| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan bruges Windows NT 4.0 Systemgendannelse
    Windows NT er business -orienteret operativsystem der er grundlaget for alle nyere versioner af Windows , herunder Windows XP, Vista og 7 . Mange virksomheder fortsætter med at køre Windows NT 4.0 på deres net på trods af det faktum, at det ikke længere er understøttet af Microsoft grund af dets pålidelighed og de ​​høje omkostninger ved opgradering . Hvis du oplever et problem på en Windows NT 4.0 , skal du bruge en Windows NT Emergency Repair Disk at gendanne computerens konfiguration . Ting du skal
    4 blank disketter
    Windows NT -installations-cd'en
    Vis Flere Instruktioner
    Brug af en Windows NT 4.0 Emergency Repair Disk
    1

    Start computeren med Disk 1 i Windows NT 4.0- setup diske indsat i diskettedrevet . Hvis du ikke har en nødsituation reparation disk eller et sæt af setup diske , springe til afsnit 2 , derefter vende tilbage til dette trin. Efter et øjeblik , beder Windows NT 4.0 at indsætte den anden disk .
    2

    Indsæt disk 2 af setup diske og tryk på " Enter". Installationsprogrammet afslutter læsning . Tryk på " R" for at reparere din Windows NT 4.0 -installation. Et nyt skærmbillede vises spørger , hvilke dele af din Windows-installation til at reparere . Forlad alt valgt, fremhæv " Fortsæt " og tryk " Enter".
    3

    Indsæt disk 3 af setup diske og trykke på " Enter". Windows NT indlæser eventuelle yderligere drivere, der måtte være nødvendige for enheder i computeren (såsom en SCSI harddisk) til at arbejde ordentligt, så bliver du bedt om at indsætte nødreparationer disken. Indsæt disken og tryk på " Enter".
    4

    Vælg de områder af registreringsdatabasen, som du ønsker en nødsituation reparation disk for at gendanne fra backup med pil og "enter" tasterne. Det valg, du bør gøre , afhænger af det problem, du oplever. Hvis Windows NT 4.0 ikke starter på alle, skal du vælge " SYSTEM" og "software" elementer. Fremhæv " Fortsæt " og tryk " Enter". Hvis nødreparation disk registrerer en fejl , bliver du bedt om .
    5.

    Tryk på " Enter ", når bedt om at reparere filen vist ved akut reparation disken. Alternativt kan du trykke "A" til automatisk at reparere hver beskadigede registreret fil .
    6

    Fjern nødreparationsprocessen disk og trykke på "Enter " for at genstarte computeren, når reparationen er afsluttet .
    < Br >
    Oprettelse af en Windows NT 4.0 Emergency Repair disk og opsætning disketter
    7

    Indsæt en tom diskette i computeren. Hvis du forsøger at reparere en ikke-fungerende computer, kan du bruge en anden arbejdsgruppe Windows NT 4.0-computer i stedet (selvom det er at foretrække at bruge en nødreparation disk med computeren det blev oprettet på ) .
    8 < p> Klik på "Start " knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , og klik derefter på " Run". Skriv " cmd" uden anførselstegn i "Kør " vinduet , og tryk på "Enter". Windows NT 4.0 kommandoprompt vises.
    9

    Type " rdisk /s" uden anførselstegn og trykke på " Enter". En aktuel sikkerhedskopi af computerens konfiguration gemmes reparation mappe på din harddisk , og der vises en meddelelse spørger, om du vil oprette en nødsituation reparation disk .
    10

    Klik på "Ja ", så klik på " OK". Der vises en meddelelse minde dig om at gemme disken på et sikkert sted , da det indeholder følsomme oplysninger om din computer. Klik på "OK". Den nødreparation disk er færdig. Mærke det " Emergency Repair Disk " og sæt den til side. Hold kommandoprompten åbne.
    11

    Indsæt Windows NT -installations-cd'en . Hvis installationsprogrammet belastninger automatisk , skal du lukke det og fortsætte
    12

    Indsæt en anden tom diskette
    13

    Type " D:" . . Og trykke på " Enter". Hvis din cd-eller dvd -drev har et brev opgave end " D: " bruge brevet i stedet
    14

    Type " cd i386 " og tryk " Enter". . Kommandoprompten nu begynder med "D: . \\ I386 "
    15

    Type " winnt32 /ox " og tryk " Enter". Et nyt vindue åbnes. Klik på "Fortsæt " og derefter klikke på "OK ". Vær særlig opmærksom på , hvordan dette program fortæller dig at mærke diskene , da det begynder ved at skabe Disk 3 og slutter med Disk 1. . Klik dig igennem på skærmen, indtil hver disk er oprettet. Du skulle nu have fire afsluttede disketter : . Disks 1-3 af Windows NT setup utility og akut reparation disk

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man opbygger et vindue Valance Box 
    ·Hvordan at reparere en korrupt System 32 Config 
    ·Hvorfor har min Task Bar Hold Forsvinder 
    ·Forskellen mellem en FAT32 Drive & NTFS 
    ·Sådan Skjul Windows XP og Vista mapper 
    ·Hvordan læser man en SRT som en tekstfil 
    ·Sådan Fjernt deaktivere Windows Firewall i Windows 7 
    ·Sådan fjernes Opera på Windows Mobile 
    ·Sådan Fix en ugyldig Boot INI File 
    ·Hvordan ændrer jeg Display Driver på min laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Sync iPhone kontaktpersoner til Ubuntu 
    ·Sådan Find Bootsect.dos 
    ·Sådan Fix en uidentificeret netværk i Windows Vista 
    ·Sådan Lås Window ikoner fra Trække 
    ·Sådan installeres og konfigureres Samba på Ubuntu 
    ·Sådan Udskift en vindue i en Stone Foundation 
    ·Sådan spiller musik-cd'er på computeren 
    ·Netværk er deaktiveret i Ubuntu 
    ·Hvad er Ubuntu Mini Remix 
    ·Sådan får du vist en Hex fil i Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com