| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Forskellen mellem Windows XP Pro og Windows Vista Business
    Windows Vista Business var den nærmeste svarer til den Professionelle version af Windows XP. Dette gav mulighed for en opgradering uden at miste data . Mens Vista tilbudt flere nye funktioner i forhold til XP, nogle af disse var specifikke for business -orienterede udgaver. Test viste, at der var meget lidt markant resultatfremgang mellem de to systemer . Historie

    Microsoft frigivet Windows XP i 2001. Det kom i en række forskellige udgaver , om de to vigtigste var Home og Professional , rettet mod forbrugere og virksomheder hhv . Windows Vista, opfølgningen til XP, debuterede i 2007. Det udvidede sortiment af udgaver , herunder opdeling hjem i Basic og Premium udgaver og opsplitning Professional i Erhvervs-og Enterprise-udgaver . De nærmeste ækvivalenter mellem de to systemer i form af målgruppen var XP Home til Vista Home Premium og XP Professional til Vista Business.
    Generelle forskelle
    p Der var flere vigtigste forskelle mellem XP og Vista uanset hvilke udgaver. Den mest fremtrædende omfattede debut af Aero grafiske system , som tilføjede animation og gennemsigtighed på vinduer , selvom dette kun arbejdet med nogle computere. Vista har også tilføjet et system for hele søgeværktøj. Den mest kontroversielle ændring var tilføjelsen af ​​User Account Control , som krævede brugere til at bekræfte eventuelle ændringer Windows selv , en bevægelse designet til at begrænse skaden ondsindet software kan forårsage . Der var udbredt klager at UAC -indstillingerne var for bred og at brugerne har modtaget for mange bekræftelse prompter.

    Forskelle i Pro /Business udgaver

    begge systemer , Pro /Erhverv udgaver tilføjet funktioner ikke er tilgængelige i forbrugerprodukter udgaver. XP Pro tilføjet en remote desktop funktion , der giver brugerne på én maskine til at styre andre maskiner på et netværk , for eksempel, at give it-medarbejdere til at løse problemer uden at skulle fysisk få adgang til en maskine. Det er også tilladt computere til at køre gennem Windows Server og tilføjede fil kryptering . Vista Business fastholdt disse funktioner, men de fleste af de væsentlige ændringer mellem XP og Vista anvendt på alle udgaver , ikke kun dem, der sigter på erhvervskunder.
    Resultater

    Test af Tom s Hardware websted findes lidt betydelig forbedring mellem XP og Vista. Hastigheden til at udføre programopgaver forbedret lidt, hvis overhovedet, mens nogle særligt intensive opgaver såsom video konvertering bremset betydeligt. Én positiv var , at de nye grafiske features ikke væsentligt øge strømforbruget.
    Opgradering

    XP Professional -brugere var i stand til at udføre en lokal opgradering til Vista Business , hvilket betyder at de kan installere det direkte fra en disk eller downloade uden at miste data . Opgraderinger, der ikke var af lige-for -lignende udgaver , for eksempel fra XP Home til Vista Business eller fra XP Professional til Vista Home Premium skulle ske gennem en ren installation . Dette indebar opbakning af data og effektivt tørre harddisk ren , før du installerer Vista.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan man Tving filer til en bestemt partition på…
    ·Sådan oprettes en anden bruger på din computer 
    ·Sådan Løs Intel CPU Ucode Fejl 
    ·Sådan Gør Windows 2000 PC Hurtigere gratis 
    ·Sådan formatere harddisken i MS DOS 
    ·Sådan ændres Windows 2000 Startup billede 
    ·Sådan Slet Microsoft Websites 
    ·Sådan opgraderer en Acer 7520-5311 64- bit 
    ·Sådan Transfer af en klient til Systems Management Ser…
    ·Sådan Tilføj port til en Windows Firewall ved hjælp …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Windows 7 Ikoner 
    ·Sådan Slut to computere med My Cricket Bredbånd 
    ·Hvordan kan man øge Task Bar Size 
    ·Sådan downloader sange fra din iPod til din computer 
    ·Sådan gendannes Diskhåndtering 
    ·Sådan Hold Vista Fra flytte min skrivebordsikoner Arou…
    ·Kan Windows Vista Installer en genopretningspartition 
    ·Sådan geninstalleres Windows Boot Manager 
    ·Sådan Konverter til Kml 
    ·Sådan oprettes VMDKs i Mac OS'er 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com