| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan man partitionerer en harddisk med FDISK
    Skillevægge på harddisken på en computer opdele lagerplads på disken, så de kan bruges som separate beholdere. Med flere opbevaringsbeholdere på din harddisk , kan du installere mere end ét operativsystem på din computer eller organisere filer og programmer i mindre grupper. Hvis du har brug for at partitionere harddisken på en computer, der driver en ældre version af Windows , såsom Windows 98 eller Windows ME , kan du gøre det ved hjælp af den indbyggede partitioneringsværktøjet kaldet FDISK . Ting du skal
    Ekstern harddisk eller cd- brænder software og CD-R
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Lav en sikkerhedskopi af alle oplysninger gemt på computerens harddisk. At lave en kopi , tilslutte en ekstern harddisk , skal du åbne harddisken på din computer og træk og slip alle de filer og programmer, som du gerne vil holde fra computerens harddisk til den eksterne drev. Eller du kan bruge en standard CD- brænder program til at brænde data- diske fra alle de filer og programmer, som du gerne vil beholde.
    2

    Adgang FDISK på din computer. For at få adgang FDISK , indsætte setup disk eller cd, der fulgte med din Windows-operativsystemet i diskettedrevet eller cd-rom -drevet på din computer. Vælg "Start computeren uden cd -rom- Support" , hvis du bruger en diskette eller "Start computeren med cd -rom- Support" , hvis du bruger en cd. Enter " fdisk " ved prompten og trykke på " Enter".
    3

    Skriv " 1" ved prompten til at vælge " Opret DOS-partition eller logisk DOS-drev " valgmulighed. Tryk på " Enter". Derefter skrive " 1" igen for at vælge "Opret primær DOS-partition " og tryk " Enter".
    4

    Enter "Y " for at vælge et FAT32-filsystem , der tildeler alle de harddiskplads som drev " C: " eller indtaste " N" for at vælge et FAT16 -filsystem, der opsplitter drev og tildeler kun en del af drevet, da det "C: " drev . Når du bliver spurgt , om du ønsker at gøre de første 2GB drevet på " C: " drev , vælg "Y " og tryk " Enter".
    5

    Tryk på " ESC "-tasten for at vende tilbage til "Indstillinger" i menuen i FDISK efter du har foretaget dit drev valg . Indtast "1" ved prompten og tryk på " Enter " og derefter "2" ved prompten for at vælge "Opret udvidet DOS-partition . " Tryk på " Enter".
    6

    Lad standard partition størrelse i dialogboksen , der vises, for at lave en partition af den størrelse , der er den bedste løsning ifølge Microsoft , eller indtast en brugerdefineret partition størrelse i kassen . Tryk på " Enter " og derefter trykke på " ESC" for at vende tilbage til "Opret logisk DOS-drev " i menuen.
    7

    Indtast antallet af megabytes eller procentdelen af harddiskplads , som du gerne vil tildele det næste drevbogstav i det inddelte harddisken ind i "Enter Logical Drive Size " feltet og tryk på " Enter". En tabel skærme, der viser dig hvert drev , der er blevet oprettet, og lagerplads, hvert drev indeholder .
    8

    Tryk på " ESC" for at vende tilbage til "Opret logisk DOS-drev " menuen igen, og gentag proces for at skabe drev til den resterende plads på harddisken. Der vises en meddelelse for at lade dig vide, når disken er fuld. Når meddelelsen vises , tryk på " ESC" for at vende tilbage til hovedsiden "Indstillinger " i menuen.
    9

    Enter "2" og tryk "Enter " for at vælge "Set Active Partition " handling. Indtast det nummer, der er anført ved siden af ​​" C: " drev , som stadig er den vigtigste drev på din computer og den eneste, der indeholder det primære operativsystem. Tryk på " Enter " for at indstille "C: " drev som den aktive drev

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad Bestemmer bogstavstildeling 
    ·Sådan Fremskynde CPU'en på Compaq Presario 12XL310 
    ·Sådan holder du din Screen Saver kørende længere 
    ·Sådan øge størrelsen af ​​en Udklipsbog 
    ·Sådan Gør Windows MCE køre hurtigere 
    ·Sådan Reparation Msnmsgr.exe 
    ·Sådan Set Up en Windows arbejdsgruppe til at acceptere…
    ·Minimumskrav til Windows 2000 
    ·Sådan Bloker Internetadgang i Windows 
    ·Sådan aktiveres MSConfig 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er standard Tilladelse Tildelt til en delt mappe 
    ·Sådan fjernes en Windows XP SP3 opdatering 
    ·Sådan ændres Drive Præference for en Boot CD med to …
    ·Sådan Slet Skillevægge i Ubuntu , der er installeret …
    ·Hvad GUI er den mindste for en Ubuntu Server 
    ·Ubuntu har ikke fjernet en Bootup Indtastning 
    ·Sådan Fix en Flash 10B.ocx 
    ·Sådan Tweak Windows XP for Speed ​​
    ·Sådan gendannes en Desktop fane for at vise Egenskaber…
    ·Hvad er Registry Damage 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com