| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Instruktioner til hvordan du installerer Andersen Vinduer
    Andersen vinduer tilbyder en næsten ubegrænset vifte af størrelse og stil muligheder for nye og udskiftning af vinduer . Høj kvalitet, håndværk og en garanti er blot nogle af de funktioner, der gør disse vinduer et populært valg med bygherrer og husejere . Installationen kan fuldføres ved at følge en grundlæggende metode , der er den samme for næsten enhver størrelse og konfiguration af vinduet enhed . Ting du har brug
    Målebånd Salg Level
    Utility kniv
    Hammer
    Flex -wrap selvklæbende vinduet blinker
    skrå karm shims
    Andersen vinduet enhed
    8d boks eller Loddet negle
    Fugepistol
    silikone caulking
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Brug et niveau for at kontrollere, at karmen af den ru vinduesåbning er i vater.

    2

    Kontroller, at den ru åbning for vinduet er firkantet ved at måle åbningen diagonalt fra øverste venstre hjørne til nederste højre hjørne, og fra det øverste højre hjørne til nederste venstre . Disse to dimensioner skal være inden for en ottendedel af en tomme fra hinanden.
    3

    Skær en længde på flex -wrap vinduet blinker til bredden af ​​vinduet åbning s vindueskarm , plus cirka 16 inches . Fjern det nederste papirstrimmel fra blinkende s selvklæbende bagside og anvende den blinkende på karmen bord, holder det stykke centreret fra venstre til højre . Vær sikker på, stykke inddækning strækker sig op på begge sider af åbningen , cirka 8 inches på begge sider. Dette stykke blinkende omtales som " karmen pan ", og virker til at forhindre vand i at komme ind i væggen indramning, bør vinduets vandlås mislykkes.
    4

    Fjern den anden strimmel papir fra blinkende s lim tilbage og strække blinkende på den tilstødende væg overflade ved 5 til 6 inches. Stræk blinkende materiale som det løber op væggen på begge sider af vinduet åbning, så det er kontinuert i begge nedre hjørner . Skær ikke blinkende ved hjørnerne under installationen, da dette øger risikoen for vandlækage .
    5.

    Place skrå karmen shims i vindueskarmen , flugter med ydersiden væggen. Position én på hver side , ca 4 inches fra siderne af vinduesåbningen , og én eller to mellemlægsplader jævnt fordelt mellem dem. For ruder , der er 36 inches eller større , skal du placere shims jævnt fordelt på 8 til 10 inches fra hinanden .
    6

    Indsæt vindue enhed ind i åbningen , hvile i bunden af ​​vinduet enhed på den tidligere placeres karmen shims . Centrer enhed i rå åbning.
    7

    Monter vinduets sømning flange til ydervæg , ved hjælp af en 8d søm skal placeres i de øverste huller i sømning flange på begge sider af vinduet .
    8

    Fastgør vinduet i bunden med et 8d søm gennem de nederste huller i sømning flange på begge sider af vinduet . Kontrollér den indvendige pasform af vinduet i åbningen , hvilket gør sikker på kløften mellem vinduesrammen og væggen indramning er lige og konsekvent omkring hele omkredsen af vinduet.
    9

    Gennemfør sømning af vinduet flanger ved hjælp af en 8d søm i hvert hul i sømning flanger .
    10

    Skær to længder af flex - wrap vindue blinkende til højden af vinduet tilsætte ca 8 inches over højden af vinduet . Fjern bagsider strips til at afsløre den klæbende bagside blinkende og anvende en strimmel lodret på hver side af vinduet. Sørg strimlen dækker sømning flanger fuldstændigt og strækker lige forbi toppen og bunden af ​​vinduet . Tryk på den blinkende strimler sikkert til væggen.
    11

    Skær en længde på flex -wrap blinkende til bredden af vinduet , plus bredden af begge sider blinkende stykker . Fjern bagsider strips at afsløre den selvklæbende bagside blink, og anvende den blinkende vandret over toppen af ​​vinduet . Sørg for, at strimlen dækker toppen sømning flange fuldstændigt og strækker sig over begge stykker sideinddækning installeret i Trin 10 . Tryk på den blinkende strimler sikkert til væggen.
    12

    Brug en fugepistol til at køre en fjerdedel tomme ubrudt stribe af silikone caulk omkring kanten af vinduet blinker hvor den møder metal kant vinduet enhed . Dette giver en endelig forsegling mod vandindtrængning under inddækningen og vil blive skjult af vinduet trim.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan deler jeg Ikoner med andre brugere på samme co…
    ·Sådan fjernes menuen Hjælp i menuen Start i GPO 
    ·Hvordan man kan montere et billede til et andet billede…
    ·Sådan Ikke Hibernate en bærbar når du henter Er On 
    ·Sådan vises en internetforbindelse Historie 
    ·Sådan Transfer RAID Data 
    ·Hvordan installerer jeg Dell Drivers på en Inspiron E1…
    ·Sådan gendannes Sikkerhedsrådet password til min Trå…
    ·Hvad betyder Diskdefragmentering Mean 
    ·Kan Hackere Adgang til filer i din Windows gæstekonto 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Netgear Software i Ubuntu 
    ·Sådan deaktiveres Gadgets 
    ·Sådan Opdater en Asus Laptop 
    ·Sådan deaktiveres Windows-opdateringer 
    ·Sådan Fix en computers browser service 
    ·Hvordan man tegner en linje i Apple Pages 
    ·Sådan får du den Windows Vista Toolbar i Windows XP 
    ·Sådan Set Up Trådløst internet på en Toshiba Satell…
    ·Sådan bruges DOS i Windows XP 
    ·Sådan Detect et filsystem i Windows Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com