| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Termoruder Window Styles
    I en verden af ​​energieffektivitet, er standard single- rude windows ikke kun passe , de er næsten en synd. Termoruder tilbyder et energieffektivt alternativ, ikke kun reducerer energispild , men også kunne skære regninger ned også . Dobbelt - glasur vinduer bruge to glasruder sæt med en luft-eller gasfyldte plads mellem dem designet til at fungere som en termisk isolator. Én størrelse passer ikke alle for mange produkter , og dobbeltklik glasur vinduer er ingen undtagelse. Disse vinduer kommer i en række af stilarter , forskellige toning , belægninger og montering materialer til at passe bare om nogens behov eller budget. Clear Glass

    Med den grundlæggende termovindue , begge glasruder er klare, adskilt af en luftspalte til varmeisolering at hjælpe med at reducere varmetabet . Den klart glas giver også mulighed for overførsel af store synligt lys og høj solvarme . I sidste ende hjælper denne vinduestype vinde og holde på varmen i hjemmet , og samtidig øge den indvendige belysning i løbet af dagen .
    Bronze eller Gray - Tonet Glas

    tilsætning af bronze eller grå nuance til en termovindue reducerer solvarme , hvilket betyder, at mindre varme absorberes ved vinduet og ind i hjemmet. Samtidig er transmissionen af ​​synligt lys reduceret i forhold til termoruder med klart glas.
    High -Performance tonet glas

    High- ydeevne nuance er en midtvejs punkt mellem klart glas og bronze eller grå nuance. Typisk lys grøn eller blå farve , højtydende tonet glas tilbyder mere solvarme end bronze nuance , men det giver også mulighed for overførsel af mere lys , meget tættere på klart glas end bronze nuance
    . Low- emittance Coating

    Low- emittance (Low -E) belægninger er transparente, mikroskopiske lag af metal eller metaloxid . Disse Low -E belægninger er stort set usynlige og reducere termisk overførsel mellem en rude af glas til den anden i den dobbelt- glasur vinduet, som kan drastisk reducere varmestrøm gennem vinduet. Low -E belægninger er designet i tre formuleringer at give mulighed for enten høj , moderat eller lav solvarme fra vinduet.
    Gas Udfylder

    For yderligere at reducere overledning af varme gennem vinduet , er rummet mellem de to ruder af glas fyldt med gas i stedet for luft . Typisk argon eller krypton bruges til at skabe et mindre ledende plads til varme at passere igennem . Begge er ikke-toksiske , ikke-reaktivt , klar og lugtfri . Krypton har bedre isolering ydeevne, men er dyrere end argon. Nogle gange er en blanding af de to bruges som et medium mellem lav pris og høj ydeevne.
    Frame Materialer

    Frame materiale er ofte en stor bidragyder til vinduet performance. Rammer typisk kommer i aluminium , træ, klædte træ , isolerede og uisolerede vinyl , glasfiber og kompositter. Hver har enkelte ejendomme for varmeledning og solvarme .
    Vinduestyper

    Dobbeltklik glasur vinduer kommer i en række af stilarter at passe næsten enhver æstetisk . Hængslede muligheder omfatter karm , fortelt og tragt - stil vinduer. For skydevinduer vandret glidning og både single - og dobbelt -hang vinduer er også tilgængelige.
    Andre anvendelser

    Termoruder har udvidet fra enkle vinduer til mange andre anvendelser . Du kan bruge dem som storm vinduer , skydedøre og swingende terrassedøre , for ovenlys og tagmonteret vinduer og systemer til bugten eller buede vinduer . Derudover bruger termoruder for at skabe miniature drivhuse eller fuld sol værelser.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Shades i en RV 
    ·Det partnerskab, Formed Microsoft 
    ·Sådan Get My Desktop & Screensaver Tilbage i Display P…
    ·Sådan fjernes Authentium Antivirus 
    ·Hvordan forhindrer jeg Windows Media Player fra at gå …
    ·Hvordan man kan omgå et administratorkodeord til Windo…
    ·Sådan spiller en AVI Uden udpakke det 
    ·Hvordan jeg reducere størrelsen af ​​min Ikoner 
    ·Sådan Fix Systemgendannelse gratis efter en virus Lås…
    ·Sådan Reducer hardwareacceleration til skærmkortet 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Clear Registry Hukommelse 
    ·Sådan Unschedule Chkdsk 
    ·Hvordan at slippe af PC- DOS 
    ·Sådan Defrag en Microsoft Registry 
    ·Sådan Eliminere Adgangskode kræves for XP Start Up 
    ·Sådan nulstilles adgangskoden på en iBook PowerPC 750…
    ·Sådan Slet Library & Updates mappe på en Mac 
    ·Sådan gendanne slettede mapper 
    ·Sådan aktiveres proceslinjen Eksempel på Windows 7 
    ·Sådan installeres en 64- bit Oracle på Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com