| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sammenligning af Windows XP Vs. Vista
    Windows XP og Windows Vista var to efterfølgende versioner af Microsofts Windows-computer operativsystem. Microsoft markedsførte begge versioner som større opdateringer af Windows med nye features , forbedret sikkerhed og bedre overordnet pålidelighed. Hvert system kom forudinstalleret på personlige computere fra mange forskellige producenter og var også tilgængelig som en opgradering til eksisterende Windows-computere . Historie

    Windows XP gik på salg rundt om i verden i oktober 2001. Den erstattede den eksisterende Windows Me ( Millennium Edition ), der var dukket op omkring et år tidligere. Windows XP var det primære operativsystem tilbyder fra Microsoft , før Windows Vista gik på salg i begyndelsen af ​​2007. Windows XP s levetid på mere end fem år gør det til en af ​​de længste udgivelser af enhver version af Windows. I oktober 2009 udgav Microsoft Windows 7 til at erstatte Windows Vista , der giver Vista en mere typisk to til tre år livscyklus.
    Udseende og versioner

    Windows XP har bevaret mange af de visuelle referencer og ikoner fra tidligere udgaver som Windows Me og Windows 2000. Microsoft har oprettet tre forskellige versioner af Windows XP , der er målrettet forskellige brugere : Windows XP Home Edition blev beregnet til almindelige brugere , blev Windows XP Professional betydet for virksomheder og brugere med mere avancerede systemer og Windows XP Media Center Edition kom med specielle funktioner til afspilning af DVD video, optage musik og visning af tv-programmer.

    Windows Vista var en visuel afgang fra sin forgænger , hvilket giver Windows et mere strømlinet udseende ( kaldet Windows Aero -ordningen) og erstatte den klassiske " Start" firkantet ikon med en round Windows-logoet i nederste venstre hjørne af startskærmen.
    Security

    Selvom Windows XP kom standard med grundlæggende sikkerhedsfunktioner , Internet sikkerhed var en stor bekymring og kritik af operativsystemet . Især var dette på grund af antallet af vira til som Windows XP var modtagelig , sammen med den store mængde af kontrol givet gennem en administrator -konto type ( som kunne gøre hele systemet sårbare, hvis tilgås uden tilladelse ) . Microsoft fremhævede forbedret sikkerhed med Windows Vista , herunder funktionen Brugerkontokontrol , der fjerner de administrative privilegier, som hackere kan være i stand til at udnytte.
    Funktioner

    Udover øget sikkerhed , Windows Vista indeholder flere andre bemærkelsesværdige funktioner mangler i Windows XP. En sådan funktion er Windows Sidebar , hvilket giver Windows adgang til små applikationer kendt som Desktop Gadgets . En anden feature eksklusivt til Vista er funktionen Hurtigsøgning , som viser prædiktiv resultater, mens brugeren stadig er at skrive et søgeord . Windows Vista også bragt opdateringer af populære programmer, herunder Internet Explorer , Windows Media Player og Windows Kalender.
    Resultater

    Både Windows XP og Windows Vista har indbygget understøttelse for både 32 - og 64- bit applikationer. Med hensyn til brugernes meninger og benchmark test , afslører operativsystemer lignende funktionsdygtighed . I nogle tests, herunder 3D-grafik tests , faktisk Windows XP udkonkurrerede sin nyere modstykke. I den virkelige verden scenarier , er brugere langt mere tilbøjelige til at opleve bedre eller dårligere på grund af hardware og anvendelse forskelle snarere end , hvilken af ​​de to Windows- systemer, de kører .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes virtuel hukommelse 
    ·Hvordan at finde en bestemt Screensaver 
    ·Hvordan man laver en DVD startdiskette 
    ·Sådan Mærk FAT16 Partition 
    ·Sådan aktiveres Windows Script Host Access 
    ·Sådan opdaterer My Drivers på min HP desktop pc 
    ·Hvordan man løser et System 32 Dll Problem 
    ·Sådan gendannes Lydoptager 
    ·Værktøjer til fastsættelse Windows 
    ·Sådan Slet fra Task Manager i Windows 7 
      Anbefalede Artikler
    ·MCSE Certificering Krav 
    ·Sådan ændres ændringsdatoer i et Mac OS X 
    ·Baggrunde , der ikke skader My Computer 
    ·Sådan oprettes en Recovery DVD 
    ·Sådan Slet Systemgendannelse Checkpoints 
    ·Sådan installeres Windows XP Service Pack 2 Fax Kompon…
    ·Sådan Sørg for kryptografiske tjeneste kører 
    ·Hvordan til Mount & Play en dvd IMG på en Mac 
    ·Computer PC Vedligeholdelse Procedurer Tjekliste 
    ·Sådan Slet eller skjul Venstre Navigationslinjer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com