| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan bruges Group Policy Editor til at slå Windows Firewall
    Der er tidspunkter , hvor du ikke ønsker den medfølgende Windows firewall , der kører på hver profil af din Windows-computer. Du kan logge ind på hver profil og slukke for firewall, men der er en mere effektiv måde at udføre opgaven. Du kan bruge Group Policy Editor til at deaktivere firewallen for alle, der bruger computeren nu eller i fremtiden. Instruktioner
    1

    logger på computeren med passende tilladelser til at oprette gruppe politiske objekter i Group Policy Editor . Dette vil typisk indebære en bruger, der er en del af administrator gruppen på computeren.
    2

    Åbn Active Directory-brugere og-computere anvendelse. Hvis du er på en server , vil dette findes ved at klikke på start -knappen i nederste højre hjørne. På højre side af menuen , vil du se en anden mappe mærket " Administrative Tools ". Inde denne mappe finder du de Active Directory-brugere og-computere anvendelse.
    3

    Åbn dialogboksen Kør . Det åbnes ved at klikke på start -menuen i nederste venstre hjørne og derefter klikke på den indstilling, der siger "Kør ".
    4

    Åbn Microsoft Management Console. Dette gøres ved at skrive " mmc " i feltet i dialogboksen Kør , og derefter klikke på knappen " OK".
    5

    Åbn Tilføj /fjern Snap- ins dialog. Dette gøres ved at klikke på menupunktet mærket " File" øverst i dialogboksen. I drop -down vælge indstillingen for " Tilføj /fjern Snap -in. "
    6

    Tilsæt snap -in til Group Policy. Nederst i dialogboksen kan du se nu er der en knap der hedder " Tilføj ", som du skal klikke på . Du vil blive præsenteret med en liste over snap -ins. Kig efter en mærket " Group Policy ", og klik på knappen " Tilføj".
    7

    Luk Tilføj /fjern Snap- ins dialog. Du bliver nødt til at klikke på knappen " Close " og derefter klikke på knappen " OK" i det næste vindue.
    8

    Udvid computerens konfiguration mappen. I venstre rude i vinduet , du vil klikke på plus-tegnet ved siden af ​​ikonet for computerens konfiguration .
    9

    Udvid administrative skabeloner mappen. Nedenfor computerens konfiguration mappe, du vil se et ikon for den administrative mappe, hvor du vil klikke på plustegnet ved siden af ​​mappen.
    10

    Gennemse til Windows firewall mappen. Dette gøres ved at udvide mappen mærket " Netværk" ved at klikke på plustegnet , så udvide mappen mærket " Network Services ", og til sidst ekspanderende mappen mærket " Windows Firewall ".
    11

    Vælg mappe mærket " Standard Profile ". Klik på denne mappe , og du vil blive præsenteret med flere muligheder i højre rude
    12

    Dobbeltklik på indstillingen i højre rude mærkes. "Windows Firewall: Beskyt alle netværksforbindelser. " Dette er den første mulighed i højre rude.
    13

    Vælg muligheden for at deaktivere firewall. Dette er en rund radio knap i dialogboksen, der åbnes fra det foregående trin .
    14

    Klik på knappen "OK".
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres Server Manager ved start 
    ·Hvordan får jeg adgang Password -beskyttede data på e…
    ·Sådan Login til Windows uden password 
    ·Sådan formateres en allokeret partition 
    ·Sådan oprettes en MS-DOS Startup Disk Box på en cd- r…
    ·Sådan opgraderer en Radeon IGP 345 til Windows 7 
    ·Fejlfinding en StuffIt Engine Fejl 
    ·Sådan Slet Agent.exe 
    ·Sådan får du adgang en bruger Desktop via et netværk…
    ·Sådan bruges Print Screen Feature 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Ikoner på Windows Vista 
    ·Sådan oplades RX Batterier til en DX7 
    ·Sådan installeres Windows XP Med nr. Floppy 
    ·Sådan Genstart en TTY 
    ·Sådan Reset Fjern eller Skift i en Windows XP Administ…
    ·Sådan Type græske symboler 
    ·Sådan Gør din Third Internal Hard Drive din Start Up …
    ·Hvordan skal tjekkes for driveropdateringer til Windows…
    ·Sådan oprettes en ny partition i Windows XP 
    ·Sådan oprettes en Install Log ind Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com