| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er de forskellige typer af Microsoft Window Controls
    ? Microsofts serie af Windows-styresystemer er en vital del af millioner af personlige computere , der giver brugerne adgang til programmer gennem grafiske brugergrænseflade i Windows . Windows indeholder en række funktioner, herunder vinduet kontrol, der er pop -up-vinduer i programmer , der giver brugerne en bred vifte af kontrol og valg. Knapper

    Flere forskellige kontrolelementerne i vinduet i form af knapper, der giver brugerne mulighed for at foretage en udvælgelse blandt flere muligheder , eller indtast en bekræftelse ved at klikke "OK". Den mest grundlæggende kontrol af denne type er kendt som en knap , mens Værktøjslinjer er mere komplekse knapkontroller med flere muligheder.
    Video og billeder

    En anden type vindue kontrol viser video i et separat vindue. Controls kendt som Animations display AVI ( Audio Video Interleaved ) klip, mens billedet Lister simpelthen vise en serie stillbilleder . Statiske Controls er kontrolelementerne i vinduet , der viser billeder , video eller tekst , men kræver ingen input eller respons fra brugeren.
    Text

    Nogle vindue styrer display tekst til brugeren til at læse yderligere oplysninger eller vælge et element fra en længere liste af valgmuligheder . ComboBox og List Box kontrol giver en tekst liste , mens ComboBoxEx kontroller tilføje billeder til listepunkter. Rediger objekter omfatter et rum for brugeren at skrive eller indsætte tekst og omfatter muligheder for at redigere teksten , før du sender den. Visning af liste kontroller er også tekstbaseret , men give brugeren flere muligheder for bestilling eller tilføje og fjerne elementer fra listen. Rich Edit kontrol giver brugerne endnu flere muligheder for formatering af tekst . Endelig Tree View kontrollerer liste en hierarkisk liste over tekstelementer .
    Kalendere

    Window kontrol kan også tjene som kalendere. En Dato og tid Picker er et vindue kontrol der tillader brugere at vælge en dato fra en liste eller kalender matrix ( kendt som en måned kalender kontrol).
    Navigation

    Navigation vindue kontrol lader brugere styre den måde, oplysningerne vises i vinduet . De omfatter rulleskakter Flade rulleskakter Header Controls , personsøgere, Ejendom lagner, armeringsjern , Tab Controls, Trackbars og op-ned kontrol.
    Genvejstaster

    Hot nøgler er en anden form for vindue kontrol . De består af en serie af tastetryk , enten i rækkefølge eller samtidigt , der giver brugeren adgang til avancerede kommandoer uden at navigere gennem en langvarig menu.
    Networking

    Window kontrollerer kan også hjælpe med computernetværk. IP-adresse Controls muligt for brugerne at indtaste en IP -adresse i et standard format til at oprette forbindelse til et netværk, såsom internettet .
    Status

    vinduet Status kontrol give brugerne information omkring et programs operationer eller fremskridt. De omfatter status kontrol, hvilket kan vises nederst i et eksisterende vindue og Progress Bars . Værktøjstip kontroller er små vinduer , der dukker op, når brugeren svæver markøren over et emne , der giver yderligere oplysninger om det emne.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Boot Navne i Dual Boot 
    ·Sådan oprettes en partition til Windows 7 
    ·Sådan gendannes Quick Launch Bar 
    ·Sådan oprettes stillbilleder fra Desktop & Print Scree…
    ·Hvordan laver Akryl Windows 
    ·Hvordan Tør en iMac med OS 8.6 
    ·Sådan installeres drivere 
    ·Windows 7 Processor Krav 
    ·Hvordan kan jeg vide hvad softwaren er indlæst på min…
    ·Sådan Fix filrettigheder 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan geninstalleres Wireless i Ubuntu 
    ·Hvordan Frigør plads på harddisken på Windows Vista 
    ·Sådan fjerner den trojanske hest Dropper.Small.6.l 
    ·Sådan Konverter tarballs til Bin filer i Ubuntu 
    ·Sådan deaktivere din Windows Media Center 
    ·Skridt til at formatere en C-drev på en Dell-pc 
    ·Sådan fjernes en anden partition 
    ·Hvordan til at dræbe en Remote PC 
    ·Sådan spiller MKV i Windows Media Center på Windows 7…
    ·Sådan fjernes TMBMSRV 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com