| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Konverter en lokal profil til et domæne profil
    Med væksten i en virksomhed kommer en efterspørgsel efter flere ressourcer, herunder computernetværk , for at imødekomme denne vækst. En lille virksomhed outgrowing sit arbejde gruppe kan opgradere sit netværk til et domæne, kun for at finde det har at overføre brugerens profil information til et domæne -konto. Efter systemadministrator fuldender profilen konvertering, vil brugerne få adgang til systemet med det samme interface de brugte før. Ting du skal
    Windows XP Professional -operativsystemet
    USB-flash -drev eller ekstern USB-harddisk
    Domæne administrator konto
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Opret en profil datalager . På den lokale maskine , klik på " Start" og derefter "Alle programmer " og derefter " Tilbehør " og derefter " Systemværktøjer " og derefter " filer og indstillinger guiden Overførsel ". Af filer og indstillinger guiden Overførsel vises. Klik på "Næste". Vælg alternativknappen ved siden af ​​indstillingen "Dette er den computer, jeg ønsker at overføre filer og indstillinger fra . " Klik på "Næste". Hvis advarslen "At hjælpe med at beskytte din computer har Windows Firewall blokeret nogle funktioner i dette program " vises , skal du vælge " Fjern blokering " knappen for at gøre det muligt for guiden Overførsel til at fortsætte. Tilslut USB -flash -drev eller USB-harddisk til computeren. Vælg alternativknappen ved siden af ​​" Andet" , og klik på knappen "Gennemse" . Klik på " Denne computer " og vælg drevbogstav af USB- flash-drev eller USB -harddisk som placering for at gemme datafilen . Klik på " OK", og derefter " Næste". Vælg alternativknappen ved siden af ​​indstillingen " Både filer og indstillinger " og derefter klikke på " Næste". Notér alle programmer , der er anført på det næste skærmbillede , og klik på " Næste" for at starte overførslen. Afhængigt af mængden af data i profilen , kan det tage et stykke tid for overførsel til slut.
    2

    Føj pc til domænet. Når overførslen er færdig , klik på " Start" og derefter højre-klik " Denne computer". Vælg " Egenskaber". Klik på " Computer Name " fanen. Klik på " Change" knappen i nederste højre hjørne af vinduet. Vælg alternativknappen ved siden af ​​"Domain ", og skriv navnet på det domæne i form felt. På prompt, der vises , skal du skrive Domain Administrator brugernavn og adgangskode, og klik "OK". Klik på " OK" på den velkomst vindue, der vises, og derefter genstarte pc'en.
    3

    tilføje domænet brugerne gruppen af ​​lokale administratorer . På login-skærmen , der vises, tryk og hold "Ctrl" -tasten, " Alt" tasten og " Del" -tasten for at vise login-prompten. Skriv administratorens brugernavn og adgangskode . Sørg for at logge på domænet og ikke : "Denne computer ". På skrivebordet , klik på " Start". Højreklik på "Denne computer " og derefter klikke på "Administrer ". Under " Computer Management ( Local ) " udvide " Lokale brugere og grupper . " Dobbeltklik på "Grupper ". I det højre panel i vinduet , skal du dobbeltklikke på " Administratorer ", andthen klik på "Tilføj" knappen nederst i vinduet. I form feltet under "Enter objektet navne at vælge " type " Domain Users " ( uden anførselstegn ), og klik "OK". Luk hvert vindue ud til skrivebordet. Klik på "Start " og derefter " Log Off ".
    4

    Overfør profiloplysninger til domænet profil. På login-skærmen , tryk på igen og hold " Ctrl" -tasten, " Alt" tasten og " Del" -tasten for at vise login-prompten. Skriv det lokale brugernavn og password . Igen, sørg for at logge på domænet og ikke : "Denne computer ". På skrivebordet , Klik på "Start " og derefter " Alle programmer " og derefter " Tilbehør " og derefter " Systemværktøjer " og derefter " filer og indstillinger guiden Overførsel ". Af filer og indstillinger guiden Overførsel vindue vises igen. Klik på "Næste". Vælg alternativknappen ved siden af ​​indstillingen "Dette er den computer, jeg ønsker at overføre filer og indstillinger til ". Klik på "Næste". Vælg alternativknappen ved siden af ​​indstillingen "Jeg har ikke brug for en guidediskette . Jeg har allerede indsamlet mine filer og indstillinger fra min gamle computer ", og klik derefter på "Næste". Vælg alternativknappen ved siden af ​​" Andet" , og klik på knappen "Gennemse" . Klik på " Denne computer " og vælg drevbogstav af USB- flash-drev eller USB-harddisk for placering af datalageret fil. Klik på "Næste". Overførslen Guiden migrere lokale profil datalager til domænet profil.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Windows Installer Fejl Koder 
    ·Sådan ændres en fil Association Registry 
    ·Sådan kopieres data fra en virtuel server til en Host …
    ·Sådan Tweak Microsoft Print Spooler Speed ​​& Issues V…
    ·Sådan Slet Hardware på Windows 7 
    ·Hvordan du aktiverer Windows 7 Fra en opgradering 
    ·Sådan Beregn den procentvise CPU'en til en computer 
    ·DIY Window Frosting 
    ·Hvordan man laver en partition Read- Only 
    ·Hvordan nulstiller jeg alle gruppepolitikker 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Upload billeder til en computer fra et kamera me…
    ·Sådan ændres en midlertidig kopi Drive 
    ·Sådan ændres en mus Pointer i Win XP 
    ·Hvordan forebygger, at medarbejdere Installation af sof…
    ·Sådan Put en Euro symbol i en Email 
    ·Sådan Giv Roblox til venner på Roblox 
    ·Sådan oprettes en ny mappe på en Mac 
    ·Sådan Kort et SharePoint-websted i Windows Stifinder 
    ·Sådan Bypass Administrator logon Med Windows 2000 Prof…
    ·Sådan Sammenlign Windows XP Home og Windows Profession…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com