| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sammenligning Multitask Processing
    Mutlitask behandlingen er computing begreb, der anvendes til at beskrive tilfælde, hvor to eller flere edb-programmer bruger de samme ressourcer på en computer-processor . På computere , der kun har én computer forarbejdning kerne er multitasking opnås ved at planlægge CPU'en, eller central processing unit , til at skifte mellem programmer opgaver at give udseende af parallel computing til slutbrugeren . Nyere mutli -core computer-processorer indeholder to eller flere processorer , der virkelig kan køre program opgaver sideløbende uden at skulle skifte frem og tilbage under udførelsen. Multitasking

    Multitasking er det udtryk bruges til at henvise til situationer, hvor to eller flere edb-program opgaver deler computing ressourcer, mens udførelse på samme tid . Multitasking kan udføres på en enkelt eller multi- core computer-processorer . Computerens operativsystem styrer den tid hver enkelt ansøgning opgave tildeles før computing ressourcer er slået til næste opgave, der venter sin tur til at køre. Windows-operativsystemet er en af ​​de populære styresystemer på markedet, som er i stand til multitasking på både single -og multi-core CPU'er.
    Multi- core Computer Processorer
    < p> Multi -core computer-processorer begyndte at blive populær i slutningen af ​​2000'erne . Disse enheder indeholder flere mikroprocessorer bundtet i en enkelt CPU kerne. Hver af mikroprocessorer vil dele computing ressourcer, såsom computerens bundkort ressourcer og computeren cache. Mutli -core processorer er i stand til at levere ydelsen stiger i størrelsesordenen 10 procent eller mere over single core -processorer og er billigere end multiprocessor computere.
    Single Core Computer Processors
    < br >

    Computere, der har en enkelt CPU og ingen ekstra kerner kaldes single core computer-processorer . Single core processorer er kun i stand til at udføre en enkelt computer opgave ad gangen . Gennem implementering af single core multitasking, er de i stand til at skifte mellem opgaver i forskellige programmer, der kører på computeren for at give det udseende af parallel behandling , men lider mindre ydeevnen , når du gør det. Dette gør dem problematisk for operationer , der kræver tunge multitasking, såsom batch video behandling eller komplekse gaming.
    Multithreading

    Multithreading er computing begreb, der anvendes til at beskrive den multitasking metodologi til de enkelte programmer. En enkelt instans af en opgave inden for et edb- program, der kører på din computer kaldes en tråd . Når styresystemet er i stand til multithreading , kan den underopdele den tid afsat til computing ressourcer mellem flere tråde af samme edb-program samt mellem de af forskellige edb- programmer eller processer. Når styresystemet er i stand til multithreading , kan det resultere i forbedret ydeevne og mere effektiv computer-processor forbrug.
    Computer Processorer , der bruger Multitasking

    Alle større computer mærker sælger computere, der har computer-processorer , der er i stand til single core multitasking . Intel frigivet tre processorer i slutningen af 2000'erne , som er i stand til multi-core multitasking med i3, i5 og i7 linje af processorer. Hver af disse linjer af processorer har multitasking og den i5 og i7 har Intels Turbo Boost -teknologi, hvilket yderligere optimerer CPU og andre computing ressourceforbruget på din computer. Intels Hyper -Threading -teknologi, som også tillader hver mikroprocessor til at behandle flere tråde på samme tid , øger yderligere dens højere ende chips ' multitasking kapaciteter . AMD computerchips er også i stand multitasking, men er mindre populære på markedet for high -demand opgaver såsom netværksbaserede video gaming og batch videoredigering , fordi , som i 2010 , mangler de kapaciteter af Turbo Boost og Hyper -Threading . < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du adgang Windows uden en adgangskode 
    ·Sådan fjernes Wireless Zero 
    ·Sådan oprettes en computer Baggrund 
    ·Sådan Silent Installer Visio Viewer 2003 
    ·Trin-for- trin anvisninger til dual boot Windows 
    ·Sådan får du en Diskdefragmentering at arbejde igen 
    ·Sådan Turn Off Kørende processer 
    ·Sådan opdaterer Windows CE 
    ·Sådan installeres 32 -bit programmer på 64- bit-syste…
    ·Hvordan laver ikoner Arrow -mindre 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan køres Pidgin Mac OS X Leopard 
    ·Sådan aktiveres Network Adapter til Windows Vista 
    ·Sådan ændres Router Password i Vista 
    ·Sådan pakkes iLife Fra et gendannelsespunkt disk 
    ·Sådan fjernes et alias for en Input /outout Fejl i Mac…
    ·Sådan vælges en printer Paper Profile i Windows Vista…
    ·Sådan gendannes skjulte Pictures Efter geninstallation…
    ·Sådan aktiveres OpenOffice.org GTK File Dialog 
    ·Sådan redigeres en Sti i Ubuntu 
    ·Sådan fjernes Vista Startup Screen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com