Log 
    ·Sådan får High Definition Sport Wallpapers 
    ·Hvilke indstillinger kan jeg Fix at få mere virtuel hu…
    ·Sådan Block Break Out of Rammer 
    ·Sådan Detect keyloggers på en Mac 
    ·Sådan Del iTunes Music på et netværk med Mac OS X 
    ·Sådan Fix sommertid på Windows Mobile 6.1 Professiona…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com