| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan at tvinge Windows til at bruge Produkt Drivers
    Microsofts Windows -operativsystem er den vigtigste komponent i din personlige computer (PC) oplevelse. Men operativsystemet har at arbejde sammen med andre komponenter i din computer for at tilføre værdi og vokse dit potentiale bruger til en pc. For eksempel udvider tilføje hardware, såsom et webcam eller printer , pc'ens funktioner. Disse hardware enheder kommunikerer med Windows gennem brug af " drivere ". Windows er intuitiv og kan genkende mange hardwareenheder automatisk via en teknik kaldet "plug and play ". Til tider kan dog Windows-drivere være forældede , hvilket betyder, at du nødt til at tvinge Windows til at genkende et andet sæt af opdaterede driver filer . Instruktioner
    Forbered Hardware Device
    1

    Slut hardware enheden til pc'en . Giv Windows tid til at genkende enheden , normalt angivet ved lyd-og visuelle advarsler nær systemets ur på Windows-proceslinjen .
    2

    Klik på " Start" knappen på proceslinjen i Windows for at få adgang til menuen Start . Klik på " Kør" for at opdrage den Kørselskommando dialogboksen . I tekstfeltet mærket " Open, " type " devmgmt.msc ", og klik derefter på " OK" for at få adgang til Device Manager .

    Alternativt kan du højreklikke på ikonet Denne computer , og vælg " Administrer " i pop- up -menuen. Klik på " Device Manager " i Computer Management konsollen.
    3

    Find hardwareenhed i Enhedshåndtering ved først at klikke på "+" ( plus) i henhold til den enhedstype kategori for at indsnævre ned søgningen. For eksempel ville opdatere et lydkort vises i kategorien mærket "Sound , video og spil . " Standardikoner kan også ledsage enhedstyper , såsom en højttaler til lyde. Enhedens mærke er normalt til højre for ikonet. For eksempel blev en lyd driver mærket som " Realtek High Definition Audio " fremstillet af selskabet kaldet Realtek .
    4

    Dobbeltklik venstreklikke på hardwaredriveren vise sin "Egenskaber " dialogboksen . Klik på " Driver"-fanen til fronten. Klik på " Opdater driver " for at åbne guiden Opgrader hardware . Lad guiden åben .
    Manuelt installere Produkt Drivers
    5 p Hvis din driver filer er gemt på eksterne lagermedier , såsom en software -installations-cd'en eller USB -flash -drev, indsæt mediet i din pc. Hvis der automatisk installation vinduer vises, annullere eller afslutte ud af dem.
    6

    Flyt musen tilbage til guiden Opgrader hardware og klikke på alternativknappen ved siden af ​​" Installer fra en liste eller en bestemt placering." Klik på knappen "Næste" for at gå videre til det næste vindue .
    7

    Vælg den første alternativknap , "Søg efter den bedste driver på disse placeringer ", og sikre, at begge afkrydsningsfelterne under dette afsnit er check- mærket . Klik derefter på knappen "Gennemse" , og navigere til føreren "mappe ", uanset om det er gemt direkte på din harddisk eller på eksterne lagermedier . Klik "Næste" og mappen vej vil befolke tilbage ved siden af ​​knappen "Gennemse" . Klik på knappen "Næste" nederst i dialogboksen.
    8

    Vent guiden Opgrader hardware til automatisk at identificere føreren "filer" i driveren "mappe ". Vent til guiden for at fortsætte med at installere filerne.

    Overvåge processen til enden for dialog, der lyder, " Fuldfører guiden Opgrader hardware . " Klik på knappen "Finish" og genstart computeren for at få den nye driver ændringer for hardwaren .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Basement Egress Krav 
    ·Sådan fjernes programmer i Kontrolpanel 
    ·Sådan pakkes en cd nøgle for Software 
    ·Andersen Windows Installation 
    ·Om Vinyl Clad Windows 
    ·Hvad er en DDE Server Window 
    ·Sådan Erstat Active BCD Med anden fil 
    ·Sådan slette Spor af Besøgt Files 
    ·Hvordan kan jeg alphabetize programmenuen 
    ·Sådan bruges Fool Keylogger Logs 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes IPB 
    ·Hvordan til at flytte en mappe 
    ·Sådan bruges en IVO -Sound M220 MP3-afspiller 
    ·Hvordan at slippe af MSN Add Ons 
    ·Sådan bruges Flash Drives Som RAM i Vista 
    ·Sådan Gå til Kontrolpanel Fra Task Manager 
    ·Korrupte Dll filer 
    ·Sådan gendanne de slettede filer i en papirkurv på en…
    ·Sådan Rip dvd'er til en Media Center 
    ·Sådan Transfer Photoshop Fra Mac til iMac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com