| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er en MSI Extension
    ? MSI repræsenterer Microsoft Installer , en komponent i Windows lavet til installation af programmer , især dem lavet af Microsoft. Microsoft til sidst omdøbt sin installatør til Windows Installer og udgivet den første version af denne nye installatør i Microsoft Office 2000. Selvom Microsoft ændrede installatørens navn, filtype var stadig " MSI " for at undgå forvirring. Sådan fungerer det

    Developers ofte delt filer i arkiver, og som senere dekomprimeret af montøren. Installationsprogrammet derefter viser funktioner, der kan installeres , hvis brugeren vælger kun at installere visse funktioner. Brugeren vælger også, hvad biblioteket at installere filerne i og installationsprogrammet dekomprimerer arkiverne , mens du installerer data til deres respektive placeringer og filer. Mange gange, Windows Installer skaber også en genvej i Start-menuen og på skrivebordet , hvis brugeren vælger at gøre det .
    Pakker

    Windows Installer filer kaldes installatør pakker. Hver enkelt indeholder funktioner og komponenter . Funktioner i pakker er små grupper af komponenter. For eksempel kaldte tre komponenter "English Dictionary ", " rumænske Dictionary " og " Spanish Dictionary" bliver tilgængelig i en funktion, der hedder "Ekstra Ordbøger . " Du kan vælge, hvilken ordbog du vil installere en komponent eller vælger ikke at installere funktionen overhovedet.
    Fordele

    Windows Installer udviklingsaktiviteter biblioteker blandt andet kommer med Visual Studio, hvor udviklere bruger til at gøre applikationer til Windows. Det betyder, at programmører kan lave en MSI installationsprogram lige fra deres eget udviklingsmiljø uden at behøve tredjepart "installer skabere. " Den måde, Windows Installer -pakker arbejde gør dem meget nemt for brugere at manipulere uden besværet med at forstå en hel del om hvad der foregår i baggrunden.
    Funktioner

    Windows Installer registrerer hvad der blev installeret , og hvordan det blev installeret på en brugers computer. På den måde, afinstallere programmer er meget lettere og rulle tilbage til et tidligere tidspunkt efterlader ingen uønskede data bag til at tage plads på harddisken . Windows Installer gør det også muligt for udviklere at skabe en " pakke i en pakke ", hvilket betyder , at en anden pakke kan installeres i midten af ​​installationen af ​​"main "-pakken.
    Versions < br >

    første populære version af Windows Installer blev udgivet sammen med Windows XP som version 2.0 . Det kort blev en videredistribution version, som lader udviklere af applikationer, der ikke udgivet af Microsoft -pakken egne montører til deres programmer . Microsoft frigivet Windows Installer 3.0 straks som en videredistribueres pakke, der fulgte med Service Pack 2 til Windows XP. Enkelte ændringer blev foretaget , der fulgte senere med Service Pack 3 for det samme operativsystem. Den seneste version af Windows Installer fra 2010 kommer med Windows 7 som version 5.0

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter et diasshow Tilbage til JPEG 
    ·Sådan Slet Swap filer 
    ·De bedste værktøjer til Windows 
    ·Sådan fjernes Iexplorer.exe 
    ·Sådan geninstalleres Msvcr71 DLL 
    ·Hvordan at slippe af unødvendige processer til Boost P…
    ·Sådan gendanne slettede Historie filer 
    ·Sådan Fix Windows Task Bar 
    ·Hvordan kan jeg løse Blue Screen Error 0X00000007 på …
    ·Sådan Fix iWeb i DNN 5.4.2 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter AVI-filer til DVD med en menu på en M…
    ·Hvordan jeg Konfigurer automatiske Window Opdateringer 
    ·Sådan Get My Start Menu Tilbage 
    ·Sådan Re Enter XP Product Key 
    ·Sådan geninstalleres gpedit.msc 
    ·Sådan tilføjes et ikon i Windows Quick Launch Bar 
    ·Sådan installeres Perl moduler i Plesk 
    ·Sådan gendanne filer Efter XP Recovery 
    ·Sådan opdaterer City Bus Simulator til 1.4.1 
    ·Sådan aktiveres Dual Monitors i Windows Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com