| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Window Grille Styles
    Et vindue gitter er træ, plast eller metal , der sidder på selve vinduet og deler den i ruder. Mens det meste bruges til dekoration, kan disse købes for sikkerheden og kan forhindre en indbrudstyv i at komme ind i huset. Disse gitre kommer i mange forskellige stilarter og enten montere på glas i vinduet mellem glasplader eller holde individuelle glas i vinduet. Alle vinduer kan ikke have gitre , samt visse typer af vinduer ikke har brug for dem. Når du vælger et andet vindue gitter , så tænk på stilen i huset , og hvad der ville se bedst med denne stil. Ægte Divided Light

    Divided lamper findes typisk i ældre huse og historiske arkitektur . Denne stil skaber en ramme, inden det vindue, der holder små , ​​individuelle stykker glas . Fordelen for dette gitter er, at hvis et enkelt panel pauser, du kun behøver at udskifte den rude i stedet for hele vinduet. Ulempen er, at disse vinduer ikke er meget energieffektive , og er som regel kun tykkelsen af ​​en rude af glas.
    Simuleret Divided Light

    Simuleret delt lys ( SDL) gitre er stykker , der passer på indersiden og ydersiden af ​​en solid- rude vinduet og skabe illusionen af ​​ægte delt lys ( TDL ) . Disse er en permanent dekoration monteret på ydersiden af vinduet og kan være permanent på indersiden . De vil ligne TDL men tilbyder energieffektiviteten i en solid glasrude.
    Mellem -the -Glass

    mellem -the- glass option tilbyder dig den delte panelet stil, der er mere energieffektive. Dette er to ruder af glas med skillelinjen klemt mellem dem. Dette design gør det bemærkelsesværdigt nemt at rengøre både i og uden for glasset , uden at bekymre sig om grillen .
    Snap- On

    Denne stil sætter på indersiden af vindue og holdes på plads med små søm, lige knap bryde overfladen af ​​den ydre ramme . Disse gitre er aftagelige og gøre vinduet lettere at rengøre , og kan ændres så de passer til den smager af boligejere.
    Patterns
    p Der er mange mønstre af gitre , der kan findes i forskellige stilarter af boliger. Disse kan være både TDL eller SDL afhængigt af alder af vinduet . Den traditionelle stil , også kendt som den koloniale opdeler vinduet i lige store ruder . Den øverste række opdeler den øverste rude jævnt og deler ikke bunden . Dette bruges typisk , når der er store panoramavinduer , og du ikke ønsker at bryde op landskab med et gitter . Den øverste rude er da meget mindre end de større bunden vinduer .
    Smedejern og stål

    Anvendes i første omgang for beskyttelse , har denne stil udviklet sig til at blande sig med arkitekturen af bygningen . Nogle stilarter til rådighed, er en fuld vindue mesh, en lodret mønster , der opdeler hele området ligeligt i firkanter , store spikes afstivet af parallelle stænger , der kører vandret og barer, der opdeler vinduet i tre dele. Nogle af de attraktive muligheder omfatter barer lavet til at ligne vinstokke med blade og blomster , spiraler i forskellige former og størrelser og lodrette stænger med dekorative hvirvler og design på toppen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fdisk en bærbar harddisk 
    ·Hvad er en Windows OEM 
    ·PC Tuneup Tools 
    ·Sådan ændres produktnøglen til Office Windows 7 
    ·Sådan Tillade en computer til Wake From LAN 
    ·Min HP Pavilion laptop har problemer forbindelse til in…
    ·Sådan Caulk Windsor Windows 
    ·Sådan Tænd et Broken Trådløst internet Tænd Sony V…
    ·Dobbelt Hung Window Komponenter 
    ·Sådan Genstart en Acer bærbar 5517 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en Windows XP Bootloader 
    ·Hvordan laver filer målbart på en Mac 
    ·Hvordan kan man øge Task Bar Size 
    ·Hvordan jeg fremskynde mig Laptop på Windows Vista 
    ·Sådan bruger Dell OS geninstallation cd'en på en ande…
    ·Sådan Set Up en HTML e-mail 
    ·Sådan Indtast Serial for Cyberlink 
    ·Sådan udgives mere end 10 Indlæg i WordPress 
    ·Hvordan laver XP-programmer med Windows Vista 
    ·Sådan installeres XFS filsystem på EBS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com