| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan downloader musik på en Windows 2000 computer
    I dag meget få mennesker holde alle deres yndlingssange på cd'er . På grund af tilgængeligheden af internettet , er det blevet meget bekvemt at downloade musik på computeren. For at downloade sange på din Windows 2000-computer , har du to muligheder : Du kan enten downloade dem fra en musikbutik online eller bruge en peer -to- peer-programmer . Begge metoder er enkle og giver dig mulighed for at hente så mange sange, som du ønsker. Når du har downloadet de sange , du kan holde dem på din computers harddisk , og lyt , når du vil , eller du kan brænde en cd for at nyde dem i din bil . Instruktioner
    Download fra Music Stores
    1

    Dobbeltklik på genvejen på skrivebordet af Internet Explorer eller åbne det fra "Programmer" i Start-menuen.
    2

    Skriv adressen på en søgemaskine på websiden adresse inden for Internet Explorer , for eksempel, www.google.com eller www.bing.com .
    3

    Skriv navnet af en musik- butik, hvor du kan downloade MP3-musik . For eksempel kan du skrive iTunes Store, Amazon, Payplay , Zune Marketplace eller Walmart. Tryk på " Enter " knappen efter indtastning af navnet på den særlige musikbutik .
    4

    Klik på linket til den musikbutik fra søgemaskinens resultater.
    5

    Opret en konto på online butik, du har valgt. Du vil også blive bedt om at indtaste dine kreditkortoplysninger for at købe sangene. For musik butikker som Zune og iTunes , længere du nødt til at hente gratis programmer til at arbejde på din Windows 2000 PC. Disse applikationer vil være tilgængelige på hjemmesiden.
    6

    Log ind på din konto ved at brugernavnet og adgangskoden .
    7

    Brug "Søg" bar i hjemmeside for at søge efter musik. Du kan indtaste en titel på en sang eller måske navnet på kunstneren. Du kan også gennemse forskellige genrer og kategorier og anbefalinger fra hjemmesiden for din konto.
    8

    Klik på "Køb" lige ved siden af ​​titlen på sangen. Sangen vil begynde at downloade og vil spare på dit skrivebord eller alt efter mappe, du har valgt til at downloade sangene. Udgifterne til alle de musikfiler, som du downloader , vises på det kreditkort erklæring.
    Download fra Peer-to- peer-applikationer
    9

    Klik på nogen af ​​de links i Resources at downloade et p2p program. Ansøgningen vil give dig mulighed for at downloade alle typer af musik gratis .
    10

    Find og klik på knappen "Download ", når du åbner websiden i en p2p program.
    11

    Vælg "Open" for at bruge setup filen midlertidigt. Den p2p program setup fil vil begynde at downloade . Når det downloads, skal du vælge " Kør" for at installere programmet. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen . Når det er installeret , skal du åbne den.
    12

    Find den musik, du vil hente, ved at indtaste navnet på kunstneren /sangtitel /album i de respektive felter. Klik på " Søg". Du vil nu se en række resultater for samme sang. Vælg en fil , der har de mest antallet af frø og kammerater. Antallet af frø og kammerater vises ved siden af ​​titlen på den sang i søgeresultaterne. Filen vil begynde at downloade når du har valgt det.
    13

    Vent til sangen at downloade. Nu skal du gå til "Denne Computer ", " Drive C" og " programmer". Fra listen over programmer , skal du vælge det p2p program du har downloadet (f.eks Emule , FrostWire ) . Åbn mappen af ansøgningen og gå til " Downloaded " mappe giver adgang til alle de sange, du har downloadet bruge dette program .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slettes en anden administrator konto i Windows 
    ·Sådan Omdøb Explorer.exe 
    ·Sådan Fix en overdimensioneret skærm på en computer 
    ·Sådan gendannes en ThinkPad R61 
    ·Sådan bruges Bit.ly for backlinks 
    ·Sådan bruges et MMC at køre Diskoprydning & Disk Defr…
    ·Hvordan man laver en Faux Partition 
    ·Sådan gendannes Windows CE 
    ·Hvordan kan man se hvor meget Ledig plads på harddiske…
    ·Sådan downloader købt musik fra iTunes til en ny iPod…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får Past Forældrekontrol 
    ·Sådan kører Pendrive Linux på en HP Mini Laptop 
    ·Sådan installeres XP på en harddisk , og sætte det i…
    ·Vinyl Window Farver 
    ·. Sådan genkender IDX Filtyper 
    ·Sådan slette og formatere en Dell Computer 
    ·Windows XP-cd Writer fejlfinding 
    ·Sådan Reducer hardwareacceleration til skærmkortet 
    ·Sådan Stop Automatiske opdateringer Pop Up 
    ·Hvordan laver Word-vinduet Bigger på Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com