| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Årsager til kondens på ydersiden af ​​Windows
    Kondens er en let opbygning af vand på en overflade , som opstår ofte på vinduer på indersiden og ydersiden. Mange forskellige årsager tilskrives kondens på ydersiden af vinduet . Forstå hvorfor kondens ophobes på ydersiden af ​​dit vindue kan hjælpe dig med at behandle denne mindre problem. Selv om det ikke vil skade dine vinduer , er det meget uskøn. Vejr Ændringer
    p Hvis du har oplevet en cool aften efterfulgt af en varm morgen og dag ydersiden af ​​dine vinduer kan have overdreven kondens , hvilket sker oftest i løbet af foråret og efteråret sæsoner , når vejret svinger mere ofte. Sommer og vinter er generelt temmelig stabilt med deres temperaturer, men forår og efterår har skiftende og uforudsigelige vejrmønstre . De stigende temperaturer hæve dugpunktet uden for glasset. Glasset i dit vindue , kan stadig bevare nogle af kulden fra den foregående nat . Som en følge heraf er der en ubalance mellem dugpunktet på glasset, og dugpunktet uden for glas, som er korrigeret , når der dannes kondens på ruden.
    Høj luftfugtighed

    Hvis luften uden for dit vindue er for fugtigt , kan det skabe kondens på ydersiden af vinduet , hvilket er sandt , hvis luftfugtigheden på ydersiden af huset er højere end luftfugtighed inde i huset. Flere årsager til, hvorfor luftfugtigheden kan være højere uden for end det er inde . Den første grund er, at det simpelthen er en meget stille dag uden for . Grunden til dette kan forårsage overdreven fugtighed er fordi vinden hjælper vandet i luften fordampe . Næsten alt vandet i luften skyldes fordampning . Blæser vinden bevæger vanddampen i luften til en ny position , hvilket gør det område, der indeholdt oprindeligt at luften mere tørre , hvilket bevirker, at fugten under dette område til at fordampe hurtigere , da det skynder at udfylde området efterladt af den nyligt tør luft . Den vanddamp forbliver stillestående på stadig dage , hvilket gør det fordampe meget langsommere . Udpræget varme dage kan også forårsage mere vand til at fordampe , skabe mere fugtighed. Hvis du bor i nærheden af ​​en vandmasse , er du sandsynligvis til at opleve uden kondens på varme dage .
    Aircondition

    Kørsel i løbet af sommeren er undertiden vanskeligt at udholde uden aircondition , men kan ved hjælp af store mængder af air condition føre til kondens på ydersiden af ​​dine vinduer , som også tilfældet, hvis du bruger for stor aircondition i dit hjem. Men det er mere sandsynligt, at forekomme i din bil, hvor arealet til afkøling er meget mindre . Den vigtigste årsag til dette er overdreven varme på ydersiden af vinduet . Temperaturforskellen mellem den køligere vinduet og varmere luft udenfor skaber den samme dugpunkt ubalance , som når vejret skifter , men dette skyldes kunstigt at sænke temperaturen inde . Kører din klimaanlægget ved en lavere hastighed og en lidt varmere temperatur bidrager til at undgå dette problem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg løse Blue Screen Error 0X00000007 på …
    ·Sådan fodrer en router fra dLAN 
    ·Instruktioner til installation dobbelt hang Windows i e…
    ·Sådan Fix HP Lydstyrkeindikator i Windows 7 
    ·Sådan Format Media Player 
    ·Hvordan man laver en Maxtor ekstern 500GB harddisk arbe…
    ·Sådan Turn Off the Bredbåndsforbindelse på min compu…
    ·Sådan geninstalleres en DLL 
    ·Hvordan til at hænge en Styrofoam Cornice 
    ·Sådan søger Fotos efter størrelse 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Clear Filassociationer 
    ·Sådan Slet Thumbs.db 
    ·Hvordan laver XP hurtigere med Freeware 
    ·Sådan kører Config for Startup Options i en Windows- …
    ·Sådan at slette alle filer i et C Register 
    ·Sådan Turn Off Startup Programs 
    ·Hvordan til at kopiere filer fra Windows XP til en cd 
    ·Sådan bruger MSCONFIG 
    ·Sådan slutter en printer til en MacBook Pro 
    ·Sådan opdaterer mapper med cmd.exe 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com