| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Glas Film Behandling
    Glas film behandlinger giver en række fordele for din bil eller hjemme. Vindue film øger energieffektiviteten ved at blokere varme og stråling fra solen. Det giver også privatliv , især i vinduer, hvor gardinerne er problematiske , såsom badeværelset , og kan være dekorative , med en række af teksturer og mønstre til rådighed . Typer

    base for al vindue film er polyester. En række kemikalier og behandlinger sættes til denne med yderligere lag af polyesterfilm til at producere det endelige produkt . De fleste er også behandlet med en ridsefast sidste lag for at forbedre filmens levetid . I farvet film , er farvestof tilsættes til filmen til at absorbere varme og sprede den ud via varmeledning af glasset , som det er klæbet . Af denne grund bør farvet film ikke anvendes på termoruder fordi varmen ikke har direkte adgang til det fri gennem vinduet . Aflejrede film og katodeforstøvet film er så navngivet på grund af metoden til tilsætning metalliske partikler til filmen for at give det en reflekterende belægning . Disse metalliserede og farvet film anvendes i forbindelse til at producere hybride film, der giver fordelene ved begge teknologier .
    Longevity

    bedste vinduesfolie kan vare op til ti år eller mere, hvis velplejet. Disse er som regel de hybride film, der bruger høj kvalitet farvestof og et metallisk belagt lag. Metalliseret film kan vare op til fem år , og enkel farvet film kan begynde at forringes inden for et par måneder, hvis det gøres med lav kvalitet farvestof , når det udsættes for intens sollys.
    Fordele
    < br >

    En af de store fordele ved vinduet film er energieffektiviteten. Regeringen tilbød en skattelettelse i 2009 til folk, der havde hjemme vindue toning installeret . Filmen kan reducere varme i dit hjem eller bil op til 70 procent, ifølge Tintcenter.com . Vindue film blokerer også mest ultraviolet og nogle infrarøde stråling fra solen , der beskytter din hud, elektronik, møbler, tæppe eller illustrationer. Glas film behandling er tilgængelig med forskellige niveauer af opacitet for at tillade privatliv, mens det stadig tillader lys at passere igennem . Mange vinduesfilm fås også med dekorative mønstre til at give alle de ovennævnte fordele og matche din indretning. Desuden giver rudefolie beskyttelse mod glasskår, især i biler, som glasset holdes sammen af ​​filmen , da det bryder .
    Installation

    Installation af vinduet filmen er tilgængelig ved professionelle eller som en gør-det- selv projekt . Det kræver kun et par enkle værktøjer såsom en skraber , spray flaske og barberblad. For de bedste resultater er det vigtigt at rense vinduet meget godt før påføring af filmen . Enhver grus og støv på vinduet kan forårsage bobler under filmen . Den klæbende side af filmen er ofte, hvad giver UV-beskyttelse , så det er vigtigt at installere det på indersiden af vinduet for at opnå denne særlige fordel .
    Fjernelse

    Siden solfilm har en begrænset levetid, vil det være nødvendigt at blive fjernet , når den forringes. Dette kan også gøres enten af ​​dig selv eller en professionel . De grundlæggende nødvendige materialer til fjernelse er ufortyndet ammoniak, sorte affaldssække , barberblade , super fin ståluld, vinduespudser og en varm , solrig dag . Arbejde med ammoniak kræver tilstrækkelig ventilation og eventuelt en ansigtsmaske. Den sorte affaldssæk absorberer varme , hjælper frigive limen , så at filmen skaller i store strimler.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Format CF-kort i Windows til brug med HP Digital…
    ·Sådan Login Fjernt Windows 
    ·Hvordan at slippe af AutoPlay 
    ·Sådan tilføjes Hardware Med en Wizard 
    ·Sådan ændres Computer adgangsrettigheder 
    ·Sådan Slet elementer i startmenuen i Windows 
    ·Sådan deaktiverer pegefelter i Windows 7 
    ·Sådan fjernes en RAID med software 
    ·Sådan Defragmenter fra en kommandolinje 
    ·Sådan fjernes papirkurven ikon gpedit.msc 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Lås BlueChart 
    ·Sådan konfigureres en seriel interface 
    ·Hvordan at skubbe en cd på en Dell Studio 
    ·Hvad er inkluderet i Windows 7 Home Premium 
    ·Sådan Sammenlign priser på Dell Desktop Computere 
    ·Sådan Minimer værktøjslinjen 
    ·Sådan Find Memory Bus på computeren 
    ·Sådan Pin Computer til proceslinje 
    ·Sikkerhedskopiering en MacBook med Tiger 
    ·Hvordan laver mere plads på en Quick Launch Bar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com